- 23 Temmuz 2011
- 75.737
- 51.220
- 4.843
Şu olay gerçek olsa keşke yav.
Anasını ağlatır ligin ama çok zor, gerçi Allen gelirse Belhanda kesin gitmeli orası da var.
Allen gelmese de belhand gitmeli yaw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu olay gerçek olsa keşke yav.
Anasını ağlatır ligin ama çok zor, gerçi Allen gelirse Belhanda kesin gitmeli orası da var.
Bennacer Emre Belözoğlu gibi bir oyuncu ileriye dönük, çevik ve hızlı geldi bana. Tekniği, top sürmesi muazzam. Ama tabii videolara aldanmamak gerek. Yaşından dolayı da gelecek vaad ediyor baya.Bennacer'i izlemedim de Allen-Donk-Fernando üçlüsü olmaz.
Allen sahada ayak basmadık yer bırakmayan bir topçu, tam bir box to box ama ofansif özellikleri sınırlı.
Bence olası Fernando-Allen ikilisinin olduğu takımda önde daha ofansif biri olmalı.
İcard ve sane olmamaları rezalet ötesi futbol adına. özel sorunları yoksa ki yok diye biliyorumPlayers left out of World Cup squads:
Leroy Sane, Mario Gotze
Anthony Martial, Karim Benzema, Alexandre Lacazette
Cesc Fabregas, Marcos Alonso, Alvaro Morata
Radja Nainggolan
Mauro Icardi
vay be
Önlerinede Ben Arfa gelsinBennacer'i izlemedim de Allen-Donk-Fernando üçlüsü olmaz.
Allen sahada ayak basmadık yer bırakmayan bir topçu, tam bir box to box ama ofansif özellikleri sınırlı.
Bence olası Fernando-Allen ikilisinin olduğu takımda önde daha ofansif biri olmalı.
Katılıyorum. Bence Mugdat bizde iş yapmaz. Hızından baska bir özelliği yok.. Yıllar önce transfer ettiğimiz ve sonra elimizde patlayan Yiğit Gokoğlan gibi olur..Akhisar'da yaşıyorum o kadar izledim çıplak gözle dahil senin kadar net konuşamam. Büyük takımlarda oynamak önce yürek sonra daşşak ister. Bakıcaz bakalım. Ayrıca Mugdat açık oyun oyuncusu kapalı takımlara karşı pek başarılı olamaz.
yine elenecekler bunlar. Sıfırdan kurulacak kadroyla CL turu falan geçemezler bunlar.
Irz düşmanı Icardi'nin olmaması sevindirici. Arjantin TD'sine helal olsun...Players left out of World Cup squads:
Leroy Sane, Mario Gotze
Anthony Martial, Karim Benzema, Alexandre Lacazette
Cesc Fabregas, Marcos Alonso, Alvaro Morata
Radja Nainggolan
Mauro Icardi
vay be

Kralhanda yı Manu da Liverpool da izlemek istiyorum artık buralarda harcanıyor
Nesini beğenmedin ki?Bennacer'i videoda izleyerek bir tek ben begenmedim galiba?
Kralhanda yı Manu da Liverpool da izlemek istiyorum artık buralarda harcanıyor
Neden hep ligimizden adam bakiyoruz. Ismi gecenler Mugdat, Azubuike, Trezeguet.
Dünya da futbolcu mu yok. Ha bunu yazdim ya simdi kesin bir sivri akilli "kimi alalim o zaman söyle" der. Kulübün scout adi altinda bos yere para yiyen bir ekibi var. Onlar ne güne duruyor tüm sene calisiyorlar onlar önersin adamlari, hani muhtesem bir data base'imiz vardi ya.
Ucuza yetenekli adam bulamiyoruz hep kolaya kacip gözümüzün önündeki adamlara cuval cuval para ödüyoruz. Ligimizde burnumuzun önünde oynayan adamlari ben de izlerim ben de görürüm. Olay bu olmamali.
Trezeguet ye karsi degilim ben mesela. Ama niye Kasimpasa aldiktan sonra biz daha fazla para verip almaya calisiyoruz, ben buna karsiyim. Neden Kasimpasa 2 Milyonluk opsiyonu kullanmadan araya girip oyuncunun aklini celmiyoruz biz bu adami bu kadar cok istiyorsak. 2 bilemedin 3 Milyona bitecek transfere simdi en az 5-6 vermek zorunda kalacagiz. Resmen akil tutulmasi.
trezegeye 5 milyon versek,emre mor kiralık gelse...büyük para yatırıp,o buna deger diyebileceğimiz biri joe allen belliki.rodrigues ve belhandanın durumu belli olsun da..
rodiguesten gelecek para 25 milyon olsa,10-12 milyonu gider joe allena.güzel olur
Birgün şut çekmeye başlarsa ozaman kendisiyle sulh yaparızGidince degerini anlayacaksiniz memo. Gidince orta sahamizi eskisi gibi yuruyerek gececekler.
![]()
10'a ihtiyacimiz VAV
Kulüplerle bozulacak ilişkiler vb. Olaya FM gibi bakma.Senin Kasımpaşa bu adamı bulmadan bulman lazım.O daha doğru bir eleştiri.