Yiğit Öztürk
Cezalı
- 30 Haziran 2017
- 1.071
- 291
- 383
Emre mor mental olarak sıkıntılı ama Fatih hoca adam eder onu gelsin.Bizim ligde rakiplerin içinden geçer.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4-3-3 oynasak keske.syzmanski 10 numara da oynayabiliyo.fernando-benaccer-syzmanski süper olur.yerli için sadece emre moru yazarım güçlü olarak.Diğer 2 isim yerli olmalı kontanjan kalmıyor... Geçen isimler dorukhan, kubilay aktaş gibi isimler..bunlardan biri alınabilir.. Kaan Ayhan, Okay Yokuşlu gibi isimler isterdim ama zor.. Bir de Umut Bozok ve Barış Alıcı ya da Emre Mor
14 yabancı sınırı vargenc,klas ve fizik olarak güçlü 3-4 futbolcu lazım.2si ilk 11 için ,2si yedek külübesi için.
biliyorum. ama gidecek futbolcu da çok.rodrigues ve belhanda giderse zaten 2 yabancıya ihtiyacımız var.hem 2 yabancıyı genc kontenjan için,diğer 2 sini de rodriges ve belhanda giderse diye konusuyoruz.14 yabancı sınırı var
welback nerden çıktı, shaqiri kiralanabilirse büyük iş yapılmış olur3'lü bir ofans hattı isteyen Terim, Gomis'in arkasına; Welbeck - Shaqiri - Garry Rodrigues hattını düşünüyor. Feghouli de bu hatta derinlik kazandıracak. (AMK)
Belhanda 8 numara mı düşünüyor hoca?
rodrigues gitmesi gereken en son oyuncu, belhanda gidebilir, maicon gidebilir hatta feghouli bile gidebilirbiliyorum. ama gidecek futbolcu da çok.rodrigues ve belhanda giderse zaten 2 yabancıya ihtiyacımız var.
Bjk içinde welbeck haberleri çıkmış bizede yazmışlar.Shaqiri dünya kupasında iyi performans gösterirse gelmez kolay kolay türkiye liginewelback nerden çıktı, shaqiri kiralanabilirse büyük iş yapılmış olur
emre mor cok büyük potansiyel.şöyle düşünün.2 dripling ve 2 çalım ile kaleye iner,rakip defans çöker o dk.içerde ve deplasmanda ihtiyacımız var,kesinlikle.
öyle ama gidecek gibi görünüyor,bizim elimizde değil.zaten 20 milyon avroluk bi teklife kesinlikle gitmelirodrigues gitmesi gereken en son oyuncu, belhanda gidebilir, maicon gidebilir hatta feghouli bile gidebilir
büyük bi avrupa takımı isterse fikri değişebilir.ama kulübün fikri de önemli.sadece ona bakamayızGarry açiklamis zaten Newcastle tarzi takimlara gidecegime Galatasarayda kalirim demis. Adam Sampiyonlar Ligi istiyor resmen.
Bizden üstün takimlar arasinda Kim isteyebilirki Renkdasbüyük bi avrupa takımı isterse fikri değişebilir.ama kulübün fikri de önemli.sadece ona bakamayız
inter,totenham,roma gibi takımlar için dedim.Bizden üstün takimlar arasinda Kim isteyebilirki Renkdas
4-3-3 oynasak keske.syzmanski 10 numara da oynayabiliyo.fernando-benaccer-syzmanski süper olur.yerli için sadece emre moru yazarım güçlü olarak.
syzmanski hava toplarında iyiFatih Hoca defansif orta sahada iyi hava topu toplayan oyuncuları tercih ediyor. Melo özellikle zor maçlarda defansın arasına girerek stoperlerden çok hava topu alıyordu. Real Madrid maçını baştan sona dikkatli izlerseniz net bir şekilde görebilirsiniz o maçı Melo'nun kazandırdığını (Amrabat da süper oynamıştı). O maçın istatistiklerini bulabilen olur mu bilmiyorum ama Melo belki de Semih ve Ujfa'nın toplam aldıkları hava topundan fazlasını almış olabilir.
Bu sene de Fernando DMC olmasına rağmen yanında Donk'u oynattı bu özelliğinden faydalanabilmek için. Bu nedenle Fernando'nun yanına iki tane kısa oyuncu koyacağını zannetmiyorum. Fernando'nun da stoperlerin arasına girerek havadan top karşılayacağını sanmıyorum.
Terim'in orta saha transferlerini bu kapsamda düşünün derim.
belkide hiç düşünmüyordur3'lü bir ofans hattı isteyen Terim, Gomis'in arkasına; Welbeck - Shaqiri - Garry Rodrigues hattını düşünüyor. Feghouli de bu hatta derinlik kazandıracak. (AMK)
Belhanda 8 numara mı düşünüyor hoca?