Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda ya olan nefret çok anlamsız bence adam gayet tüm takımı oynatıyor zeki ve teknik birisi herkes istiyorki 30 40 metreden vursun gol atsın tamam kabul ediyorum tam potansiyeli ile oynamadı bazen yüzde yüzünü ortaya koymadı belki ama gayet de şampiyonlar liginde fark yaratabilecek bir oyuncu.

Sezon başında feghouli ile birlikte harika oynuyorlardı bir ara düşüşe geçti o kadar. Sneijder belhandanın 10 da biri mücadele ettiğinde kimse eleştirmiyordu ne yazıkki biraz taraf tutuyoruz taraftar olarak.

Biraz elimizdekilerin kıymetini bilelim belhanda da feghouli de çok kaliteli topçular eminim FT seneye ikisinden de yüksek verim alacaktır.
Ya Tanrı aşkına kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz, sırf savunulacak argümanı yok diye.
30-40 metreden vursun gol atsın diye kimsenin beklentisi yok. Bu vitaminsiz ceza sahası yayının oradan bile vurmayı beceremiyor. Ne 30-40 metresi. Onu yapabilse yarabbi şükür diyeceğiz ama o da yok. Amatör topçular bile bundan iyi vuruyor.

Deplasmanlarda, hatta Arena'daki bazı maçlarda bile fark yaratamayan oyuncu, CL'de fark yaratacakmış... Geçin bu işleri.

Bir ara düşüşe filan da geçmedi. İlk birkaç maç hakikaten iyi oynadı ligde, çok umutlandık. Ondan sonra ben doğru düzgün oynadığı maç hatırlamıyorum Malatya ve Göztepe maçı haricinde. Bizde 30 maç oynadıysa, bunların 20'sinde kötü, 5'inde iyi, 5'inde vasattı.

Teknikmiş... Bu kalas oğlu kalasın neresi teknik? Yüzde 75 pas isabeti ile oynayan 8 numara. Ama teknik, yersen teknik işte...

Ya siz giren kazığı kabul etmek istemiyorsunuz veya izlediğinizi anlamıyorsunuz...

Belhanda ya olan nefret çok anlamsız bence adam gayet tüm takımı oynatıyor zeki ve teknik birisi herkes istiyorki 30 40 metreden vursun gol atsın tamam kabul ediyorum tam potansiyeli ile oynamadı bazen yüzde yüzünü ortaya koymadı belki ama gayet de şampiyonlar liginde fark yaratabilecek bir oyuncu.

Sezon başında feghouli ile birlikte harika oynuyorlardı bir ara düşüşe geçti o kadar. Sneijder belhandanın 10 da biri mücadele ettiğinde kimse eleştirmiyordu ne yazıkki biraz taraf tutuyoruz taraftar olarak.

Biraz elimizdekilerin kıymetini bilelim belhanda da feghouli de çok kaliteli topçular eminim FT seneye ikisinden de yüksek verim alacaktır.

Belhanda ne zaman harika oynadı? Farklı Galatasaraylar izliyoruz kesinlikle. Deplasmanlarda bir riske girip top alıp kendini göstermekten aciz birisi Belhanda. Derbileri hiç saymıyorum zaten.

Bence ilk isimiz Maicon ile Belhanda yi satmak. Baya para verdik, istediğimiz verimi hic alamadık. Belhanda ya bu kadar para vermek zaten aptallık di, bi insan son 2 senesine bakar, ve öyle karar verir.

Bu ikili yollasan 13 Milyona kapıp bide 5.5 mu ne Milyon dolar Maas bütçesi aciliyor. Kap Bernard i bedava cünkü, nagatomo, emre mor u kirala opsionlu, bul bi defans bi tane de 8 numara, takim sahne olur, ne çok oynamış olursun, nede kadar riske girmiş olursun

Yerinde tespitler

Belhanda yi paralel evrende izleyenler var herhalde.

Belhandanin klasini tartismam. Çok kaliteli bir futbolcu olabilir Ama cogu maçlarda kazanma istegi göremiyorum kendisinde. Bazen sanki maç umrumda degil bitse de gitsek havasinda oynuyor ve Böyle bir oyun Bu sanli forma altinda Kabul edilemez.

Arkadaşlar önümüzdeki sezon üç kulvarda mücadele edecez. Bizim takımı koruyup üstüne oyuncu almalıyız. Sol sol stoper,8 numara,iki kanat oyuncusu ve gerektiğinde kanat oynayabilecek forvet almamız gerekiyor. Ben Belhanda ve Garry’nin gitmesini aslında istemiyorum. Ama bizim taraftar önümüzdeki sezon en kötü performansta bu iki oyuncuyu yerden yere vurur. Onun için teklif halinde ikiside satılmalı.

Belhandanin klasini tartismam. Çok kaliteli bir futbolcu olabilir Ama cogu maçlarda kazanma istegi göremiyorum kendisinde. Bazen sanki maç umrumda degil bitse de gitsek havasinda oynuyor ve Böyle bir oyun Bu sanli forma altinda Kabul edilemez.
Valla koca gtlulerden sonra ilaç gibi geldi mücadele eden takım gördük 3 yılın sonunda

Resmi olarak 9 Haziranda açılıyor galiba. Bu haftada cumaya kadar emre trezeguet emre akbaba yazar durur herkes. İnş uefa da hafta içi açıklar artık ve bizde somut gelişmeler okuruz artık. 9 ndan sonra.

Ben de şahsen klasını tartışmam, çünkü leş gibi oyuncu. Kesin ve net bir şey.

belhanda mutlaka gitmeli eğer belhanda gitmesse veya yedeği olmassa büyük bir riske girmiş oluruz

Valla koca gtlulerden sonra ilaç gibi geldi mücadele eden takım gördük 3 yılın sonunda

Belhandanin hirsli oynadigi maç yok Koca sezon.Saçma sapan top kayiplari sayesinde evde disarda sayesinde rakip her an kontraya çikabiliyor ve Millet Bu sefer gol yedik diye Maicona Denayere sövüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt