İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.631
- 1.123
şu adamı almayan/önermeyen scoutun bizde işi olmaması lazım aga.
bedavaya gitti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hangisiemoş gelsin
mor olanHangisi![]()
mor olanHangisi![]()
sen kücülmeye degil büyümege odaklanmalisin, selcuk kesinlikle kalmali oynamasa bile takimda bi agabey sart herzaman, belhandayi 7ye satarsam hem zarardayim hemde fiyat olarak son derece düsük! ayrica belhandayi fegouliye tercih ederim! sampiyonlar ligindeyiz! emre mor + balotelli benim ilk tercihlerim olur.
Moutinho uzatti diye biliyorum. Bana kalsa haylaim Salzburgdan Szoboszlai. Manyak topcu olacakToure yerine daha az yaslisi cabaye ya da moutinho fln kovalasak daha akillica olmaz mi reys?
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
abdel kader keita etkisi yaratır
gol ve asist sayıları baya iyi attıgı gollerde hep estetik acayip güzel golleri var yaşıda genç ve pahalı değil en kötü rotastonda kullanırsın scout raporları olumdu yazıyor inş alınırKesinlikle. Keita tarzında değil yalnız bu herif. Efsane faydalı olur orda hemfikiriz.
Biraz Marsilya’lı Floriam Thauvin’e benziyor oyun stili.
videodan oyuncu alınmaz abi sabrinin bile ne videoları var...Kesinlikle. Keita tarzında değil yalnız bu herif. Efsane faydalı olur orda hemfikiriz.
Biraz Marsilya’lı Floriam Thauvin’e benziyor oyun stili.
euro dolar bu kadar yüksek olmasaydı çok daha rahat transfer yapılırdı...
scout raporları olumluymuşvideodan oyuncu alınmaz abi sabrinin bile ne videoları var...