Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mugdat isi kotu oldu demek ki 1 kanat oyuncusu gelecek cok buyuk ihtimalle garry veya feghouli gidici onun yerine trezeguet gelir gibi.. ben garry yerine mor kiralik ve trezeguet olur diye dusunyordum gittik 28 yasina gelmis 0 katki verecek adami aliyoruz.. en azindan trezeguet bu yilki futboluyla umut verdi morun yasi cok genc muthis bir potansiyeli var ve terim faktoru cok daha iyi bir kanat rotasyonu olabilirdi..

fesih bedeli var dediğine göre trezeget hayırlı olsun,kasımpaşa ile görüşme olmaz bunun için

Galatasaray'ın altın jenerasyonu denilen Recep'ler Atalay'lar Muğdat kadar oynayamıyorsa kapatsınlar o altyapıyı.

vay-amk-gec-kalmisiz_o_7414.jpg

su an ben

veli yiğit mi kaldı lan,ne mugdatı.otu poku paylaşmayın ya

Scout yukari scout asagi diyoruz ama adamlar bir tane ikinci ligden yerli bir yetenek bulamiyor? Zaten bu mugdat denen futbolcu ancak kupa maclarinda cikacak, allah bilir yillik 3 milyon tl ile 4 yillik sözlesme yapilmistir . yazik günah degilmi? Bulun alt liglerden yentekli genc futbolcular da bari paramiz cöpe gidiyorsa böyle oyunculara gitsin.

Kasımpaşa sportif direktörü Nursal Bilgin: "Trezeguet, 'Türkiye'de başka bir takıma gitmek istemiyorum, burada kalmak istiyorum' dedi ama oyuncunun bir fesih bedeli var. Konuyla ilgili en son kararı başkanımız verecektir. Galatasaray ile şu an bir görüşme yok." (beIN SPORTS)

He canim he Gs da zaten gotunden uydurdu bu transferi.. capsiz embesiller karsisindakini aptal saniyor..
Bizim politikamizi az cok biliyorsam su aciklamalara da bakaraj trezeguet hayirli olsun derim ancak

galatasaray'la adı anılan bir oyuncu ben baska takima gitmem Turkiye'den diyecek ha :D

alex telles satıldığında kasaya 3.5m falan giriyor koy üstüne 1.5.. hayırlı işler

Damien Comolli, önümüzdeki saatlerde Fenerbahçe'nin yeni sportif direktörü olacak. Yeni başkan Ali Koç, teknik direktör seçme yetkisini de Comolli'ye verecek. (RMC Sport) Efsane Spor on Twitter

Hay mugdat kadar kafaniza tas dussun ya aksam aksam tepem atti.. goztepe sivas falan alsa is yapar diyordum kendi kendime herif bize gelecek ya saka gibi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt