Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray, Fatih Terim'in gözdesi olan Trezeguet ile Mısır Milli Takımı'nın İtalya'daki kampında görüştü. Trezeguet ile anlaşılırken UEFA'nın kararı sonrası 5M€'luk satın alma bedelinin ödenmesi planlanıyor. (Takvim)

Sampdoria ve Udinese Emre Akbaba'yı transfer etmek istiyorlar ancak 2 takımın da bu transferde şansı çok az. Çünkü; Galatasaray, Emre Akbaba transferinde mutlu sona çok yakın. (Calciomercato)

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne verilecek listede kulübün altyapısından yetişen oyuncu sayısını doldurmak için Sadık Çiftpınar'ı transfer etmek istiyor. (Milliyet) tövbee

Yapılması gereken transferler için Tudor'u kulübümüze davet edelim. Yoksa bu Azubuike, Muğdat gibi isimleri zorla bela edeceğiz başımıza.

Ffp'den kırılırken orta saha arıyoruz genç yetenekleri de ucuza alamıyorsun artık orada serbest kalmış Gunnarsson var...al kanını akıta akıta oynar

Neden hep ligimizden adam bakiyoruz. Ismi gecenler Mugdat, Azubuike, Trezeguet.

Dünya da futbolcu mu yok. Ha bunu yazdim ya simdi kesin bir sivri akilli "kimi alalim o zaman söyle" der. Kulübün scout adi altinda bos yere para yiyen bir ekibi var. Onlar ne güne duruyor tüm sene calisiyorlar onlar önersin adamlari, hani muhtesem bir data base'imiz vardi ya.

Ucuza yetenekli adam bulamiyoruz hep kolaya kacip gözümüzün önündeki adamlara cuval cuval para ödüyoruz. Ligimizde burnumuzun önünde oynayan adamlari ben de izlerim ben de görürüm. Olay bu olmamali.

Trezeguet ye karsi degilim ben mesela. Ama niye Kasimpasa aldiktan sonra biz daha fazla para verip almaya calisiyoruz, ben buna karsiyim. Neden Kasimpasa 2 Milyonluk opsiyonu kullanmadan araya girip oyuncunun aklini celmiyoruz biz bu adami bu kadar cok istiyorsak. 2 bilemedin 3 Milyona bitecek transfere simdi en az 5-6 vermek zorunda kalacagiz. Resmen akil tutulmasi.

Kasımpaşa darılır,gücenirmiş kmk. benzer hatayı Aysal zamanı Tarık transferinde de yaptık sanırım. bonservissizdi, almadık, gittik 4,5 verdik aldık. Yanlış hatırlamıyorsam.

Yemişim ara bozulmasını yaw. Kasımpaşa kim? ben varım diye maçı izlenen vasat 1 kulüp.

Takvim Fotomac Fanatik ve Milliyet 100% Kolpa

AMK bile onlardan daha güvenilir

Ne kadar kiralik futbolcu sevmesemde sanki bu sezon kiralik agirlikli transfer yapsak daha mantikli olur, ne yüksek bonserviz öderiz nede 3-4 yillik kontratlar yapmamiz gerekir. Eger tekrar sampiyon olursak maddi olarak daha güclü gireriz ve ozaman bombalari patlatiriz

şöyle bakıyorum bize çok yerli lazım ilk 21e 12 yabancı yazabileceğiz

mugdat gelsin. kulübeye eleman lzm. hamle oyuncumuz yok

Elimizde zaten en kötü
Muslera
Mariano
Fernando
Maicon
Linnes
Donk
Feghouli
Belhanda
Gomis
Garry

10 oyuncu Denayer ve Nagatomo ile 12 oluyor yani 2 yabancı alabiliyoruz....ayrıca 14 yabancının 12'sini maç kadrosuna yazabiliyoruz.....elimizdeki oyunculardan göndermeden yabancı oyuncu alamayız 2 olan boşluğu orta saha ve kanada kullanacağız gibi belki forvet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt