Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanmam. Kadıköydeki final böyle olası bi senaryodan daha stresliydi ama o oyuncu grubu çok güven veriyordu, karakterliydi ve baskıyla baş edebiliyordu.
Yine öyle gende bi takım kurarsan arkana yaslanır izlersin, gerisi futbol şansı...
Üstad yapma allah aşkına kadıköy final maçı tamam stresliydi kafayı yedik falan ama CL YARI FİNAL...

Emre colakti galiba evden kacip kariya gidiyormuş o senden duydugumuza gore :D

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evet o türkiyede oldu onu da gazetelerden okuduk fatih hoca söyledi anasını arıyormuş gece sende değilse bizi ara diye...Onun için ne zaman anasıyla yahut floryada ekiple geçirse iyi oynuyordu ayrı kalınca karı kıza kaçıp mala bağlıyordu...Zaten normal ağabey kardeşler emre ile arda eskort bağımlısı kopekler...Çekeceksin çüklerini kökünden ibreti alem için samanpazarında sallandıracaksın :)

SON DAKİKA | Shin Min Daily News gazetesi, Yaya Toure'nin menajerler aracılığıyla Galatasaray'a önerildiğini yazdı. (Futbol Arsiv)

DeOHb5QW0AAeiqV.jpg

H.O

Yasin çakmak a çok iyi döşemişler Twitter da oh iyi oldu.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evet o türkiyede oldu onu da gazetelerden okuduk fatih hoca söyledi anasını arıyormuş gece sende değilse bizi ara diye...Onun için ne zaman anasıyla yahut floryada ekiple geçirse iyi oynuyordu ayrı kalınca karı kıza kaçıp mala bağlıyordu...Zaten normal ağabey kardeşler emre ile arda eskort bağımlısı kopekler...Çekeceksin çüklerini kökünden ibreti alem için samanpazarında sallandıracaksın :)
Sallanmayabilirler

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Orta saha ismi çok kritik. Kimi alacağız çok merak ediyorum. CL'de başarı için orta sahanın dinamo gibi olması gerekiyor.

bjk bütün yerlilere çullanmıs maşallah.dikkat etsinler fazla menemen zehirlemesin

Yahu şu yöneticilerimiz sözleşmesinin son 1 yılı kalmış oyunculara ödedikleri fahiş bedeller kadar, sözleşmesi bitmiş oyuncular konusunda başarılı olsa kulüp olarak düzlüğe çıkarız yok onu al bunu sat filan hikayelerine hiç gerek yok. Her sezon çok çok iyi futbolcular boşa düşüyor, tamam hepsini alamayabiliriz ama kendi kalibremizde ve üstünde oyuncuları illa ki ikna ederiz. Devre arasından itibaren başlayacaksın prese oyuncuya, gerekirse burada çocuğunun okulunu, yaşam şartlarını filan hazır olduğunu ifade edeceksin, kulüp olarak misyonunu anlatacaksın ve ona kim ne kadar para veriyorsa illa fazlasını vermiş olacaksın şu durumda ikna olmayacak olan insanoğlu yok yeryüzünde ya. En son Elmander'i aldık galiba umarım bu sezon da birileri gelir bu profilde.

Evet yetenekli ki linnes yabancı sınırlamasından seneye sözleşmesi bitince gönderilecek çok faydalı olur izledim maçlarını modern sağ bek...Ayrıca avatarına kurban :)
Avatarımı ilk kez biri farketti duygulandım. Onu bilen bilir :) Transfer nöbetlerinin atasıydı, sabah 8'de gazete bayisinin önünde tutardım transfer nöbetlerini. yeni yetmeler bilmez. hey gidi günler hey . Bir Belodedici bir de Ünal Karaman hâla içimde yaradır.

Avatarımı ilk kez biri farketti duygulandım. Onu bilen bilir :) Transfer nöbetlerinin atasıydı, sabah 8'de gazete bayisinin önünde tutardım transfer nöbetlerini. yeni yetmeler bilmez. hey gidi günler hey . Bir Belodedici bir de Ünal Karaman hâla içimde yaradır.
Belodedici-Hassler-Sammer-Detari-Aldair-Stoichkov bekleyip de gelmeyen efsanelerimizdi :) Ne demek reis az mı aldık fotosporları ve onun verdiği dandik hülya avşar tanju çolakı öpüyor kes katla eşantiyonlarını :) Hayırlı ramazanlar üstat...

Transfer listesine bak be :uiyy:

Sol Bek= Asamoah
1f525.png
Stoper=Chiellini veya Kjaer
1f525.png
Yedek Türk kaleci= Serkan kırıntılı
1f525.png
2 Orta Saha=Ndiaye,Wishere,Fellaini,Yaya Toure,Nuri Şahin
1f525.png
On numara=Shaqiri,Bernard,Emre Akbaba
1f525.png
Kanat=Emre Mor,S.Gürler
1f525.png
Forvet=Ahmed Musa

Orucumuzuda açtığımıza göre : ulan luce senin ben gelmişini geçmişini (Galatasaray kısmı hariç ) ulan sen shaktarda kaç ukranalı oynattında artistlik yapıyorsun fedarasyon tetikçisi herif.Lan 80 yaşına geldin git torunlarınla ilgilen

Orucumuzuda açtığımıza göre : ulan luce senin ben gelmişini geçmişini (Galatasaray kısmı hariç ) ulan sen shaktarda kaç ukranalı oynattında artistlik yapıyorsun fedarasyon tetikçisi herif.Lan 80 yaşına geldin git torunlarınla ilgilen
adamın türk takımlarının başarısı umrunda mı alıcağı paraya bakıyor .ne kadar türk oynatırlarsa benim için o kadar iyi diyor . gs ostersunda elenmis fener vardara elenmiş adamın umrunda bile değildir eminim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt