- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.106
- 5.488
ozan kabak u15teyken messi golü attı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ingilizlerin sitesi reisRenktaşlarım benim twitter neden ingilizce tamam ingilizcemiz varda oda beginner düzeyinde
Bence Okay gerçekten boş adam değil genç yaşında bile takımda çok inisiyatif alıyordu topu ayağına her aldığında takımını çok rahatlatıyor fiziği mücadelesi yeteneği fazlaca müsaitBu yaz Okay Yokuşlu muhtemelen 3 büyüklerden birine gelir.
mantıklı teşekkür ederimingilizlerin sitesi reis
Ulan AydınYuh Valencia salağına bak 80 milyon avro nedir
Bunlar bir ara batıyorlardı hangi ara toparladılarsa kendilerini
Zouma,Chelsea’den kiralık,bizde kiralayabiliriz bence. Tabi oyuncu gelirmi bencede zor. Mangala bu kadar gözden düşmüşken yoklanmalı. N’koudou bence bizim için mükemmel olur. Tottenham da çok oyuncu yoğunluğu var oynatmıyorlar.Aynısı Lucas Moura içinde geçerli.Gabbiadini konusunda muallaktayım. Kaputska çok iyi yetenek.Ama Almanlar da çok oynatmamış. Boufal Fransa’ya dönecekmiş. Thauvin’de mesela İngiltere’de tutunamadı şimdi Fransa’da estiriyor.Kaçırmamak lazım böyle fırsatları.Amartey L.C çok oynamadı oynadığı zamanda sağ bek oynattılar. A.Musa da malum Rusya da kiralıktı. İngiltere kalite olarak tam fırsat ülkesi. Git alt liglerdenden al yine kalite.Amartey - Boufal - Ahmed Moussa kiralık olarak gerçekçi ve çok iyi öneriler bence özellikle kiralık olarak satın alma opsiyonlu . Yalnız Stoke düşmesine rağmen Zouma çok iyi bir sezon geçirdi takımın açık ara en iyisiydi . İmkansız görüyorum . Joel Campbell'ı bir iki senedir pek izlemedim doğrusu . N'koudou Marsilya'dayken fena değildi ama bizden ziyade düşmemeye oynayan Premier Lig takımına ya da orta sıralara oynayan daha çok uyar gibi zira iki senedir pek oynamadı . Sissoko 35 milyon euroya alınmış bir önceki sene ve gelebileceğini sanmam . Gabbiadini kesinlikle bize uymaz . Kaputska bir iki milli maçını izlemiştim çok beğendim ama klüp performansını pek bilmiyorum . Mangala çok yüksek yıllık ücret alıyor diye biliyorum . Genel olarak güzel öneriler ben bazılarını dediğim gibi son zamanlarda pek izlemedim lakin sen izleyip önermişsin eline sağlık dostum![]()
Kardo ne dıyosun sezon başı kampını yersem yasin yerine kadroya girebilir miyim, hem bonservisimde elimde, aylık 1905 tl artı günlük 19 tl 05 kuruş multinet e oynarım
salma hayek ha
Belhanda hariç dediklerine kesinlikle katılıyorum.Bu arada uzun zamandır futbol izliyorum takip ediyorum. 99’dan beridir de çok nadir Galatasaray maçı kaçırmışımdır. Her zaman taraftarlarımızla iç içe olmuşumdur bulunduğumuz muhit içinde. Ama dikkat ediyorum son bi kaç sene içinde bizim taraftar profili çok değişti. Oyundan ibaret sanıyorlar. Forum dahil işe ne kadar futbolcu varsa satalım gönderelim denmeye başlandı. Belhanda,Feghouli,Garry,Maicon,Gomis,Muslera bunları kolay kolay gözden çıkaramasın. Bunlar başlı başına kalite. Ama bizim özellikle yeni yetme taraftarlar anlayamıyor. Adam diyor ki Belhanda,Feghouli,Maicon gitsin diyor bir sonraki mesajında da diyor ki Emre Çolak,Ozan Tufan,Trezege gelsin diyor. Şaka gibi.