- 26 Kasım 2012
- 185.627
- 258.379
- 5.998
Yaya Toure: “Dini görüşlerimin yargılanmayacağı ve Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağım bir takıma gitmek istiyorum.” Forza Cimbom on Twitter
Şampiyon GALATASARAY yazdırdık
seriatci fln mi ki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaya Toure: “Dini görüşlerimin yargılanmayacağı ve Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağım bir takıma gitmek istiyorum.” Forza Cimbom on Twitter
Azubuike > Ndiaye desem
seriatci fln mi ki
seriatci fln mi ki
Abi diyor
video atin bari suralar cossunAzubuike istemeyenleri tespit edelim.
Azubukeyi ucuza alamayız bence en az 5 ml
Bu işlerde yapılan transfere fazla takılmamak lazım örnek garry neler dedik adam için ben bile görüyoruz sonuç ortada
Niasse transferinde hamzaya söylenenleri de hatırlıyoruz sosyal medyada
Azubukeyi ızlememe şansı yok kimsenin
Azubuike > Ndiaye desem
bu sene 8 gol 7 asist yapmisShaqiri keşke gelse
Oğlum o değil de daha şimdiden Fatih Terim'e sallamaya başlayanlar çıktıysa Temmuz'da neler olur düşünemiyorum. Muhtemelen Ağustos'a kadar adamakıllı transfer olmayacağını hesaba katarsak...
Az sakin...
Ben canli izledim gecen sene, cok severek takip ettigim bir oyuncuydu 1. ligi iyi takip ederim gecen sene belesti izlemesi
Dogru
Bize yol yapmaya calisiyor Aziz baskan kapar bu 35ligi. Azubuike 2m idi gecen yaz bu yaz 4m olmustur bonservisi araya insan sokarak belki 3m + kardan yuzde 10 ile bitirebiliriz
bu sene 8 gol 7 asist yapmis
Ndiayenin kabile reisine sövenler tespit edilsin