Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mircea Lucescu: "Tarkan Serbest'i 3 kez izledim. Suat'ı Almanya'da 3 kere izledim. Almanya Milli Takımı'ndan da teklif vardı. Sonuçta orada doğdular, onları anlamak lazım. Berkay, 'Türk Milli Takımı'nı istiyorum' dedi ve hemen geldi."

Schalke'ye transfer olan Suat Almanya'yi sececek ozaman.

Mircea Lucescu: "Tarkan Serbest'i 3 kez izledim. Suat'ı Almanya'da 3 kere izledim. Almanya Milli Takımı'ndan da teklif vardı. Sonuçta orada doğdular, onları anlamak lazım. Berkay, 'Türk Milli Takımı'nı istiyorum' dedi ve hemen geldi."

Schalke'ye transfer olan Suat Almanya'yi sececek ozaman.

Berkay Kim

Ben kötü oyuncudur demiyorum . Bayern'de oynamamış oyuncuya Hoca sık sık onu sonradan oyuna alıyor diyorsun ona itiraz ediyorum bu bir . İkincisi Dünkü seçimi Adil Gür tadında bildin bunu ikimiz de çok iyi biliyoruz ama sen narsist hatalarını kabul etmek istemiyorsun . Bununla beraber bildigin seylerde de bana tebrik yok mu ben bildim ben dedim gibi mesajların var devamlı . Bildiğin şeyler oluyor mu ? Elbet oluyordur herkesin oluyor . Belki senin daha fazla oluyordur ama gelip her şeyde ben bildim ben söyledim demeler . Olmamış şeylere yapılan kesin keskin ifadeler olmadıklarında da kıvırmalar aslında şöyleydi de yine de bilmiş oldum demeler . Narsizm kötü şey çok sıkıntısını yaşıyor olmalısın . Hürmetler :)
Ya onur ne narsiszmi yahu ben linç edildiğim konularda öyle takılıyorum ki dünkü mesele sarper ile aramdaydı takıldım o bana musallat olmuştu senin yaptığın gibi söz şampiyon olur ve seçimi mustafa cengiz kazanırsa seninle uğraşmayacağım zira kazanamamasından korkuyorum diyordu ondan takıldım. Şimdi sen de bana desen ki şu tahminin tutarsa sana musallat olmayacağım diye hemen atlarım zira çok abartıyorsun her postumun peşindesin get relax bro...

Ya onur ne narsiszmi yahu ben linç edildiğim konularda öyle takılıyorum ki dünkü mesele sarper ile aramdaydı takıldım o bana musallat olmuştu senin yaptığın gibi söz şampiyon olur ve seçimi mustafa cengiz kazanırsa seninle uğraşmayacağım zira kazanamamasından korkuyorum diyordu ondan takıldım. Şimdi sen de bana desen ki şu tahminin tutarsa sana musallat olmayacağım diye hemen atlarım zira çok abartıyorsun her postumun peşindesin get relax bro...
Bence dilini bu mesajdakı gibi yaparsan ve çok azıcık mini minnacık mütevazi takılırsan kesinlikle karşılığını bulacaksındır :)

Ulan utanmaz herif Shakhtar'da sen nasil basarili oldun ozaman sen degilmiydin brezilyalilarla takimi dolduran, Willian, Fernandinho, Fernando, Douglas Costa, Taison, Dentinho, Bernard, Wellington Nem, Fred, Ismaily bunlari ben mi aldim?

Tam bir ückagitci gercekten. Shakhtar'da var olan iyi Ukraynali topcularin yani sira hep Brezilyalilari doldurarak basarili oldular. Bugün bile Pyatov, Rakitsky, Stepanenko hala oynuyor. Marlos'u da Ukraynali yapmislar bir sekilde. Gerisi asagi yukari hala yabanci. Defansta 1-2 tane oynayan Ukraynali oluyor arada, onlarda kendi liglerinde zaten siritmiyor pek. CL'de ise en büyük hedefleri hep gruptan cikabilmek. Ötesini görmek artik kolay degil, eskisi gibi cok para harcayamiyorlar.

Luce TR'ye Imparator'un onunu kesmek icin getirilmistir

Kendsinin gotune teneke baglanip yollanacaktir birkac mactan sonra

Bu seneki transferleri tıpkı geçen sene gibi çok dikkatli yapmak lazım. İlk 11 ihtiyacı bariz belliyken (orta saha, stoper ve sol bek) Yedek kaleci, yedek forvet gibi transferlere öncelik verilmesine karşıyım. Önce ŞL tecrübesinde 3 sağlam transfer yapalım ondan sonra bakalım diğerlerine.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Fatih Terim'in suan zaten 11 yabancisi var, onlari tutmak isteyecektir. Adam akilli 3 yabanci alabiliriz yani bu durumda. Onlar da yabanci stoper, orta saha ve yedek forvet olur %100 ihtimalle. Maicon, Eren Derdiyok ve Tolga-Selcuk'la bir yere varilamayacagini hoca da biliyor ki bunlara gerekmedikce forma vermedi sezon sonunda. Ilk 11'imiz az cok belli, bizim yedek kadromuz yok.

sarper forumun delisidir. azicik sevkat goster kedi gibi bir insan olacaktir goreceksin

-------------muslera
mariano rolando denayer japon
-----fernando emre akbaba
--mor jack wilshere feghouli
-----------aboubakar

Mor gelirse 11 oynar.
Cok istiyorum gelmesini

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Garry'i satmazsak yedek olur. Zaten bonservis ödeyip alacagimizi sanmiyorum. Yüksek bir satin alma opsiyonuyla kiralanabilir. Yedekte Sinan disinda oyuna girecek oyuncu yoktu. Emre Akbaba, Emre Mor ve adam akilli bir yabanci forvet kenarda otursa hem forma rekabeti artar hem de su Feghouli ile Belhanda'yi arada kulübeye cekme lüksümüz olur. Terim bunlardan daha cok faydalanmasini bilecektir ama bu sene eli kolu bagliydi Yasin ve Eren adam olmadigi icin. Emre Akbaba'yi alirsak Belhanda'yi cok net kesebilir de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt