Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozaman hemen gelsin, win-win

8dd7488db05e01c43f8ddaeed3f40649.jpg

Bennacer'i izlemedim de Allen-Donk-Fernando üçlüsü olmaz.

Allen sahada ayak basmadık yer bırakmayan bir topçu, tam bir box to box ama ofansif özellikleri sınırlı.

Bence olası Fernando-Allen ikilisinin olduğu takımda önde daha ofansif biri olmalı.
Bennacer Emre Belözoğlu gibi bir oyuncu ileriye dönük, çevik ve hızlı geldi bana. Tekniği, top sürmesi muazzam. Ama tabii videolara aldanmamak gerek. Yaşından dolayı da gelecek vaad ediyor baya.

Players left out of World Cup squads:

Leroy Sane, Mario Gotze
Anthony Martial, Karim Benzema, Alexandre Lacazette
Cesc Fabregas, Marcos Alonso, Alvaro Morata
Radja Nainggolan
Mauro Icardi

vay be
İcard ve sane olmamaları rezalet ötesi futbol adına. özel sorunları yoksa ki yok diye biliyorum

Bennacer'i izlemedim de Allen-Donk-Fernando üçlüsü olmaz.

Allen sahada ayak basmadık yer bırakmayan bir topçu, tam bir box to box ama ofansif özellikleri sınırlı.

Bence olası Fernando-Allen ikilisinin olduğu takımda önde daha ofansif biri olmalı.
Önlerinede Ben Arfa gelsin :)

Akhisar'da yaşıyorum o kadar izledim çıplak gözle dahil senin kadar net konuşamam. Büyük takımlarda oynamak önce yürek sonra daşşak ister. Bakıcaz bakalım. Ayrıca Mugdat açık oyun oyuncusu kapalı takımlara karşı pek başarılı olamaz.
Katılıyorum. Bence Mugdat bizde iş yapmaz. Hızından baska bir özelliği yok.. Yıllar önce transfer ettiğimiz ve sonra elimizde patlayan Yiğit Gokoğlan gibi olur..

trezegeye 5 milyon versek,emre mor kiralık gelse...büyük para yatırıp,o buna deger diyebileceğimiz biri joe allen belliki.rodrigues ve belhandanın durumu belli olsun da..

rodiguesten gelecek para 25 milyon olsa,10-12 milyonu gider joe allena.güzel olur

Neden hep ligimizden adam bakiyoruz. Ismi gecenler Mugdat, Azubuike, Trezeguet.

Dünya da futbolcu mu yok. Ha bunu yazdim ya simdi kesin bir sivri akilli "kimi alalim o zaman söyle" der. Kulübün scout adi altinda bos yere para yiyen bir ekibi var. Onlar ne güne duruyor tüm sene calisiyorlar onlar önersin adamlari, hani muhtesem bir data base'imiz vardi ya.

Ucuza yetenekli adam bulamiyoruz hep kolaya kacip gözümüzün önündeki adamlara cuval cuval para ödüyoruz. Ligimizde burnumuzun önünde oynayan adamlari ben de izlerim ben de görürüm. Olay bu olmamali.

Trezeguet ye karsi degilim ben mesela. Ama niye Kasimpasa aldiktan sonra biz daha fazla para verip almaya calisiyoruz, ben buna karsiyim. Neden Kasimpasa 2 Milyonluk opsiyonu kullanmadan araya girip oyuncunun aklini celmiyoruz biz bu adami bu kadar cok istiyorsak. 2 bilemedin 3 Milyona bitecek transfere simdi en az 5-6 vermek zorunda kalacagiz. Resmen akil tutulmasi.

Kulüplerle bozulacak ilişkiler vb. Olaya FM gibi bakma.Senin Kasımpaşa bu adamı bulmadan bulman lazım.O daha doğru bir eleştiri.

trezegeye 5 milyon versek,emre mor kiralık gelse...büyük para yatırıp,o buna deger diyebileceğimiz biri joe allen belliki.rodrigues ve belhandanın durumu belli olsun da..

rodiguesten gelecek para 25 milyon olsa,10-12 milyonu gider joe allena.güzel olur

Joe Allen kiralanır büyük ihtimal opsiyonla ya. 10-12 milyon verileceğini sanmam bro. Daha eksiklerimiz var çünkü kulübe de öyle bir para verilecekse gelecek vaadeden birine falan verilir tahminimce.

Kulüplerle bozulacak ilişkiler vb. Olaya FM gibi bakma.Senin Kasımpaşa bu adamı bulmadan bulman lazım.O daha doğru bir eleştiri.

Iliski bozulsa ne olacak bozulmasa ne olacak.

Adamlar her türlü hortumluyor bizi. Kasimpasa ile iliskin olsa ne yazar. Adamlara Donk ve Eren icin 6,5 Milyon verdik. Lanet olsun öyle iliskiye.

klişe olacak fakat gerçekten adına başlık açılmaması ile şaşırtmıştır beni.

kendisi radyo spor programcılarındandır ve ülkede anadolu'daki futbol takımlarına en hakim kişidir.

üzerine tanımam desem abartmış olmam.

kendi tarzını yaratmış programcıdır. ses tonu da aynı skeçlere konu olan futbol yorumcuları gibidir.

severek dinliyoruz

eksi de yazmislar bu salim manav icin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt