Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oynamadığı maçlarda gördük,12m civarı teklif olduğunu Uğur Karakullukçu söylemişti,Fatih hoca göndermek istemiyor ama mecbur kalacak gibi...yerine oyuncu bulmak zor

bencede oynamadığı maçlarda gördük orta sahada selçuk yüzünden düşen direnci saymazsak fark yoktu.

Leicester City, Trabzonspor’a genç yıldız Abdülkadir Ömür için 20 milyon Pound’luk (122 milyon TL) teklif sundu.

Önce şu 8 numarayı alalım da önümüzü görelim.Trezeguet bence Ambarat gibi olmaz ama keşke para+takas yapabilsek.
Seneye şampiyonluk gerçekten önemli.Şampiyon olduğumuz an bjk maddi yönden zora düşer,fb de moralmen çöker ve diğer yıl da şampiyon olursak tek kelimeyle Bayern oluruz.Bu yıl gerçekten iyi transferler yapmalıyız.Gomisin satılmasını bu sebeplerden dolayı istemiyorum.

Lucescu: "Brezilyalılar bana ödül vermeli. Shakhtar Donetsk'ten 8 tane oyuncu milli takıma gidecek düzeyde. Hep biz eğittik."

Peki bende sana sorarim ozaman eeeeeeey ihtiyar Ukrayna milli takimi icin kac tane oyuncu egittin?

Belhanda'ya karsi bu kadar negatif olman beni uzuyor hido :cry:

Belhandaya karşı negatifliğim yok ama acayip yüksek ücrete gelmesi ve aldığı maaş yüzünden beklentim daha fazlaydı yani beklenti demiyelimde o kadar para verdik bari değsin , canlı izlediğim maçlardan topsuz alanda etkisinide , orta sahaya kattığı direncide biliyorum ama ofansif olarak bariz yetersiz kalıyor daha fazlasını yapmalı yapabilecek yetenekte var ama mental olarak güçlü 1 karakter değil bonservis ve maaş altında ezildi seneye daha fazla ofansta daha etkin olursa bu takımın lideri ofansta benim derse ( bursa dep , kayseri iç , gb iç ,malatya içte olduğu gibi ) çıkar en çok ben kutlarım belhandada liderlik yok fazla ama yapacak birşeyde yok gomis , garry , fegulidede yok illa ki 1'i üstlenmeli o görevi yoksa deplasmanda yine aynı oyun olur seneye.

Ali Koç Ozan Tufan'ın önünü açabilir ve Galatasaray'ımıza gelebilir

Tarik'in bonservisi elinde degildi o olay biraz karisikti. Kisin Veysel'i aldigimizda bunu da belli bir miktara alabilirdik sanirim cünkü sezon sonu kontrati bitiyordu. Ama yaygara koparmislardi. Kadro disi falan birakmislardi Tarik'i kis transfer döneminde kupa maclarinda falan. Sonra bunu zorla kontrat uzatmaya mi ne ikna etmislerdi.

Sonrasi da malum bize caktilar bu kazigi.
Tarik in.kazma oldugu belliydi alinmasin diyenlerdendim,Ndiaye gelsin isteyenlerdendim,keza Ambrati hic istemedim ama zarar da etmedik sayilir. Trezeguet yetenekli bir oyuncu,yeterki maasi dusuk olsun hatta dk da Salah.oynayabilirse daha cok goze carpar,alip satma sansin bile olabilir,yine de bu isler sans isi ki TR liginden yabanci alinmasina genelde karsi biri olarak yaziyorum,tamamen sahsi dusuncem.

Galatasaray, Fatih Terim'in gözdesi olan Trezeguet ile Mısır Milli Takımı'nın İtalya'daki kampında görüştü. Trezeguet ile anlaşılırken UEFA'nın kararı sonrası 5M€'luk satın alma bedelinin ödenmesi planlanıyor. (Takvim)

Sampdoria ve Udinese Emre Akbaba'yı transfer etmek istiyorlar ancak 2 takımın da bu transferde şansı çok az. Çünkü; Galatasaray, Emre Akbaba transferinde mutlu sona çok yakın. (Calciomercato)

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne verilecek listede kulübün altyapısından yetişen oyuncu sayısını doldurmak için Sadık Çiftpınar'ı transfer etmek istiyor. (Milliyet) tövbee
Sadik konusu benim de canimi sıkıyor son derece gereksiz ve anlamsiz

Ilk once serbest ve kiralik olan oyunculara yonelmeliyiz.

Lucescu: "Brezilyalılar bana ödül vermeli. Shakhtar Donetsk'ten 8 tane oyuncu milli takıma gidecek düzeyde. Hep biz eğittik."

Peki bende sana sorarim ozaman eeeeeeey ihtiyar Ukrayna milli takimi icin kac tane oyuncu egittin?

Brezilya'dan ödül beklerken, Türkiye'de yabancı sınırı olsun diyor. Tam bir bunak.
Tazminatı neyse versinler de defolup gitsin. Bununla hiç bir şey başaramayız biz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt