Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Düzgün adamlar alırsak yine şampiyon oluruz. Ali Koç sheikh falan değil, kulübü satın almadı. FFP kurallarına uymak zorunda. Maksimum %20 kasa kolaylığı sağlayabilir o da sponsorluk yoluyla. Rahat olun ve endişe etmeyin. Ayrıca yabancı hoca getirmesi işimizi kolaylaştıracaktır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Harika oyun anlayışımız farklı sanırım goller şutlar atmak harika oyun değil benim için adam süper oynadı demiyorum ama takımı oynatan isim belhandaydı ve bazı maçlar hakikaten iyi oynadı tek tek yazamıcam şuan ama

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belhanda rakibin markajından ne zaman çıktı da takımı oynattı yahu? Ayrıca harikaydı dedin sonra da süper değildi dedin. Benim için süper ve harikanın çok büyük bir farkı yok. Her neyse renktaş. Umarım en kısa zamanda şu Belhanda’dan kurtuluruz da 4-4-2’ye döneriz.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muslera
Mariano Maicon Aziz Nagatomo
Belhanda Fernando Transfer
Feghouli Gomis Rodrigues

Kadro bu, biri giderse yerine adam gelir ama biri gitmez

Transfer show istiyosaniz feneri tutun

Trezeguet i şimdi almak anlamsız madem 5 milyon opsiyonu var izlersin dünya kupasında baktın süper oynadı basar parayı alırsın anadoludan alınan topçulardan dilimiz çok yandı.

Cl de oynayacaksak madem bruma telles gibi avrupada piyasası olan adam almamız lazım zarar etme şansımız yok. Telles süper ligde berbat oynamasına rağmen chelsea maçlarındaki oyunuyla portoya gitti ki daha pahalı da satılabilirdi. En az 2 tane böyle adam almamız lazım ucuza brezilya arjantin portekizden kaybedeceğimiz bir şey yok. Bu devirde alacağımız adamlar iki çalım atsa 20 milyona satarız azcık kafayı kullanmamız lazım trezeguet i almaktansa böyle bir adam almayı tercih ederim

Trezeguet i şimdi almak anlamsız madem 5 milyon opsiyonu var izlersin dünya kupasında baktın süper oynadı basar parayı alırsın anadoludan alınan topçulardan dilimiz çok yandı.

Cl de oynayacaksak madem bruma telles gibi avrupada piyasası olan adam almamız lazım zarar etme şansımız yok. Telles süper ligde berbat oynamasına rağmen chelsea maçlarındaki oyunuyla portoya gitti ki daha pahalı da satılabilirdi. En az 2 tane böyle adam almamız lazım ucuza brezilya arjantin portekizden kaybedeceğimiz bir şey yok. Bu devirde alacağımız adamlar iki çalım atsa 20 milyona satarız azcık kafayı kullanmamız lazım trezeguet i almaktansa böyle bir adam almayı tercih ederim
30 haziran opsiyonu

Besiktas'i yerden yere vurduk belki ama Fener'in kadrosu da abartilacak kadar iyi degil. Taraftarin tekrar tribünleri dolduracak olmasi sebebiyle avantajlari daha fazla eskiye göre, o kadar.

Fizik gücü düsüs yasayacak bir sürü oyunculari var yas itibariyle:

Dirar 32
Valbuena 34
Atif 32
Soldado 33
Fernandao 31
Topal 32
Skrtel 34

Bizde de böyle bir sorun olacagi bariz belli ama kadroyu genclestirip kaliteyi artirmamiz gerekiyor ayni zamanda. Gomis'e eyvallah 30 gol atti ama 15 milyonluk teklif falan varsa kimse kusura bakmasin ben gönderirim. Bizim takimda satilmayacak oyuncu yoktur, ederini bulan herkes gidebilir. Kendi sahamizda nasil olsa puan kaybetmiyoruz da deplasmanlarda hizli oyunla cogu maci cok rahat kazaniriz. Bu da en iyi Garry, Linnes gibi yasi uygun oyuncularla oluyor. Temposu düsük Selcuk, Eren, Maicon gibi adamlardan da bir an önce kurtulmamiz lazim.

Geçen sene almışlar ayrıca takımı epl de değil. Yüksek mebla harcayacaksak bu adama harcamalıyız
Yok yav ne geçen senesi 2016da aldılar geçen sene küme düştüklerinde hala oynuyordu.
Büyük takımların hepsiyle oynadığı maçlarda yaptıkları youtubede var. Bu sene alma ihtimalimiz var mı yoklamadan bilinmez ama chelsea alacak deniliyor ha geçen senede alacak dediler almadı chelsea orası menajer oyunu da olabilir.
Adama traore olsun veya olması alacağımız oyuncu tarzı kesinlikle bu olmalı.
Hızlı-çevik-güçlü-teknik ve fırsat transferlerini kaçırmamız lazım

dk'da süper oynarsa nasıl alacaksın acaba o paraya adamlar keriz mi? Büyük turnuvaların olduğu yıllarda hep acayip transferler olmuştur. Bir bakmışsın grup maçlarına damga vurmuş anında 3-5 kulüp çift haneleri çıkarır masaya vurur.

Turnuva önceki son hazırlık maçlarını takip edip incelemek gerekir zaten orada oyuncular kendini ufaktan belli ediyorlar baktık göz kamaştırıyor hemen parayı basıp alacaksın.

beyler nedense bu sene sofian feghouli den patlama bekliyorum eğer bu sene hem cl de hem lig de başarılı olmak istiyorsak feghouli patlama yapması gerekiyor özellikle güzel bir yaz kampı fit bir feghouli bizim en büyük transferimiz olucaktır o yüzden emre mor vb kanat oyuncuları ismi geçince hiç heycanlanmıyorum asıl beni bu sene feghouli heycanladırıyor sanki yeni bir transfer gibi

beyler nedense bu sene sofian feghouli den patlama bekliyorum eğer bu sene hem cl de hem lig de başarılı olmak istiyorsak feghouli patlama yapması gerekiyor özellikle güzel bir yaz kampı fit bir feghouli bizim en büyük transferimiz olucaktır o yüzden emre mor vb kanat oyuncuları ismi geçince hiç heycanlanmıyorum asıl beni bu sene feghouli heycanladırıyor sanki yeni bir transfer gibi

Arkasında emre beklesin bu onu geriye götürmez nereden baksan lig kupa cl 45-50 maçı kaldıramaz. O yüzden gary feg kalsın. Ama mor trez gibi genç adamlar yine gelsin. Yeri gelir ortaya çekersin feg i daha hızlı dinamik kanatla başlarsın .

Muslera/Altyapı

Mariano/Linnes..Maicon/Denayer..Serdar/Altyapı.. Nagatomo/Altyapı

Fernando/Donk.. Ndiaye/Nuri/Tolga
Belhanda/Akbaba

Feghouli/Sinan..Gomis/A.musa/Eren..Garry/E.mor veya Trezeguet

12-13 oyuncuyla sezon bitmez, şunu 20 seviyesine getirebilmek lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt