Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerde alex anelka appiah aurelio lugano nobre luciano sov yaparken biz kabzeyle necatiyle yillanmis hasanla sabriyle sampiyonluk aldik onun oncesinde hooijdonklu tuncayli alexli kadroyu nondali tarihimizin en vasat kadrolarindan biriyle yine gectik..
Fbye ali kocun gelmesi beni memnun bile ediyor en azindan bizde kendimizi gelistirmek zorunda hissederiz dedigi isleri yaparsa..
Fbnin looserlik genlerinde var onlar ali kocun elinde sihirli degnek var saniyor su sekilde koymak vok daha zevkli olacak :)

Belhanda gerçekten garip oyuncu, zor olanı yapıyor, kolayı beceremiyor. Oyun görüşü muazzam ve oyunun defans tarafında da başarılı, bunlar artıları.

Eksileriyse, şut ve gol becerisi düşük, laubali bir oyuncu. Çabuk sinirlenebiliyor ve oyun sürekliliği düşük.

Bana göre Feghouli'den daha iyiydi bu sezon, açık ara. Belhanda top kaybediyor diyor bazıları, Feghouli ondan 3 kat fazla kaybediyor ve arkasından koşmuyor bile. Sakatmış, toparlanınca düzelir mi bilmiyorum, inşallah.

Zor maçlarda takım pres yediğinde top tutabilecek, aynı zamanda oyunun iki yönünü de oynayabilen iyi bir oyuncu bulabilirsek tabii ki Belhanda satilabilir. Modriçi alamayacagimiza gore... Ben olsam Emre Akbabayı alıp rekabete sokarım, Belhanda yerine oyuncu bulmak bu piyasada zor.

Hangi taktikle oynayacağız sorusu da önemli, ona göre oyuncu almak lazım. Bu sezon 4-2-3-1 oynadık ağırlıklı, aynen devam edeceksek:

Stoper: Chiellini ya da Kjaer + Semih
Orta Saha: Nuri Şahin, Wilshere ya da Ndiaye +Emre Akbaba ya da Kagawa
Kanat: Trezeguet +Emre Mor
Forvet: Doumbia + Pivot forvet

Gönderilenler: Feghouli, Maicon

Sent from my iPhone using Tapatalk

Şu Bjkye Akbabayı bırakmamak lazım , Talisca yerine bunlara en uyacak topçu olabilir Emre

Gecen Sezon gibi bir sey olmaz. Belki 2 takim (GS VS FB) son ana kadar gider o kadar (bir de son dk travma yasiyorlar mi yeniden wqeqweqwe)
2013e benzeyebilir ama acıkcası 2013te de cok üzdü bizi takım,2-3 hafta arka arkaya puan kaybederek.manchester united galibiyeti falan iyi geldi o ara.

Eveeeeet Ali koçtan Hutchinsona akpilden Belhandaya herseyi güzelce konustuk.

Kap açikmi?

Ya Tanrı aşkına kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz, sırf savunulacak argümanı yok diye.
30-40 metreden vursun gol atsın diye kimsenin beklentisi yok. Bu vitaminsiz ceza sahası yayının oradan bile vurmayı beceremiyor. Ne 30-40 metresi. Onu yapabilse yarabbi şükür diyeceğiz ama o da yok. Amatör topçular bile bundan iyi vuruyor.

Deplasmanlarda, hatta Arena'daki bazı maçlarda bile fark yaratamayan oyuncu, CL'de fark yaratacakmış... Geçin bu işleri.

Bir ara düşüşe filan da geçmedi. İlk birkaç maç hakikaten iyi oynadı ligde, çok umutlandık. Ondan sonra ben doğru düzgün oynadığı maç hatırlamıyorum Malatya ve Göztepe maçı haricinde. Bizde 30 maç oynadıysa, bunların 20'sinde kötü, 5'inde iyi, 5'inde vasattı.

Teknikmiş... Bu kalas oğlu kalasın neresi teknik? Yüzde 75 pas isabeti ile oynayan 8 numara. Ama teknik, yersen teknik işte...

Ya siz giren kazığı kabul etmek istemiyorsunuz veya izlediğinizi anlamıyorsunuz...

Gayet anlıyorum belhandasız takım kafası kesik tavuk gibi herkes gomis rodrigues diye ölüp bitiyor ama topu onlara veren isim hep belhanda kimse ondan bahsetmiyor. Dikine pas yüzdelerinde açık ara farkla üstte ligde daha ilk sezonu ben de katılıyorum şut atmıyor sorumluluk almıyor ama hemen çöp demek çok anlamsız. Deplasman fobisi her oyuncuda oldu bir tek belhandaya yüklemek tamamen taraf tutmak.

genc,mücadeleci ve hızlı oynayan bi takım olmalıyız.taraftarla zaten müthiş olur herşey

Belhanda ne zaman harika oynadı? Farklı Galatasaraylar izliyoruz kesinlikle. Deplasmanlarda bir riske girip top alıp kendini göstermekten aciz birisi Belhanda. Derbileri hiç saymıyorum zaten.

Harika oyun anlayışımız farklı sanırım goller şutlar atmak harika oyun değil benim için adam süper oynadı demiyorum ama takımı oynatan isim belhandaydı ve bazı maçlar hakikaten iyi oynadı tek tek yazamıcam şuan ama

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son yılların en manyak sezonu olacak önümüzdeki sezon
Tarihin en psikopat sezonunu Fatih Terim'le kurtardik, yoksa Tudor veya x teknik direktörle 4.olacagimiz bariz ortadaydi. Son 3 deplasmanda 9 puani kimse alamazdi. Seneye iyice düsmüs bir Besiktas ve heyecanini yitirmis bir Belediye takimi olacak. GS-FB zirvede olur, epey bir puan farki bekliyorum ben.

ok.gif
ankura - 03.06.2018 23:01
bos.gif

acayip özlemişim bu başlığa girmeyi
smile.gif

hiçbir transfer yapmadan şampiyonluğun en büyük adayıyız bu saatten sonra.

eglencemiz erken başladı arkadaşlar

Maicon da harcanan isimlerden orta sahanın hataları yüzünden yenen golleei maicona yükledi herkes adam beton gibi oynuyordu ilk devre. Bizim taraftarımız elindeki futbolcuyu çöpe atmayı çok seviyor ne yazıkki. Maicondan seneye çok iyi yararlanabiliriz önüne ndiaye tarzı birini koyarsak kontralarda geriye dönüp yardım edecek pres yapacak.

Ben haberlere yalan demiyorum, ilgi var işte belli. Büyük ihtimal de alacağız.
Ama yok ismi şu olsa tapardınız vs bunlar çok ama çok saçma argümanlar. Bunu belirtmeye çalışıyorum.
Senin o paraya alabileceğin daha mantıklı alternatifler var iken, rotasyon topçusundan öte olur mu olmaz mı belli olmayan adama 5M para gömüyorsun. Millet bunu eleştiriyor, sonra da birileri çıkıp isim delisiniz filan kendi kendine bir şeyler uyduruyor...
Bunlara tepki vermemen lazım önemli klüp yönetimi biz ne desek boş bilemeyiz belki çok iyi yatırım olacak

Belhanda ve feghuli yollanıp hem maaş hem de bonservis butcesini müthiş açarak rahat transfer yaparız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt