Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.642
- 19.447
- 2.633
kralhandanın maçı var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
öyledir büyük ihtimal bro italyada ki kaynaklar da 5mlik serbest kalmadan bahsediyorReis basın ve Uğur Karakullukçu yazmış onu Paşanın sözleşme detaylarına sahip değiliz ki
Sergi seni sbaaha kadar döverim. Ben paylaştım olm Veli’yi.veli yiğit mi kaldı lan,ne mugdatı.otu poku paylaşmayın ya
Alınacağını düşünmüyorum açıkcası.Gelirse de yapacak birşey yok.
Mugdatin saci sakali keko gibi oldugu icin herkes olumsuz bakiyor ismi mugdatao also sac sakala sekil verse wuawwww deriz
SM-G950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
karizma yavvMugdatin saci sakali keko gibi oldugu icin herkes olumsuz bakiyor ismi mugdatao also sac sakala sekil verse wuawwww deriz
SM-G950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Al işte ya. Olmasın böyle birşey CL'de nanayı yerizRaşit Altun: Galatasaray transferde harekete geçmek için UEFA’dan gelecek cezayı bekliyor. UEFA’nın teknik ekip ve kadro dahil maaşları 55 milyon euro’ya çekilmesi talebi olacak. Galatasaray bunun 65 milyon euro’da kalması için UEFA ile anlaşmaya çalışıyor çünkü bu transferde ellerini ciddi anlamda bağlayacak. (Bein Sports)
Raşit Altun: Eğer 55 milyon euro sınırı gelirse oyuncu almayı bırakın kendi elinde fazla maaş alanları çıkarmak zorunda kalacak. (Bein Sports)
Kanal nedir Şükrü şov izleyelim azkralhandanın maçı var
Muğdat Çelik'in, Galatasaray'dan yıllık 8 milyon TL talep ettiği ortaya çıktı. G.Saray yönetimi Muğdat'ın istediği bu rakamı yüksek buldu. Muğdat'ın Akhisar'da geride kalan sezonda sadece 800 bin TL garanti paraya oynadığı öğrenildi. (Sabah)
Al işte ya. Olmasın böyle birşey CL'de nanayı yeriz
Albayrak'da TV'de yapılmış olan sözleşmelerden çok yakınmıştı. Sorun belli oldu şimdi. Ah ulan ahBizde 45’e ok diyenler vardı. Teknik ekip maaşları da dahilmiş. Dediğin gibi yanarız.
iyi yatmış,şükürMuğdat Çelik'in, Galatasaray'dan yıllık 8 milyon TL talep ettiği ortaya çıktı. G.Saray yönetimi Muğdat'ın istediği bu rakamı yüksek buldu. Muğdat'ın Akhisar'da geride kalan sezonda sadece 800 bin TL garanti paraya oynadığı öğrenildi. (Sabah)