Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen sezon Maicon yerine free Titi, Belhanda yerine free Andre Castro' nun alınmasının daha doğru olacağını söyledim diye (Diğer mevkiler güçlendirilebilirdi o paralarla), küçük beyinleriyle alay etmeye çalışan ergenlerin şu an ne düşündükleri(!)ni merak ediyorum doğrusu:cigara:...

Şimdi ''Kulübü batırmış!'' diye Dursun' a veryansın etmek nafile; sezon başı Tudor ve Dursun' a tapacaktınız neredeyse?!...

Gomis kalırsa CL'de başarılı olur mu sizce?

bence olamaz tabi erken konusmak için ama adam birkere çok ağır süperligde bile dönene kadar dünyalar geçiyor clde döndürmezler bile 29 gol attı evet çoğu kişi derki adam o kadar gol atmış hala gak guk :) ama iş oyle değil elmander 13 14 gol attı ama gomisten daha faydalı oldu bence adebayor örneği var evet belki gomisin yarısı kadar gol attı ama daha faydalı oynadı

Kadroda seneye 8 numara pozisyonu çok önemli olacak ayrıca Maicon'la beraber kim oynarsa oynasın oluşacak defans ikilisi Şampiyonlar Ligi için maalesef zayıf kalacak bir de Gomis'in yedeği olacak forveti çok merak ediyorum ...

Garry 15
Feghouli 5
Belhanda 5
Maicon 5
+____________
30 m euro

Denayer 4
Nagatomo 2.5
Trezeguet 5
Emre mor 3, 2 sene kiralık
Akbaba 4,5
Nuri 2
Ndiaye 1,5
A.musa 1,5
Balotelli 2 imza
Yaya Toure 2 imza
Chiellini 2 imza
+__________________
30 m euro

Muslera
Mariano.. Serdar.. Chiellini.. Nagatomo
Ndiaye..Fernando.. Yaya Toure
Emre Mor..Gomis..Trezeguet

Altyapı
Linnes.. Denayer.. Altyapı.. Altyapı
Nuri.. Donk.. Akbaba
Sinan..Balotelli..Ahmet Musa

Bizim mevcut oyuncular niye bu kadar gömülüyor anlamıyorum. Adamlar 12-13 kişilik rotasyonla 10 tane ilk kez bu ligde oynayan adamla, 2 hoca 2 başkanla şampiyon oldular. CL için bu takımı bozup baştan yapmak değil, üstüne koymak lazım.

Feghouli ve Belhanda seneye takımın lokomotifleri olacak yaw millet habire satıyor bi yerlerede

Eğer sattığın kadar al gibi bi ceza alırsak büyük ihtimalle Rogri gider.
20 milyon en aşağı bize 16 kalır
Gomis Çin' den 15 teklifi doğruysa sat abi hiç durma 33 yaşında adam sağlamayin Drogba mi aq bu adam
Belhanda Çin ve Katar'dan 14.5 falan deniliyordu deli de para kazanırsin 1 sene daha dayanamam.
Maiconsa bilmiyorum aslinda ligin ilk yarısında iyiydi ama bence bize daha iyisi lazım evet iyi topçu belkide çok yoruldu ama bence değişmeli ki Marsilya olsun Italyadan olsun ilgili klupler varmış 7-8e gider
Eren 3 milyona Basel'e şutla abi
Tolga almanyaya gönder abi 2 milyona.
Cavanda 2 milyona kiralanan klube sat.
Tellesden 3.5-4arasi bi para gelecek.
Melodan 0.5 Brumadan
Feghouli nolur bilmiyorum ama 1 sene daha kalmalı bence ölü hali 15 gole etki etti vi Fatih hocayla kamp görsün bakalım nelet değişecek.

Totalde 60-65 milyon bandında sana bütçe oluşuyor ki mükemmel bi bütçe.

Nagatamo 2.5
Denayer kira 0.5
Kjaer 7 milyon
Ndiaye kira 1.5 milyon
Kagawa 6 milyon
Emre Akbaba 4 milyon
Emre Mor 2 yıl kira 3 milyon
Bernard 3 milyon imza
Trezege 5 milyon
Balotelli 3-4 imza yada bi surpriz Mandzukic 10 milyon bonservis
Ahmet Musa kira 1.5 milyon
+yedek Türk kaleci
+genç Türk sol bek

40- 45 milyon civari bonservis ve imza parasına harcasak en aşağı 20 milyon karla kapatmış oluruz ki 110 milyon Tl karla başlamış oluruz bide Cl geliri 15 katılım tek gruplara kalirsakda 22 eder sana 38 en kötü 40 milyonda öyle oda yaklaşık 220 milyon Tl bi anda 330 milyon Tl gelir mükemmel olur. Ki sadece gruplarda mücadele edersek ki bi çeyrek final demek 150 milyon lira daha demek abi efsane olur.

Gelelim son kadroya
Muslera
Mariano-Kjaer-Serdar-Nago
Kagawa-Fernando-Ndiaye
Feghouli-Balotelli-Bernard

Yedek kadro
Xxx
Linnes-Denayer-Ozan-Xxx
Selcuk-Donk-Akbaba
Mor-Musa-Trezege

Bol alternatifli yedekten hertürlü katkı alinabilecek çok iyi bi kadro olur allahım inşallah böyle bi kadromuz olur.Çok şey istemedim ya ??

Bizim mevcut oyuncular niye bu kadar gömülüyor anlamıyorum. Adamlar 12-13 kişilik rotasyonla 10 tane ilk kez bu ligde oynayan adamla, 2 hoca 2 başkanla şampiyon oldular. CL için bu takımı bozup baştan yapmak değil, üstüne koymak lazım.

GR sağlam paraya feda edilip bir stoper, bir 8 numara, bir sol bek ve kanat alınırsa bence bu iş tamamdır. Gömmek değil de CL seviyesinde görmemek diyelim. Daha önce düzgün transferler yapmayıp rakiplerin karşısına zayıf kadrolarla çıktığımız 2 sezon olan 14-15 ve 15-16 sezonu aldığımız CL sonuçları ortada.

Garry 15
Feghouli 5
Belhanda 5
Maicon 5
+____________
30 m euro

Denayer 4
Nagatomo 2.5
Trezeguet 5
Emre mor 3, 2 sene kiralık
Akbaba 4,5
Nuri 2
Ndiaye 1,5
A.musa 1,5
Balotelli 2 imza
Yaya Toure 2 imza
Chiellini 2 imza
+__________________
30 m euro

Muslera
Mariano.. Serdar.. Chiellini.. Nagatomo
Ndiaye..Fernando.. Yaya Toure
Emre Mor..Gomis..Trezeguet

Altyapı
Linnes.. Denayer.. Altyapı.. Altyapı
Nuri.. Donk.. Akbaba
Sinan..Balotelli..Ahmet Musa
chiellini toure falan zor iş. chiellini imkansiz zaten, toure'de gereksiz ve zaten menajeri açıkladı EPL'de kalacağını. Balotelli gibi oyuncuları da yedekte oturtmak sıkıntı yaratır. UEFA'nin denetiminde bu kadar maas verdikten sonra olası ceza ve cezalar kaçınılmaz olur

maiconun babele indirdiği top hala aklımda babel atsa bugun şampiyon bjk idi. kesinlikle satılması lazım. belhanda feghouli için birşey diyemem

Abi bir yerde bir sıkıntı var ama tam çözemedim önde maçlarda bile güven vermiyor takım.Alanya,Akhisar ve öne geçip kaybettiğimiz Kasımpaşa maçı bunu sorunu çözmeliyiz bence oyunu tutamıyoruz.

Gomis kalırsa CL'de başarılı olur mu sizce?

CL başarısı meselesini çok kafaya takıyoruz. Sanki gruptan çıkamazsak rezalet olacak gibi bir düşünce var herkeste.

Tamam başarılı olmayı hepimiz isteriz ama torbalara bakılınca ilk 2 torbadan ağır sıklet iki takımın gelmesi çok muhtemel. Mesela Real-Tottenham ya da Barca-United gibi rakipler çıkabilir grupta. Böyle bir durumda gruptan çıkmak çok çok zor hale gelecek. Biz güçlensek dahi yeterli olmayabilir.

Benim bu dönem CL başarı kıstasım sonuncu olmamak. Şanslı kura gelmezse çok iyi transferlerle dahi üst turu göremeyebiliriz. Böyle bir durumda da karaları bağlamaya gerek yok. 3. olup Avrupa Ligi'ne kalırsak ordan yürürüz gittiği kadar. Dolayısıyla mali sıkıntılar da varken kafayı direk CL standardı diye yakmamak lazım. Bütün takımı değiştiremeyiz.

Soruya doğrudan bir cevap olmadı ama genel olarak taraftarın çok kafaya taktığı bir meselede ben de kendi görüşlerimi belirteyim dedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt