Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GR sağlam paraya feda edilip bir stoper, bir 8 numara, bir sol bek ve kanat alınırsa bence bu iş tamamdır. Gömmek değil de CL seviyesinde görmemek diyelim. Daha önce düzgün transferler yapmayıp rakiplerin karşısına zayıf kadrolarla çıktığımız 2 sezon olan 14-15 ve 15-16 sezonu aldığımız CL sonuçları ortada.

Bu ekibin CL seviyesinde olmadığı muhakkak ama o seviye de burdan 7-8 kişi gönderip diğer taraftan 7-8 kişi alarak olmuyor ki. Hele bizim gibi mali durumu CL içinde ilk 16 içine girmeyecek takımlar için transferle seviye atlamak daha zor. Ancak beraber oynayan bir takım olursak yukarıda kalabiliriz. Adım adım olacak işler.

Azubuike 1. Lig'de iyi performans verdi ama Süper Lig'de vasatı aşamadı. 0gol -0 asist. Murat'ın önünde 8 oynadığı için hücum katkısı biraz olmalıydı. Nijerya'ya da Bursa'dan Agu, TS'dan yedek Onazi alındı, o alınmadı. GS'a transfer haberleri uydurma gibi. Gelişirse ileride belki..
-alinti twitter'dan

maiconun babele indirdiği top hala aklımda babel atsa bugun şampiyon bjk idi. kesinlikle satılması lazım. belhanda feghouli için birşey diyemem
gercekten tam bir kazma. fenerbahce macinda soldado'ya (giuliano da olabilir simdi tam hatirlayamadim fenerliyi) yaptigi asisti daha unutmadim. orada golü yeseydik cikaramazdik kolay kolay. zaten epey gol kacirdik o gün.

maiconu bize taraftar aldırdı bu aşikar. tudor açıklamıştı maicon listesinde 4.stopermiş

Bu ekibin CL seviyesinde olmadığı muhakkak ama o seviye de burdan 7-8 kişi gönderip diğer taraftan 7-8 kişi alarak olmuyor ki. Hele bizim gibi mali durumu CL içinde ilk 16 içine girmeyecek takımlar için transferle seviye atlamak daha zor. Ancak beraber oynayan bir takım olursak yukarıda kalabiliriz. Adım adım olacak işler.

Ben zaten 8 oyuncu alınsın demedim. 1 adam gidecek 4 adam gelecek dedim. 1’i de zaten yüksek ihtimalle son dönem takımda olan Nagatomo olur. Bizim malımız olmadığı için sol beki de ekledim. Bence burada ciddi bir takım bozma yok. Son takomda olduğu için Nagatomo’yu saymazsak Rodrigues gidecek ve 3 adam gelecek işte. Umarım stopere Denayer alınmaz bu arada, onu da ekleyeyim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

gercekten tam bir kazma. fenerbahce macinda soldado'ya (giuliano da olabilir simdi tam hatirlayamadim fenerliyi) yaptigi asisti daha unutmadim. orada golü yeseydik cikaramazdik kolay kolay. zaten epey gol kacirdik o gün.

Soldado idi . Hoca zaten tutmuyor kendisini ben ayrılacağını düsünüyorum.

Bu sene ikinci yarıdakideal 11'den Maicon, Donk yerine 98-2000 arası Popescu ve Emre B.'yi, yedek golcü olarak da atıyorum Arif, Necati gibi birini koyun. Sadece bu 3 isim bile çok büyük seviye atlatmaz mı?

Yahu tek tek ele alırsanız o hataları her defans yapıyor. Ona bakarsanız Maicon Karabükspor maçında o golü atmasa işimiz çok daha zor olabilirdi. Maicon da Belhanda’da Feghouli’de itin bir tarafına sokmayı bırakın artık. Ne çok biliyorsunuz be kardeşim.

Azubuike 1. Lig'de iyi performans verdi ama Süper Lig'de vasatı aşamadı. 0gol -0 asist. Murat'ın önünde 8 oynadığı için hücum katkısı biraz olmalıydı. Nijerya'ya da Bursa'dan Agu, TS'dan yedek Onazi alındı, o alınmadı. GS'a transfer haberleri uydurma gibi. Gelişirse ileride belki..
-alinti twitter'dan

malatyalı olduğum için pttde oynarken baya izledim azubuıkeyi arkadaşın dediğine aynen katılıyorum

Maicon'un şuan ki durumu CL'de malesef işimize yaramaz pek. Serdar Aziz ve Denayer ondan daha iyi göründü bana. Şimdi yapılacak şey ise 2 sinden de iyi olan bir isim almak ve Maicon'u güzel bi fiyata satmak.

@[B]EkinAyaz5[/B] 1 hr1 hour ago
Daha fazla
Ekin Ayaz Retweetledi: Seçkin

Haberimiz dış basında. Allen’ın İngiltere’den talipleri var ve futbolcunun önceliği İngiltere’de kalmak. Satın alma opsiyonuyla kiralamak istiyoruz ama kolay bir transfer değil. Yıllar önce elimizden kaçırdığımız Delaney ile aynı profilde, ısırgan çok yararlı olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt