- 9 Temmuz 2011
- 34.692
- 30.952
- 2.533
Mahmoud Hassan'ın 5m€ serbest kalma maddesi Haziran ayının sonuna kadarmış.Bu madde sadece yurtdışı kulüpleri için geçerli diyenlerde var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
30 milyon sterline chelsea alacak diyorlar. Geçen sene ligden düştüklerinde alacaktık bu sene bu istatistiklerle zor ötesi ha 20 milyon eurom olsa tek bu herife yatırırım, çok net.Baştan beri söylüyorum parası neyse verip alalım. Efsane ötesi topçu.
ultraslan formundan tuyo almiyor musun sen.
Ben 15-20 milyonumu verirdim traore için. Olağanüstü topçu30 milyon sterline chelsea alacak diyorlar. Geçen sene ligden düştüklerinde alacaktık bu sene bu istatistiklerle zor ötesi ha 20 milyon eurom olsa tek bu herife yatırırım, çok net.
Garry, tezeguet falan seni ligde şampiyon yapar ama bu herif martta şampiyon yapar
Denayer hakkinda goruslerinizi alalim. Alinmali mi alinmamali mi?
1 tane oyuncu bile cikmaz alt yapidan. hepsini sisirip duruyorlar, 2 youtube videosu olana büyük yetenek falan diyoruz alakasiz sekilde. u21 takimi genclerbirliginden az puan aldi, besiktastan da 18 puan fark yedi mesela.Bizim altyapdidan hic bir cacik olmaz , altyapinin yarisinda büyük ihtimal torpili olan yeteneksiz oyuncular doludur. yetenekli olanida sirf bu torpili olanlar yüzünden oynatilmiyordur. onun icinde yillarden beri hic bir futbolcu cikmiyor altyapidan.
Denayer hakkinda goruslerinizi alalim. Alinmali mi alinmamali mi?
dişim agrıyo kulagıma vuruyo agrısı basım da catlıyor,gece gelirimSergen uyuyo galiba
dişim agrıyo kulagıma vuruyo agrısı basım da catlıyor,gece gelirim