Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

şimdi conraddaki menajerlerle toplantıdan çıktım gomis zorluk çıkarıyormuş. bruma işi hallolmadan transferi unutun dediler fifa falan o bitsn hallolcak. boudebruz gelmek istiyor maa bonservis. haliloviçi tudor ikna etmiş. karabükten sol bek ve st alternatif alıncak ama bekleniyor. bşrakç bilgi da var şimdi bişi demiyim nazar degmesin

şimdi conraddaki menajerlerle toplantıdan çıktım gomis zorluk çıkarıyormuş. bruma işi hallolmadan transferi unutun dediler fifa falan o bitsn hallolcak. boudebruz gelmek istiyor maa bonservis. haliloviçi tudor ikna etmiş. karabükten sol bek ve st alternatif alıncak ama bekleniyor. bşrakç bilgi da var şimdi bişi demiyim nazar degmesin

fifa falan bitsin derken ?

karabükten st ukraynalı olan mı yatabare mi acaba

tşkürler

Saol baskan insallah hayirlisi olur.

Hamburg yerel gazetesi Cenk Ergünün Halilovic icin görüstügünü yazmis
Dogrudur

Sneijdere iyi yedek olur. Kiralayip 3 4 milyon opsiyon koydurabiliriz

~tap

Yav Yasine 600 bin euro zanlı yeni sözleşme onermisiz.

Allah bin belanızı versin

Son düzenleme:
Belhandanın on numara oynuyacak yeteneği yok bence sergenvari çalım atıyor ee başka gelirse iş yapar o ayrıda ben on no olarak tatmin olmam yani ayrıca gs on numarasız düzene geçmeli

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yani artık gerçekten 10 numara kalmadı modern futbolda her zaman 4-3-3 ten yanayım ben ...

karabük sol beki efsane olur , haliloviç bir ara yeni messi deniyordu soldu gitti ama belki bizde kendine gelir.

gomis gelmesin para konusunda sorun çıkaran adamlar başımıza hep bela oluyor.

bu arada cool story bro

Enes verdiğin ornegi begenmedim.

Kimin önce öleceğini Allah bilir, ama kanserin ölümcül bir hastalık olduğunu, öldürmese bile tedavi sürecinin uzun ve mesakkatli olduğunu biliyoruz herhalde..

Renktaş mesela bir futbolcunun sakatlık sıkıntısı olur Serdar gibi bu adamın yine sakatlanma riski çok yüksektir girmezsin o riske

Ama Allah korusun kanser olabilir yeniden diye futbolcuyu veto etmek saçma geldi bana ...

YouTube

Akıllı transfer önemli , bence bu adamı medya ve taraftar harcadı , ama asıl olan şu faydalanamıyorsan bile zarar etmiyorsun.

Kesinlikle ilk geldiği zaman mükemmel oynuyordu daha sonra düşüşe geçti hızlıca Jose'de Carole'de Garry'de hatta Telles-Bruma bile bir dönem sağlam düşüşe geçmişti

Bu neden kaynaklanıyor adım kadar eminimki bizim takımdakiler kendilerine benzetiyor adamları yatışı öğretiyorlar Tudor öncesi hiçbir Td'de kondisyon/fizik olarak zorlamıyordu

Yata yata geriye gidiyordu adamlar

Yoksa adam akıllı bir sistem ile düzgün çalışma ile Jose'de Garry'de Carole'de şu takımda 11 oynayabilirdi

Yav bu Halilovic meselesi ne kadar doğru acaba ?

Sinan'ı gönderip Halilovic'i almak fena olurdu ...

karabük sol beki efsane olur , haliloviç bir ara yeni messi deniyordu soldu gitti ama belki bizde kendine gelir.

gomis gelmesin para konusunda sorun çıkaran adamlar başımıza hep bela oluyor.

bu arada cool story bro
Bence bize lazım olanda bu dususte olan genç yetenekler veya potansiyelini tam ortaya koyamamis futbolcular satarken iyi para edebilir tabi daha düşüşe geçme ihtimali de var ama bir şekilde denenmeli

HTC One M9 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

fft104mm3593513.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt