- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.226
- 4.843
Benim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğru tespit daha çok top dağıtıcıBeyler bu arada ndiaye ile kıyas yapmayın 8 numara değil azuike ön-libero ama teknik ve pire gibi bir oyuncu
Mevkiine gore asiri klas ona lafim yok ama 3. Adam olma konusunda beni tatmin etmiyor.. pogba maticin yaninda iniesta de bruyne silva isco gibi bir isim daha uygun geliyor bu kaliteyle alakali degil tamamen stil..Dogru, DM derken Pep'in tanimiyla "holding midfielder"dan bahsediyordum
Yani dikine kosular yapan, ceza sahasina giren bir orta saha degil diger City orta sahalari gibi
Rakip sahaya oyunu yikan, oyun yonunu ve tempoyu dikte eden, set oyununu baslatan orta saha
Milinkovic-Savic'i izledin mi? Sutlari, ceza sahasina kosulari, pozisyon almasi ile ofansif katkisi ust duzey bir adam. Defansif yonu zaten harika. Fizigi de cok saglam. Bence dunyanin en komple, her isi beceren, en iyi orta sahasi olmaya aday kendisi. Potansiyeli Fernandinho'nun cok otesinde.
Pfff hep aynı saçmalıklar kaç defa izledin diye sorsan cevapları yok
Aynı şeyi Niasse olayında yaşadık bir susun da herkes işini yapsın destek olun sadece
Azubukeyi ızlememe şansı yok kimsenin
Şampiyon GALATASARAY yazdırdık
mesajlastiklari dogruda oyle demedi tabi benim hissiyatim oEkran görüntüsü kaynak varmı emmioglu
Şampiyon GALATASARAY yazdırdık
Amaç sadece vurmak izleyip izlememinin de önemi yok ya onlar için neyse
Niasse ye burun kıvırıyorlardı gördük adamın başardıklarını
Bu tweetçi tayfası adam olmaz ucuz maliyete bu tür transferler yapılmalı sonra en başta ffp diye ağlayan kendileri
Abi diyormesajlastiklari dogruda oyle demedi tabi benim hissiyatim o
@GiovanniGS1905 adlı kişinin Tweetine göz at: https://twitter.com/GiovanniGS1905/status/1001058815826169859?s=09