Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaslar biraz kullandigimiz usluba dikkat edelim, saygi cercevesinde tartisalim, birbirimizi kirmaya gerek yok. Herkes istedigi oyuncuyu yazar, ister 18 yasinda olsun ister 38, ayni dusuncede olmayabilirsin ama herkesin fikirlerini saygi duymak zorundasiniz.

Rezalet 1 post, küfürlerin havada uçuşması gerekirken sükunete davet etmek yakışmadı.

55ce796e2a512191e83e95f52440f28c.gif

halen triplimisin reis. en son trip atıyodun

Ulan utanmaz herif Shakhtar'da sen nasil basarili oldun ozaman sen degilmiydin brezilyalilarla takimi dolduran, Willian, Fernandinho, Fernando, Douglas Costa, Taison, Dentinho, Bernard, Wellington Nem, Fred, Ismaily bunlari ben mi aldim?

beintsport yabanci sinirina izin vermez diye dusunuyorum. okadar yatirimi niye yapiyorlar. kim takar bunu

abi başka adam mı yok taktınız serkan kırıntılı ya alt tarafı yedek kaleci işte. Serkan olmaz x olur. Çıkıp hatalı gol yese geçmişinden ötürü bir posta küfür yer bizde serkan bu detayı atlıyoruz. Ne gerek var yani x başka yedek kaleci çok rahat bulursun.

Birde futbolu sadece saha içi değerlendirmeyin. Saha dışına da taşıyor çoğu zaman. O yüzden onu alayım bunu koyayım ne olacak muhabbeti çok doğru değil oyunlarda olabilir de realite de durum başka.

Beyefendi bir oyuncu için sık sık sonradan giriyor diyorsunuz . Adam 41 dakika oynamış oluyor sezon boyu o forma altında . Oynadı dediğiniz izledim dediğiniz maçta çıkmıyor . Siz her zaman olduğu gibi yine sallıyorsunuz ve ben de bunu ortaya çıkardım onu bile kabul etmemek için bi 5 mesajdır felan uğraştınız :) Oyuncu hakkında bilgim yok izlemedim . Zira doğal olarak Alman Regional Liglerini felan takip etmiyorum . Sizin de ettiğinize inanmıyorum . Ki zaten etmemeniz de çok doğal niye oturup hafta sonlarınızı Alman Regional Ligleri'ni izleyerek geçiriyormuş gibi bir havaya giriyorsunuz bilmiyorum . Tıpkı daha önce nasıl da bildim ama yapmanızın sebebini bilmediğim gibi :)
Yahu adam zaten dedim ben sürekli regional ligde diye adam 4.forvet konumunda onun için alabiliriz dedim...İzledin mi dedin izledim dedim...Ben kaç dakika oynamış çeteresini tutmuyorum ki ama çok iyi adam mutlaka almalıyız ve forma şansı olmadığından ucuza kapatabiliriz diyorum...Ben dün seçim sonucunu ve sıralamasını bilmeme rağmen yine musallat oldun niye katılımı bilemedin diye ki bence sen sürekli kulp arıyorsun keyfine bak madem Wriedt'ı izlemedin neye itiraz ediyorsun?

Mircea Lucescu: Umut Bozok'u birçok kez seyrettim. Milli Takım için henüz hazır değil, zamana ihtiyacı var. Milli Takım'ı istemek, hak etmek lazım. U21'i reddettiğini unutmayın. Hangi oyuncu olursa olsun, bu formayı sevmeli.

35 yasindaki Umut Bulut sana ne verecek? 6-7 yilin Milli Takimini kurma hedefim var diyorsun neden fransa ikinci liginde gol krali olan bir genc oyuncuyu cagirmiyorsun? Hazir degilmis. Abi hadi ya.

Baskan S. Kirintili nefretinin sebebi ne
adam çok rahat bi şekilde fenere maç satabiliyor. özellikle 2010 olmalı herif guizayı forma sokabilmek için guizanın şutlarında break dans yapıyordu.
her fener maçı öncesi kadıkoyde sürtüyordu mesela. sen ve uğur güzel nasıl onerebılıyorsunuz anlamıyorum

Muslera
Mariano Transfer Serdar Nagatomo
Fernando Transfer
Feghouli Belhanda Rodrigues
Gomis

Gökhan
Linnes Kaan Denayer Aziz
Donk Musa
Sinan Akbaba Mor
Transfer

6 Yerli
3 Yabanci

=9 Transfer. Bundan iyisi olamaz. Cöpleri cikarinca asgari bu ortaya cikiyor. Gelen tekliflere göre elimizdeki adamlardan da giden olabilir ama öncelikli olarak gönderilmesi gereken bir 16 futbolcu var ki bunlardan 7'si zaten serbest kalacak.​

Arkadaslar biraz kullandigimiz usluba dikkat edelim, saygi cercevesinde tartisalim, birbirimizi kirmaya gerek yok. Herkes istedigi oyuncuyu yazar, ister 18 yasinda olsun ister 38, ayni dusuncede olmayabilirsin ama herkesin fikirlerini saygi duymak zorundasiniz.
Aynen öyle Toure'yi önermek linç edilme sebebi olmamalı adam yaşlı ama dünya yıldızı üstelik bedava hürmetler...

adam çok rahat bi şekilde fenere maç satabiliyor. özellikle 2010 olmalı herif guizayı forma sokabilmek için guizanın şutlarında break dans yapıyordu.
her fener maçı öncesi kadıkoyde sürtüyordu mesela. sen ve uğur güzel nasıl onerebılıyorsunuz anlamıyorum

Haberim yok baskan

Bi yedigi golleri izliyim

Bu seneki transferleri tıpkı geçen sene gibi çok dikkatli yapmak lazım. İlk 11 ihtiyacı bariz belliyken (orta saha, stoper ve sol bek) Yedek kaleci, yedek forvet gibi transferlere öncelik verilmesine karşıyım. Önce ŞL tecrübesinde 3 sağlam transfer yapalım ondan sonra bakalım diğerlerine.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

arkadaslar lutfen daha sert girelim

SM-T280 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera
Mariano Transfer Serdar Nagatomo
Fernando Transfer
Feghouli Belhanda Rodrigues
Gomis

Gökhan
Linnes Kaan Denayer Aziz
Donk Musa
Sinan Akbaba Mor
Transfer

6 Yerli
3 Yabanci

=9 Transfer. Bundan iyisi olamaz. Cöpleri cikarinca asgari bu ortaya cikiyor. Gelen tekliflere göre elimizdeki adamlardan da giden olabilir ama öncelikli olarak gönderilmesi gereken bir 16 futbolcu var ki bunlardan 7'si zaten serbest kalacak.​
Mor gelirse 11 oynar.
Cok istiyorum gelmesini

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mircea Lucescu: Umut Bozok'u birçok kez seyrettim. Milli Takım için henüz hazır değil, zamana ihtiyacı var. Milli Takım'ı istemek, hak etmek lazım. U21'i reddettiğini unutmayın. Hangi oyuncu olursa olsun, bu formayı sevmeli.

35 yasindaki Umut Bulut sana ne verecek? 6-7 yilin Milli Takimini kurma hedefim var diyorsun neden fransa ikinci liginde gol krali olan bir genc oyuncuyu cagirmiyorsun? Hazir degilmis. Abi hadi ya.

Fransayı seçse şu çocuk kimse laf edemez

Yahu adam zaten dedim ben sürekli regional ligde diye adam 4.forvet konumunda onun için alabiliriz dedim...İzledin mi dedin izledim dedim...Ben kaç dakika oynamış çeteresini tutmuyorum ki ama çok iyi adam mutlaka almalıyız ve forma şansı olmadığından ucuza kapatabiliriz diyorum...Ben dün seçim sonucunu ve sıralamasını bilmeme rağmen yine musallat oldun niye katılımı bilemedin diye ki bence sen sürekli kulp arıyorsun keyfine bak madem Wriedt'ı izlemedin neye itiraz ediyorsun?
Ben kötü oyuncudur demiyorum . Bayern'de oynamamış oyuncuya Hoca sık sık onu sonradan oyuna alıyor diyorsun ona itiraz ediyorum bu bir . İkincisi Dünkü seçimi Adil Gür tadında bildin bunu ikimiz de çok iyi biliyoruz ama sen narsist hatalarını kabul etmek istemiyorsun . Bununla beraber bildigin seylerde de bana tebrik yok mu ben bildim ben dedim gibi mesajların var devamlı . Bildiğin şeyler oluyor mu ? Elbet oluyordur herkesin oluyor . Belki senin daha fazla oluyordur ama gelip her şeyde ben bildim ben söyledim demeler . Olmamış şeylere yapılan kesin keskin ifadeler olmadıklarında da kıvırmalar aslında şöyleydi de yine de bilmiş oldum demeler . Narsizm kötü şey çok sıkıntısını yaşıyor olmalısın . Hürmetler :)

Üstat önerdim ama fenerli olması handikap da dedim beni cezbeden çirkef olmasyıdı herdem çirkef kafadan 10 dakka maçtan çalan kaleciler rüyalarımı süsler :) Bunda da o potansiyel var hep asık surat hep bir tiyatral hareketler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt