Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre mor mental olarak sıkıntılı ama Fatih hoca adam eder onu gelsin.Bizim ligde rakiplerin içinden geçer.

Diğer 2 isim yerli olmalı kontanjan kalmıyor... Geçen isimler dorukhan, kubilay aktaş gibi isimler..bunlardan biri alınabilir.. Kaan Ayhan, Okay Yokuşlu gibi isimler isterdim ama zor.. Bir de Umut Bozok ve Barış Alıcı ya da Emre Mor
4-3-3 oynasak keske.syzmanski 10 numara da oynayabiliyo.fernando-benaccer-syzmanski süper olur.yerli için sadece emre moru yazarım güçlü olarak.

3'lü bir ofans hattı isteyen Terim, Gomis'in arkasına; Welbeck - Shaqiri - Garry Rodrigues hattını düşünüyor. Feghouli de bu hatta derinlik kazandıracak. (AMK)

Belhanda 8 numara mı düşünüyor hoca?

Emre Mor, Okay Yokuşlu ve Nuri Şahin. Bu ayarda alabileceksek alalım değilse yerli transfer yapılmasına karşıyım. Altyapıdaki gençlere şans verilmeli

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Garry açiklamis zaten Newcastle tarzi takimlara gidecegime Galatasarayda kalirim demis. Adam Sampiyonlar Ligi istiyor resmen.

Fatih Hocam gerekeni yapacaktır transferde kendisine güveniyorum. Birkaç bomba transfer patlayacaktır, buralarda medyada adı sanı geçmeyen hiç duyulmamış bir isim.

Uefa'ya bildirilecek 23 kişilik isim listesinde son dakikaya kadar büyük sürprizler yaşanabilir.

4-3-3 oynasak keske.syzmanski 10 numara da oynayabiliyo.fernando-benaccer-syzmanski süper olur.yerli için sadece emre moru yazarım güçlü olarak.

Fatih Hoca defansif orta sahada iyi hava topu toplayan oyuncuları tercih ediyor. Melo özellikle zor maçlarda defansın arasına girerek stoperlerden çok hava topu alıyordu. Real Madrid maçını baştan sona dikkatli izlerseniz net bir şekilde görebilirsiniz o maçı Melo'nun kazandırdığını (Amrabat da süper oynamıştı). O maçın istatistiklerini bulabilen olur mu bilmiyorum ama Melo belki de Semih ve Ujfa'nın toplam aldıkları hava topundan fazlasını almış olabilir.
Bu sene de Fernando DMC olmasına rağmen yanında Donk'u oynattı bu özelliğinden faydalanabilmek için. Bu nedenle Fernando'nun yanına iki tane kısa oyuncu koyacağını zannetmiyorum. Fernando'nun da stoperlerin arasına girerek havadan top karşılayacağını sanmıyorum.
Terim'in orta saha transferlerini bu kapsamda düşünün derim.

Fatih Hoca defansif orta sahada iyi hava topu toplayan oyuncuları tercih ediyor. Melo özellikle zor maçlarda defansın arasına girerek stoperlerden çok hava topu alıyordu. Real Madrid maçını baştan sona dikkatli izlerseniz net bir şekilde görebilirsiniz o maçı Melo'nun kazandırdığını (Amrabat da süper oynamıştı). O maçın istatistiklerini bulabilen olur mu bilmiyorum ama Melo belki de Semih ve Ujfa'nın toplam aldıkları hava topundan fazlasını almış olabilir.
Bu sene de Fernando DMC olmasına rağmen yanında Donk'u oynattı bu özelliğinden faydalanabilmek için. Bu nedenle Fernando'nun yanına iki tane kısa oyuncu koyacağını zannetmiyorum. Fernando'nun da stoperlerin arasına girerek havadan top karşılayacağını sanmıyorum.
Terim'in orta saha transferlerini bu kapsamda düşünün derim.
syzmanski hava toplarında iyi :D.ayrıca bu sezon öyle oynamamız gerekiyodu takıma göre,ondan öyle oynattı.zaman değişti.takımımız da değişecek

3'lü bir ofans hattı isteyen Terim, Gomis'in arkasına; Welbeck - Shaqiri - Garry Rodrigues hattını düşünüyor. Feghouli de bu hatta derinlik kazandıracak. (AMK)

Belhanda 8 numara mı düşünüyor hoca?
belkide hiç düşünmüyordur :)
emre mor her türlü olmalı kanatlarda alternatif olarak şu an sadece Sinan var. Yasin de var ama kesin gidecek gerçi gitmese bile ha var ha yok fark etmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt