Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dogru, DM derken Pep'in tanimiyla "holding midfielder"dan bahsediyordum

Yani dikine kosular yapan, ceza sahasina giren bir orta saha degil diger City orta sahalari gibi

Rakip sahaya oyunu yikan, oyun yonunu ve tempoyu dikte eden, set oyununu baslatan orta saha

Milinkovic-Savic'i izledin mi? Sutlari, ceza sahasina kosulari, pozisyon almasi ile ofansif katkisi ust duzey bir adam. Defansif yonu zaten harika. Fizigi de cok saglam. Bence dunyanin en komple, her isi beceren, en iyi orta sahasi olmaya aday kendisi. Potansiyeli Fernandinho'nun cok otesinde.
Mevkiine gore asiri klas ona lafim yok ama 3. Adam olma konusunda beni tatmin etmiyor.. pogba maticin yaninda iniesta de bruyne silva isco gibi bir isim daha uygun geliyor bu kaliteyle alakali degil tamamen stil..
Savic direk yaya toureyi animsatiyor onun da cityde onde oynadigi donemler oldu skora buyuk katki sagladi en azindan olumlu bir ornek var..uygun bulmadam da basarili olabilir tabi ki

Pfff hep aynı saçmalıklar kaç defa izledin diye sorsan cevapları yok

Aynı şeyi Niasse olayında yaşadık bir susun da herkes işini yapsın destek olun sadece

Yayaye Ndiaye yayaye

DHsJqSjXsAAKkLT.jpg

Azubuike Skor üretme konusunda gayet temiz 1 istatistiğe sahip

Azubuike > Ndiaye desem

Azubukeyi ızlememe şansı yok kimsenin

Şampiyon GALATASARAY yazdırdık

Amaç sadece vurmak izleyip izlememinin de önemi yok ya onlar için neyse

Niasse ye burun kıvırıyorlardı gördük adamın başardıklarını

Bu tweetçi tayfası adam olmaz ucuz maliyete bu tür transferler yapılmalı sonra en başta ffp diye ağlayan kendileri

Azubuikeyi dogru durust tanimam ama Nijerya Milli takimi performansiyla oven neyin kafasini yasiyor onu merak ediyorum u23 maclarina kadar izliyorum diyen varsa Gsscout ekibine basvuruda bulunsun

Azubukeyi ucuza alamayız bence en az 5 ml
Bu işlerde yapılan transfere fazla takılmamak lazım örnek garry neler dedik adam için ben bile görüyoruz sonuç ortada
Niasse transferinde hamzaya söylenenleri de hatırlıyoruz sosyal medyada
Amaç sadece vurmak izleyip izlememinin de önemi yok ya onlar için neyse

Niasse ye burun kıvırıyorlardı gördük adamın başardıklarını

Bu tweetçi tayfası adam olmaz ucuz maliyete bu tür transferler yapılmalı sonra en başta ffp diye ağlayan kendileri

Şampiyon GALATASARAY yazdırdık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt