Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maksimum Bursa da falan oynayacak adamdan medet umuyorlar Galatasaray da rotasyonda is yapar diyorlar te Allahim.

5 gün sonra TRANSFER SOV

tarık çamdal tolga çigerci lato gibi çöplere sahip olan bir takım muğdata kızıyorlar sanki yedekde süper oyuncular var yoksa bizmi bilmiyoruz

Trezegeyi dk başlamadan aldık aldık yoksa patlar gider o çocuk direk avrupaya
dk ne zaman basliyor usta tarih olarak.. misir'in maclar baslamadan almak lazim. serbest kalma bedeli hazirani kapsıyor,oyuncunun menajeri bile DK'da patlayacagindan emin oyuncusundan

yasinin yerine yerli bir yedek lazımdı daha genci olan muğdat alınıyor işte, niye bu kadar tepki veriyorsunuz anlamıyorum

önce rotasyon oyuncuları alınıyor bence terim işini bilir kadroya cuk oturcak topcuları alır 11 için

trezeget 22 , azabuike 21 yaşında potansiyelli mantıklı hamleler bunlar

niye saçmasapan adamların haberlerini tasıyosunuz foruma yahu?salim manav kim harbiden....ajanssporun uydurukçusu.mugdat haberi 5 gündür kesik yine mugdatı haber yapıyolar.malatya başkanı ingiltere ve fransadan teklif var dedi geçen,bugün azoubikeyi bize yazıyolar.tasımayın herkesi
Emrin olur paşam. :sneaky:

#Hayaller

____________Muslera
Mariano__Serdar_Acerbi__Yuto
____________Fernando
_______Wilshere__Bennacer
Feghouli___Balotelli___J.Bamba*

*Mor / Shaqiri

Satış Listesi:
- Maicon (5-10)
- Belhanda (5-10)
- Gomis (Çin ve Arablara 10-15)
- Garry (20)
- Ufak Tefekler (2-5)

Azu ne ya Tr liginde skora 0 katkı ile orta saha mı oynanır allasen, zaten 10 numaramız şut çekmeyi bilmiyor bide bu kısır gelsin yine deplasmanda Gomis kayıp abi yhaaa tripleri okuruz

[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

SON DAKİKA | Salim Manav, Radyospor'a konuştu: "G.Saray Muğdat Çelik'le anlaştı. Muğdat, Florya yakınlarından ev bakıyor. Kulüp, Muğdat ile TL olarak sözleşme yapacak. Azubuike ise gündemde bonservis bedeli 3 milyon Euro"
Muğdatinho

İlk 11: Rezalet

Direk Yedek: eh...idare eder..olmasa daha iyi

Kadro Genişliği için: OK (ucuz maliyet olursa)

yabanci kisitlamasini kullanacaksak bennacer'e kullanalim. azubuike haberleri yalan vallahi. donk-fernando-tolga varken yine defansif bir oyuncu mu alacağız? hahaha imparatorda maldı zaten. tdmiz aykut falan değil dolayisiyla azibuike haberleri yalan, net. bennacer gelecek inşallah yeni emre b.

östersund un hocası swensea gitmiş bu sema denen herifide biz alsakya hem güçlü hem teknik hem hızlı herif arsenal savunmasının içinden geçmişti

Neden hep ligimizden adam bakiyoruz. Ismi gecenler Mugdat, Azubuike, Trezeguet.

Dünya da futbolcu mu yok. Ha bunu yazdim ya simdi kesin bir sivri akilli "kimi alalim o zaman söyle" der. Kulübün scout adi altinda bos yere para yiyen bir ekibi var. Onlar ne güne duruyor tüm sene calisiyorlar onlar önersin adamlari, hani muhtesem bir data base'imiz vardi ya.

Ucuza yetenekli adam bulamiyoruz hep kolaya kacip gözümüzün önündeki adamlara cuval cuval para ödüyoruz. Ligimizde burnumuzun önünde oynayan adamlari ben de izlerim ben de görürüm. Olay bu olmamali.

Trezeguet ye karsi degilim ben mesela. Ama niye Kasimpasa aldiktan sonra biz daha fazla para verip almaya calisiyoruz, ben buna karsiyim. Neden Kasimpasa 2 Milyonluk opsiyonu kullanmadan araya girip oyuncunun aklini celmiyoruz biz bu adami bu kadar cok istiyorsak. 2 bilemedin 3 Milyona bitecek transfere simdi en az 5-6 vermek zorunda kalacagiz. Resmen akil tutulmasi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt