Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.220
- 8.249
- 1.233
Emre Mor kaideyi bozar mıIskandinavyia da oyniyan Türk futbolcusu yokmudur? Ordan getirelim elemanlari en azindan karekter sahipleri olur islerini dogru düzgün yaparlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emre Mor kaideyi bozar mıIskandinavyia da oyniyan Türk futbolcusu yokmudur? Ordan getirelim elemanlari en azindan karekter sahipleri olur islerini dogru düzgün yaparlar.
oynamadığı maçlarda gördük,12m civarı teklif olduğunu Uğur Karakullukçu söylemişti,Fatih hoca göndermek istemiyor ama mecbur kalacak gibi...yerine oyuncu bulmak zor
Ara sira bir süt oglan da cikiyordur aralarinda Emre Mor da bunlardan biriEmre Mor kaideyi bozar mı
Leicester City, Trabzonspor’a genç yıldız Abdülkadir Ömür için 20 milyon Pound’luk (122 milyon TL) teklif sundu.
bence zor olan belhandayı yollamak hemde acayip zor , yeri 1 şekilde doldurulur yokluğunda öyle aman aman aranan 1 isimde değil üstelik.
Fonte cin'e gitti reis
Belhanda'ya karsi bu kadar negatif olman beni uzuyor hido![]()
Ben istiyorum bunun gelmesini 5m a basimizi taslara vurmayalim sonra,maasi abartilmamali ama
trezegeee
Tarik in.kazma oldugu belliydi alinmasin diyenlerdendim,Ndiaye gelsin isteyenlerdendim,keza Ambrati hic istemedim ama zarar da etmedik sayilir. Trezeguet yetenekli bir oyuncu,yeterki maasi dusuk olsun hatta dk da Salah.oynayabilirse daha cok goze carpar,alip satma sansin bile olabilir,yine de bu isler sans isi ki TR liginden yabanci alinmasina genelde karsi biri olarak yaziyorum,tamamen sahsi dusuncem.Tarik'in bonservisi elinde degildi o olay biraz karisikti. Kisin Veysel'i aldigimizda bunu da belli bir miktara alabilirdik sanirim cünkü sezon sonu kontrati bitiyordu. Ama yaygara koparmislardi. Kadro disi falan birakmislardi Tarik'i kis transfer döneminde kupa maclarinda falan. Sonra bunu zorla kontrat uzatmaya mi ne ikna etmislerdi.
Sonrasi da malum bize caktilar bu kazigi.
Sadik konusu benim de canimi sıkıyor son derece gereksiz ve anlamsizGalatasaray, Fatih Terim'in gözdesi olan Trezeguet ile Mısır Milli Takımı'nın İtalya'daki kampında görüştü. Trezeguet ile anlaşılırken UEFA'nın kararı sonrası 5M€'luk satın alma bedelinin ödenmesi planlanıyor. (Takvim)
Sampdoria ve Udinese Emre Akbaba'yı transfer etmek istiyorlar ancak 2 takımın da bu transferde şansı çok az. Çünkü; Galatasaray, Emre Akbaba transferinde mutlu sona çok yakın. (Calciomercato)
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne verilecek listede kulübün altyapısından yetişen oyuncu sayısını doldurmak için Sadık Çiftpınar'ı transfer etmek istiyor. (Milliyet) tövbee
Lucescu: "Brezilyalılar bana ödül vermeli. Shakhtar Donetsk'ten 8 tane oyuncu milli takıma gidecek düzeyde. Hep biz eğittik."
Peki bende sana sorarim ozaman eeeeeeey ihtiyar Ukrayna milli takimi icin kac tane oyuncu egittin?