Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mahmoud Hassan'ın 5m€ serbest kalma maddesi Haziran ayının sonuna kadarmış.Bu madde sadece yurtdışı kulüpleri için geçerli diyenlerde var.

Bizim altyapdidan hic bir cacik olmaz , altyapinin yarisinda büyük ihtimal torpili olan yeteneksiz oyuncular doludur. yetenekli olanida sirf bu torpili olanlar yüzünden oynatilmiyordur. onun icinde yillarden beri hic bir futbolcu cikmiyor altyapidan.

Bu Soner,Muğdat gibi oyuncular takım boşalmadan gelmemeli.Elinde Selçuk var ve Soneri istiyorsunuz sonra da para yok Gomisi satalım.

Bu ne ya 4-5 tane fb topigi var en üstte. Güldük eglendik yeter

Baştan beri söylüyorum parası neyse verip alalım. Efsane ötesi topçu.
30 milyon sterline chelsea alacak diyorlar. Geçen sene ligden düştüklerinde alacaktık bu sene bu istatistiklerle zor ötesi ha 20 milyon eurom olsa tek bu herife yatırırım, çok net.
Garry, tezeguet falan seni ligde şampiyon yapar ama bu herif martta şampiyon yapar

Türkiye Almanya maçi var Sport 1 (Almanya) de. Bülent Kaptan Ergün Hakan Hamit filan oynuyor.

Denayer hakkinda goruslerinizi alalim. Alinmali mi alinmamali mi?

30 milyon sterline chelsea alacak diyorlar. Geçen sene ligden düştüklerinde alacaktık bu sene bu istatistiklerle zor ötesi ha 20 milyon eurom olsa tek bu herife yatırırım, çok net.
Garry, tezeguet falan seni ligde şampiyon yapar ama bu herif martta şampiyon yapar
Ben 15-20 milyonumu verirdim traore için. Olağanüstü topçu

Bizim altyapdidan hic bir cacik olmaz , altyapinin yarisinda büyük ihtimal torpili olan yeteneksiz oyuncular doludur. yetenekli olanida sirf bu torpili olanlar yüzünden oynatilmiyordur. onun icinde yillarden beri hic bir futbolcu cikmiyor altyapidan.
1 tane oyuncu bile cikmaz alt yapidan. hepsini sisirip duruyorlar, 2 youtube videosu olana büyük yetenek falan diyoruz alakasiz sekilde. u21 takimi genclerbirliginden az puan aldi, besiktastan da 18 puan fark yedi mesela.

Denayer hakkinda goruslerinizi alalim. Alinmali mi alinmamali mi?

Valla şahsen hava toplarında inanılmaz silik buluyorum Denayeri. Özellikle süperligde uzun olan tüm forvetler üstünlük kuruyor. Onu geçtim Beşiktaş maçında Babel bile bunun önünden göğsüyle indiriyordu tüm topları. Büyük takım stoperi biraz daha fazla temaslı olmalı, ilk toplara çıkıp vurmalı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Denayer için max. 3m avro ödenir. Daha çok paraya daha iyi stoperler alinabilir. Sirf Galatasarayi seviyor diye de oyuncu alinmaz yoksa Sabri Sarioglu ve Semih Kayayi geri çagiralim.

Merhaba arkadaşlar umarım bu transfer dönemi kulübü ileri taşıyacak transferler yapabiliriz hayırlı olsun şimdiden.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belhanda ya olan nefret çok anlamsız bence adam gayet tüm takımı oynatıyor zeki ve teknik birisi herkes istiyorki 30 40 metreden vursun gol atsın tamam kabul ediyorum tam potansiyeli ile oynamadı bazen yüzde yüzünü ortaya koymadı belki ama gayet de şampiyonlar liginde fark yaratabilecek bir oyuncu.

Sezon başında feghouli ile birlikte harika oynuyorlardı bir ara düşüşe geçti o kadar. Sneijder belhandanın 10 da biri mücadele ettiğinde kimse eleştirmiyordu ne yazıkki biraz taraf tutuyoruz taraftar olarak.

Biraz elimizdekilerin kıymetini bilelim belhanda da feghouli de çok kaliteli topçular eminim FT seneye ikisinden de yüksek verim alacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt