Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20748502_6JUSH.jpeg

şu adamı almayan/önermeyen scoutun bizde işi olmaması lazım aga.
bedavaya gitti

sen kücülmeye degil büyümege odaklanmalisin, selcuk kesinlikle kalmali oynamasa bile takimda bi agabey sart herzaman, belhandayi 7ye satarsam hem zarardayim hemde fiyat olarak son derece düsük! ayrica belhandayi fegouliye tercih ederim! sampiyonlar ligindeyiz! emre mor + balotelli benim ilk tercihlerim olur.

Alıntılardan bildirim gelmediği için yeni gördüm. Küçülmeyle ne alakası var? Benim dediklerim olsun şükret mali durumumuz kötü uçmayın hemen. Belhanda'ya gelecek maksimum teklif 7-8 olur bence ve bu seneki gibi oynayacaksa gönderilmeli. Zaten mecbur zarar edeceğiz Belhanda'dan 10 milyonluk kazığı geçirmişler bize..

Selçuk'un yapacağı abiliğe sokayım top oynamayan adam gidecek. Maaşı falan masrafı var her oyuncunun ne ağabeyi?

Emre mor Rodrigues yerine dediğim fırsat transferi olarak denenebilir ama o çocuktan bir bok olmaz bence. Balotelli gelecekse kimse hayır demez zaten. Kısaca bana neden tepki gösterdiğini anlayamadım yerine fikir de koymamışsın..

Premier League takımları küme düştükleri zaman bile €50 milyon EU para alıyorlar FA’dan.

Düştükleri zaman dahada batmamaları için.

Shaqiri’yi alırsın. Ama sırf bonservisi işin 15 koyarsın masaya. Olmaz yani, olmamalıda.

Bakınız Beşiktaş’a. 2 yıl CL’a katılmalarına rağmen bu sene küçülmeye gidecekler.

Unutmayın ki bizim artık elimizde hiç bir şey yok. Riva satıldı, Florya’yı kaybetmek üzereyiz. Unutun maliyetli transferleri.

Şampiyonlar Ligi kupasını elbet bir gün kaldıracağız. Ama bunun süresi var. 7-10 yıl Allahın izniyle.

Kanat Oyuncuları
Shaqiri
Adama Traore
Ismaila Sarr
Emre Mor
Yevhen Konoplyanka
Samuel Adegbenro
Mahmoud Hassan
Bir şekilde bu oyunculurdan en az 1 i alınacaktır diye düşünüyorum.

Kesinlikle. Keita tarzında değil yalnız bu herif. Efsane faydalı olur orda hemfikiriz.

Biraz Marsilya’lı Floriam Thauvin’e benziyor oyun stili.
gol ve asist sayıları baya iyi attıgı gollerde hep estetik acayip güzel golleri var yaşıda genç ve pahalı değil en kötü rotastonda kullanırsın scout raporları olumdu yazıyor inş alınır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt