Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Azubukeyi ucuza alamayız bence en az 5 ml
Bu işlerde yapılan transfere fazla takılmamak lazım örnek garry neler dedik adam için ben bile görüyoruz sonuç ortada
Niasse transferinde hamzaya söylenenleri de hatırlıyoruz sosyal medyada

Şampiyon GALATASARAY yazdırdık

5 çok

Reiz destekçisiymiş

o halde adres belli

rtepanel.jpg

Oğlum o değil de daha şimdiden Fatih Terim'e sallamaya başlayanlar çıktıysa Temmuz'da neler olur düşünemiyorum. Muhtemelen Ağustos'a kadar adamakıllı transfer olmayacağını hesaba katarsak...

Az sakin...

Azubukeyi ızlememe şansı yok kimsenin

Ben canli izledim gecen sene, cok severek takip ettigim bir oyuncuydu 1. ligi iyi takip ederim gecen sene belesti izlemesi

Azubuike > Ndiaye desem

Dogru

Yaya Toure: “Dini görüşlerimin yargılanmayacağı ve Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağım bir takıma gitmek istiyorum.” Forza Cimbom on Twitter

Bize yol yapmaya calisiyor Aziz baskan kapar bu 35ligi. Azubuike 2m idi gecen yaz bu yaz 4m olmustur bonservisi araya insan sokarak belki 3m + kardan yuzde 10 ile bitirebiliriz

Oğlum o değil de daha şimdiden Fatih Terim'e sallamaya başlayanlar çıktıysa Temmuz'da neler olur düşünemiyorum. Muhtemelen Ağustos'a kadar adamakıllı transfer olmayacağını hesaba katarsak...

Az sakin...

İlk Cl yenilgisinde istifaya davet edecekler bu filmi bir çok kez izledik

Bizim taraftar çok şımarık maalesef

Bende çok izledim özellikle pttde
Ben canli izledim gecen sene, cok severek takip ettigim bir oyuncuydu 1. ligi iyi takip ederim gecen sene belesti izlemesi

Dogru

Bize yol yapmaya calisiyor Aziz baskan kapar bu 35ligi. Azubuike 2m idi gecen yaz bu yaz 4m olmustur bonservisi araya insan sokarak belki 3m + kardan yuzde 10 ile bitirebiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt