Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Swansea City, Ostersunds'da bu sezon Avrupa Ligi'nde harikalar yaratan teknik direktör Graham Potter'ı göreve getirdiğini açıkladı. FutbolArena on Twitter

Mugdat sinandan da yasinden de iyi oyuncu bos yapmayin. Hem kanat hem forvet oynayabiliyor.3m tl de uygun fiyat ne bekliyorsunuz anlamiyorum ki rotasyona oyuncu gerekiyor.

Neden hep ligimizden adam bakiyoruz. Ismi gecenler Mugdat, Azubuike, Trezeguet.

Dünya da futbolcu mu yok. Ha bunu yazdim ya simdi kesin bir sivri akilli "kimi alalim o zaman söyle" der. Kulübün scout adi altinda bos yere para yiyen bir ekibi var. Onlar ne güne duruyor tüm sene calisiyorlar onlar önersin adamlari, hani muhtesem bir data base'imiz vardi ya.

Ucuza yetenekli adam bulamiyoruz hep kolaya kacip gözümüzün önündeki adamlara cuval cuval para ödüyoruz. Ligimizde burnumuzun önünde oynayan adamlari ben de izlerim ben de görürüm. Olay bu olmamali.

Trezeguet ye karsi degilim ben mesela. Ama niye Kasimpasa aldiktan sonra biz daha fazla para verip almaya calisiyoruz, ben buna karsiyim. Neden Kasimpasa 2 Milyonluk opsiyonu kullanmadan araya girip oyuncunun aklini celmiyoruz biz bu adami bu kadar cok istiyorsak. 2 bilemedin 3 Milyona bitecek transfere simdi en az 5-6 vermek zorunda kalacagiz. Resmen akil tutulmasi.
aynen öyle .. seçim mubabbetlerinden dolayı olmadı sanırım, birde şampiyonluk yarışı falan düşünülmemiştir. trezeguet gelsin diğerleri o kadar da mühim değil

Çok sayıda Avrupa kulübünün transfer listesinde bulunan Garry Rodrigues, takımda kalmak için 1.35 M € olan maaşının 2.5 M €'ya çıkarılmasını talep etti. (Hürriyet) Aslan News on Twitter

Oktay Mahmuti: "Treviso'da transfer çalışmalarımı sürdürüyorum. Amerika ve Avrupa'dan birçok genç yetenek, aynı zamanda birçok basketbol menajeri burada. Ancak şunu gördüm ki; Galatasaray'ın geçmişten gelen borçlarından ve ödeme sıkıntılarından dolayı imaji çok zedelenmiş." Aslan News on Twitter

ulan dursuun ulan dursun kahrol

@thegalafire: ÖZEL HABER | Galatasaray'ın UEFA ile anlaştığı yol haritası; "sattığın kadar al ve maaş bütçesini düşür" oldu. Alınan bu karar doğrultusunda transferi bitirilmesi istenen ilk iki isim; Ismael Bennacer ve Mahmoud Trezeguet! #TheGalaFire

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

.
1528124738711.webp

Pixel 2 XL cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mugdat sinandan da yasinden de iyi oyuncu bos yapmayin. Hem kanat hem forvet oynayabiliyor.3m tl de uygun fiyat ne bekliyorsunuz anlamiyorum ki rotasyona oyuncu gerekiyor.

Akhisar'da yaşıyorum o kadar izledim çıplak gözle dahil senin kadar net konuşamam. Büyük takımlarda oynamak önce yürek sonra daşşak ister. Bakıcaz bakalım. Ayrıca Mugdat açık oyun oyuncusu kapalı takımlara karşı pek başarılı olamaz.

Rodriquezin yerinde olup maaşını artırmak istemeyen tek insan yoktur.

Adam şampiyonluğun açık ara en iyi 2-3 topcusundan biriydi ama Tariktan Selcuktan az kazanıyor.

mugdat yasinden iyi de sinandan olamaz harbiden sakin abartmayin

Şu olay gerçek olsa keşke yav.

Anasını ağlatır ligin ama çok zor, gerçi Allen gelirse Belhanda kesin gitmeli orası da var.
Allen-Donk-Fernando ortadasahasi iş yapar mi sence? Sadece Allen'in alındığını varsayarsak..

benim gönlümden geçen alınırsa ve beklentileri karşılarsa Fernando-Bennacer-Allen ortasahasi olurdu.

Her ne kadar Donk'un son versiyonunu yedek bırakmak biraz koysa da..

Allen-Donk-Fernando ortadasahasi iş yapar mi sence? Sadece Allen'in alındığını varsayarsak..

benim gönlümden geçen alınırsa ve beklentileri karşılarsa Fernando-Bennacer-Allen ortasahasi olurdu.

Her ne kadar Donk'un son versiyonunu yedek bırakmak biraz koysa da..

Bennacer'i izlemedim de Allen-Donk-Fernando üçlüsü olmaz.

Allen sahada ayak basmadık yer bırakmayan bir topçu, tam bir box to box ama ofansif özellikleri sınırlı.

Bence olası Fernando-Allen ikilisinin olduğu takımda önde daha ofansif biri olmalı.

Players left out of World Cup squads:

Leroy Sane, Mario Gotze
Anthony Martial, Karim Benzema, Alexandre Lacazette
Cesc Fabregas, Marcos Alonso, Alvaro Morata
Radja Nainggolan
Mauro Icardi

vay be

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt