- 11 Haziran 2015
- 39.683
- 28.160
- 2.193
Swansea City, Ostersunds'da bu sezon Avrupa Ligi'nde harikalar yaratan teknik direktör Graham Potter'ı göreve getirdiğini açıkladı. FutbolArena on TwitterSitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Swansea City, Ostersunds'da bu sezon Avrupa Ligi'nde harikalar yaratan teknik direktör Graham Potter'ı göreve getirdiğini açıkladı. FutbolArena on Twitteraynen öyle .. seçim mubabbetlerinden dolayı olmadı sanırım, birde şampiyonluk yarışı falan düşünülmemiştir. trezeguet gelsin diğerleri o kadar da mühim değilNeden hep ligimizden adam bakiyoruz. Ismi gecenler Mugdat, Azubuike, Trezeguet.
Dünya da futbolcu mu yok. Ha bunu yazdim ya simdi kesin bir sivri akilli "kimi alalim o zaman söyle" der. Kulübün scout adi altinda bos yere para yiyen bir ekibi var. Onlar ne güne duruyor tüm sene calisiyorlar onlar önersin adamlari, hani muhtesem bir data base'imiz vardi ya.
Ucuza yetenekli adam bulamiyoruz hep kolaya kacip gözümüzün önündeki adamlara cuval cuval para ödüyoruz. Ligimizde burnumuzun önünde oynayan adamlari ben de izlerim ben de görürüm. Olay bu olmamali.
Trezeguet ye karsi degilim ben mesela. Ama niye Kasimpasa aldiktan sonra biz daha fazla para verip almaya calisiyoruz, ben buna karsiyim. Neden Kasimpasa 2 Milyonluk opsiyonu kullanmadan araya girip oyuncunun aklini celmiyoruz biz bu adami bu kadar cok istiyorsak. 2 bilemedin 3 Milyona bitecek transfere simdi en az 5-6 vermek zorunda kalacagiz. Resmen akil tutulmasi.
Mugdat sinandan da yasinden de iyi oyuncu bos yapmayin. Hem kanat hem forvet oynayabiliyor.3m tl de uygun fiyat ne bekliyorsunuz anlamiyorum ki rotasyona oyuncu gerekiyor.
Galatasaray, Premier Lig'de küme düşen Stoke City'nin 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Joe Allen'ı transfer etmek istiyor. (Sky Sports) TurkSports EN on Twitter
Allegri, Real Madrid'in teklifini reddetti. (Tuttosport) FutbolArena on TwitterOzaman hemen gelsin, win-winŞu olay gerçek olsa keşke yav.
Anasını ağlatır ligin ama çok zor, gerçi Allen gelirse Belhanda kesin gitmeli orası da var.
Allen-Donk-Fernando ortadasahasi iş yapar mi sence? Sadece Allen'in alındığını varsayarsak..Şu olay gerçek olsa keşke yav.
Anasını ağlatır ligin ama çok zor, gerçi Allen gelirse Belhanda kesin gitmeli orası da var.
Allen-Donk-Fernando ortadasahasi iş yapar mi sence? Sadece Allen'in alındığını varsayarsak..
benim gönlümden geçen alınırsa ve beklentileri karşılarsa Fernando-Bennacer-Allen ortasahasi olurdu.
Her ne kadar Donk'un son versiyonunu yedek bırakmak biraz koysa da..