Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
Ya Tanrı aşkına kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz, sırf savunulacak argümanı yok diye.Belhanda ya olan nefret çok anlamsız bence adam gayet tüm takımı oynatıyor zeki ve teknik birisi herkes istiyorki 30 40 metreden vursun gol atsın tamam kabul ediyorum tam potansiyeli ile oynamadı bazen yüzde yüzünü ortaya koymadı belki ama gayet de şampiyonlar liginde fark yaratabilecek bir oyuncu.
Sezon başında feghouli ile birlikte harika oynuyorlardı bir ara düşüşe geçti o kadar. Sneijder belhandanın 10 da biri mücadele ettiğinde kimse eleştirmiyordu ne yazıkki biraz taraf tutuyoruz taraftar olarak.
Biraz elimizdekilerin kıymetini bilelim belhanda da feghouli de çok kaliteli topçular eminim FT seneye ikisinden de yüksek verim alacaktır.
30-40 metreden vursun gol atsın diye kimsenin beklentisi yok. Bu vitaminsiz ceza sahası yayının oradan bile vurmayı beceremiyor. Ne 30-40 metresi. Onu yapabilse yarabbi şükür diyeceğiz ama o da yok. Amatör topçular bile bundan iyi vuruyor.
Deplasmanlarda, hatta Arena'daki bazı maçlarda bile fark yaratamayan oyuncu, CL'de fark yaratacakmış... Geçin bu işleri.
Bir ara düşüşe filan da geçmedi. İlk birkaç maç hakikaten iyi oynadı ligde, çok umutlandık. Ondan sonra ben doğru düzgün oynadığı maç hatırlamıyorum Malatya ve Göztepe maçı haricinde. Bizde 30 maç oynadıysa, bunların 20'sinde kötü, 5'inde iyi, 5'inde vasattı.
Teknikmiş... Bu kalas oğlu kalasın neresi teknik? Yüzde 75 pas isabeti ile oynayan 8 numara. Ama teknik, yersen teknik işte...
Ya siz giren kazığı kabul etmek istemiyorsunuz veya izlediğinizi anlamıyorsunuz...