Yasin Sansi
Parçalı Üye
- 9 Aralık 2012
- 3.182
- 617
- 1.233
raporladım arkdaşm yallan utreche
Eksik kalma renktas
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
raporladım arkdaşm yallan utreche
Bu benim niyetim değil transfer sezonunda olacakları söyledimbu nasil vizyon kardes niyetin bizi KUME dusurmek mi
Osmanlıspor, Badou Ndiaye için İngiltere'den bir kulüp ile 10 milyon Euro'ya anlaşarak ön sözleşme yaptı. (AA) https://twitter.com/TransferMerkez/status/873531485843857408/photo/1
Yok artık
Tudor reyiz çok istiyormuşHalilovic manasiz bir topcuya benziyor alip pttye kiralayacaksak olur ama 11 icin aliniyorsa bizi guldurmesinler
Yanliz keltos demezsek iyi olur,ayrıca her kel de Cenk Ergun gibi degildir bazıları Bruce Willis gibi olabilir...gez keltos gez
![]()
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Simdi bunun en son oynadigi takimin fb olduguna bakilmaksizin eski GS li futbolcu diye yazilmazsa bende birşey bilmiyorum..Şerefsiz Tanju ne yapsalar yeridir.
GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
pardon renkdas?Yanliz keltos demezsek iyi olur,ayrıca her kel de Cenk Ergun gibi degildir bazıları Bruce Willis gibi olabilir...
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
%63 nedir ya hahah, bizimle dalga mi geciyorsunaynen eski takımı.
gomis %63 falan bence uzatılan süreç daha da karşı tarafın nazını arttırıyor ki zaten az buz para degil 3.2 + bonuslar. her gün bence azalıyor onun şansı . alternatiflere bakılcak inş.
mont. yüksek fiyat biçiyor iyi sezon geçirdi adam ing. talipleri bol falan die o zor kardeş.
Yanı başımızda hem 8 hem 10 oynayabilecek Badou dururken gidip Belhanda ile filan uğraşmanın anlamsız olduğu konusunda hemfikir olalım.
Takas filan ne gerekiyorsa yapılmalı idi. Cengiz için de öyle.
Gomis le cenk ergün görüşmüşler görür görmez kükremeye hazırım demiş ������������������ bizim medya da yemin ediyorum ne kullanıyorsa şöyle bi kafa yaşayamadım arkadaş ������
Yav bu Halilovic meselesi ne kadar doğru acaba ?
Sinan'ı gönderip Halilovic'i almak fena olurdu ...