- 11 Haziran 2015
- 39.682
- 28.160
- 2.193
usta videolar benim değil bende seviyorum elemanın videolariniYutup kanalı açsana reis videoların güzel
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
usta videolar benim değil bende seviyorum elemanın videolariniYutup kanalı açsana reis videoların güzel
daha neyin kalitesini alıyorsunuz bu parasızlıkta bu ikisi makul bi ücrete gelsin takla atarım. ikisi de genç ve potansiyelli oyuncular, çok iyi transferler olurİlk transferlerimiz Trezeguet ve Emre Akbaba olacak gibime geliyor
İnşallah yanılırım da daha kaliteli adamlar gelir ...
Galatasaray’in Fernando’nun yanina alacagi orta saha cok ust duzey olmali. Butcenin en buyuk kismini o pozisyon icin harcamamiz lazim. Gelecek olan oyuncunun kalitesi ligin ustunde olmali. Cok kritik pozisyon.
Muazzam yorum
Kanal hangisi özledik kralı2 dakika sonra slovakya-fas maci var. Belhanda 11'de
[automerge]1528135188[/automerge]
2 dakika sonra slovakya-fas maci var. Belhanda 11'de
Galatasaray’in Fernando’nun yanina alacagi orta saha cok ust duzey olmali. Butcenin en buyuk kismini o pozisyon icin harcamamiz lazim. Gelecek olan oyuncunun kalitesi ligin ustunde olmali. Cok kritik pozisyon.
Muazzam yorum
Çalışma mecburen yapılır birinde çabuk yol alırsın biri güç bela ilerlerBizde bunu diyoruz. Her şeyden önce orası önemli. Millet Trezeguet falan diyor. Orada zaten 2 tane iyi kanat oyuncun var kardeşim. Önce olmayanı hallet.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
fernando'dan daha kaliteli olmalı ve hücumu düşünüyor olmalıGalatasaray’in Fernando’nun yanina alacagi orta saha cok ust duzey olmali. Butcenin en buyuk kismini o pozisyon icin harcamamiz lazim. Gelecek olan oyuncunun kalitesi ligin ustunde olmali. Cok kritik pozisyon.
Muazzam yorum

bunlar kaliteli adamlar zaten enescim neden öyle diyorsunİlk transferlerimiz Trezeguet ve Emre Akbaba olacak gibime geliyor
İnşallah yanılırım da daha kaliteli adamlar gelir ...
8 numara işte ndiayenin daha tekniğifernando'dan daha kaliteli olmalı ve hücumu düşünüyor olmalı