- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kuşlar yine havaya girip büyük hüsran ile karşı karşıya kalacak #HepAynıFilm
Beğenmediğimiz Maicon bundan 10 kat iyi stoper.Değiştirdim beyler.![]()
Hayirli olsun arkadaslar
İşte vizyonlu bir arkadaşımızyabancı kontenjanını azubuike ile doldurmak çok gereksiz olur
oynuyor yaşı da 32-33 olması lazım, gerek yok. ha iyi oyuncu tabşBiglia milanda oynuyormu düzenli tam aradığımız orta saha aslında
Neden hep ligimizden adam bakiyoruz. Ismi gecenler Mugdat, Azubuike, Trezeguet.
Dünya da futbolcu mu yok. Ha bunu yazdim ya simdi kesin bir sivri akilli "kimi alalim o zaman söyle" der. Kulübün scout adi altinda bos yere para yiyen bir ekibi var. Onlar ne güne duruyor tüm sene calisiyorlar onlar önersin adamlari, hani muhtesem bir data base'imiz vardi ya.
Ucuza yetenekli adam bulamiyoruz hep kolaya kacip gözümüzün önündeki adamlara cuval cuval para ödüyoruz. Ligimizde burnumuzun önünde oynayan adamlari ben de izlerim ben de görürüm. Olay bu olmamali.
Trezeguet ye karsi degilim ben mesela. Ama niye Kasimpasa aldiktan sonra biz daha fazla para verip almaya calisiyoruz, ben buna karsiyim. Neden Kasimpasa 2 Milyonluk opsiyonu kullanmadan araya girip oyuncunun aklini celmiyoruz biz bu adami bu kadar cok istiyorsak. 2 bilemedin 3 Milyona bitecek transfere simdi en az 5-6 vermek zorunda kalacagiz. Resmen akil tutulmasi.