Volkan Yener
Tecrübeli Üye
- 15 Haziran 2009
- 7.038
- 4.064
- 1.748
Bu hafta içi açıklanabilir demişti TRT Muhabiri ...uefanın kararı ne zaman gelecek, transfer dönemi ne zaman başlayacak artık hareketlensin şuralar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu hafta içi açıklanabilir demişti TRT Muhabiri ...uefanın kararı ne zaman gelecek, transfer dönemi ne zaman başlayacak artık hareketlensin şuralar
İçerde iş yapar ama zorlu deplasmanlarda pek güvenemiyorum ...Gomis kalırsa CL'de başarılı olur mu sizce?
...Joe Allen'in kosmaktan baska bir ozelligi nedir?
Gomis kalırsa CL'de başarılı olur mu sizce?
Sezon baslamadan totem baslamis hayirli olsun![]()
Bizim mevcut oyuncular niye bu kadar gömülüyor anlamıyorum. Adamlar 12-13 kişilik rotasyonla 10 tane ilk kez bu ligde oynayan adamla, 2 hoca 2 başkanla şampiyon oldular. CL için bu takımı bozup baştan yapmak değil, üstüne koymak lazım.

Bizim mevcut oyuncular niye bu kadar gömülüyor anlamıyorum. Adamlar 12-13 kişilik rotasyonla 10 tane ilk kez bu ligde oynayan adamla, 2 hoca 2 başkanla şampiyon oldular. CL için bu takımı bozup baştan yapmak değil, üstüne koymak lazım.
chiellini toure falan zor iş. chiellini imkansiz zaten, toure'de gereksiz ve zaten menajeri açıkladı EPL'de kalacağını. Balotelli gibi oyuncuları da yedekte oturtmak sıkıntı yaratır. UEFA'nin denetiminde bu kadar maas verdikten sonra olası ceza ve cezalar kaçınılmaz olurGarry 15
Feghouli 5
Belhanda 5
Maicon 5
+____________
30 m euro
Denayer 4
Nagatomo 2.5
Trezeguet 5
Emre mor 3, 2 sene kiralık
Akbaba 4,5
Nuri 2
Ndiaye 1,5
A.musa 1,5
Balotelli 2 imza
Yaya Toure 2 imza
Chiellini 2 imza
+__________________
30 m euro
Muslera
Mariano.. Serdar.. Chiellini.. Nagatomo
Ndiaye..Fernando.. Yaya Toure
Emre Mor..Gomis..Trezeguet
Altyapı
Linnes.. Denayer.. Altyapı.. Altyapı
Nuri.. Donk.. Akbaba
Sinan..Balotelli..Ahmet Musa
Abi bir yerde bir sıkıntı var ama tam çözemedim önde maçlarda bile güven vermiyor takım.Alanya,Akhisar ve öne geçip kaybettiğimiz Kasımpaşa maçı bunu sorunu çözmeliyiz bence oyunu tutamıyoruz.Bizim mevcut oyuncular niye bu kadar gömülüyor anlamıyorum. Adamlar 12-13 kişilik rotasyonla 10 tane ilk kez bu ligde oynayan adamla, 2 hoca 2 başkanla şampiyon oldular. CL için bu takımı bozup baştan yapmak değil, üstüne koymak lazım.
Gomis kalırsa CL'de başarılı olur mu sizce?