Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lan dursun INSALLAH senin butun is yerlerin coker, ve batarsin. ailendeki herkez kopek gibi ac kalmasini umut ediyorum. kendi is yerini boyle yonetirmiydin onu bosver senin o oteldeki orus...lar Galatasarayi yonetse bukadar kotu yonetmezzdi. amacin bu klubu batirmak.. gecmis gelmis Galatasarayin en buyuk dusmani sen ve yonetimindir.

ondan senin torunlarina kadar bela okuyurum.. ofkeliyiz AMK..

arkadaslar yapacak birsey yokmu, boyle kisilerin eline oyuncakmi edecegiz kos koca TARIHI????

eger sabriye zam, yasine zam ve sinana zam olursa kendim gelecem arenaya bu sabriye en buyuk kufurleri eedecem

Moderatör tarafında düzenlendi:
ligin en degerli topcusu niggaların kralı badou gittiyse bu ligin izlenecek bi tarafı kalmamıstır..

Twitter
Manu‏Verifizierter Account
@ManuLonjon

Dynamo Kiev just refused the 1st offer from Galatasaray for Younes Belhanda. Talks will continue.

Ilk teklif red

gez keltos gez

e53c303b7cf447674e2f75bafd9e7bd1.jpg

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yanliz keltos demezsek iyi olur,ayrıca her kel de Cenk Ergun gibi degildir bazıları Bruce Willis gibi olabilir...

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şerefsiz Tanju ne yapsalar yeridir.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Simdi bunun en son oynadigi takimin fb olduguna bakilmaksizin eski GS li futbolcu diye yazilmazsa bende birşey bilmiyorum..

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Halen bazı renktaşlarımın bu şahsiyetsizlerden

büyük bir merakla Gomis transferi beklediğini görüyorum

aha bu haysiyetsizlerin alacağı forveti açıklıyorum

çünkü vizyonları anca bu kadarına yeter:

En son Frosinone forması giyen ve bonservisi elinde olan golcü oyuncu Federico Dionisi (30), Galatasaray'a çok yakın. (Corriere della Sera)

Yanı başımızda hem 8 hem 10 oynayabilecek Badou dururken gidip Belhanda ile filan uğraşmanın anlamsız olduğu konusunda hemfikir olalım.

Takas filan ne gerekiyorsa yapılmalı idi. Cengiz için de öyle.

yunus emre nin yazdıklarından çıkarttığım sonuç

seneye çok gürültü olacak ama bizim sesimiz yine çıkmayacak

aynen eski takımı.
gomis %63 falan bence uzatılan süreç daha da karşı tarafın nazını arttırıyor ki zaten az buz para degil 3.2 + bonuslar. her gün bence azalıyor onun şansı . alternatiflere bakılcak inş.
mont. yüksek fiyat biçiyor iyi sezon geçirdi adam ing. talipleri bol falan die o zor kardeş.
%63 nedir ya hahah, bizimle dalga mi geciyorsun

Yanı başımızda hem 8 hem 10 oynayabilecek Badou dururken gidip Belhanda ile filan uğraşmanın anlamsız olduğu konusunda hemfikir olalım.

Takas filan ne gerekiyorsa yapılmalı idi. Cengiz için de öyle.

9 milyon pound diolar imkansiza yakin o parayi vermemiz ya da takas ile yakalamamiz

Gomis le cenk ergün görüşmüşler görür görmez kükremeye hazırım demiş ������������������ bizim medya da yemin ediyorum ne kullanıyorsa şöyle bi kafa yaşayamadım arkadaş ������

Cenk Ergün: slm
Gomis: kükremeye hazirim
Cenk Ergün: tmm by
Gomis: by

Yav bu Halilovic meselesi ne kadar doğru acaba ?

Sinan'ı gönderip Halilovic'i almak fena olurdu ...

Kardesim, sen pek futboldan anlamiyorsun, ve hala gunde 20 tane futbolcu begenip, 20 tane futbolcu red ediyorsun.

Sinani gonderip Halil'i alip nerde oynaticaksin? Kanat'tami? Klasik 10 numara adami 433'de orta saha'da B2B mi oynatmak istiyorsunuz.

Birsey yazinca suraya hayal kurmayin, en son shaarawy oneriyodun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt