Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adamın türk takımlarının başarısı umrunda mı alıcağı paraya bakıyor .ne kadar türk oynatırlarsa benim için o kadar iyi diyor . gs ostersunda elenmis fener vardara elenmiş adamın umrunda bile değildir eminim...
unutmuştur hocam eminim öyle bir sağlık problemi vardı ya

Transfer listesine bak be

Sol Bek= Asamoah Stoper=Chiellini veya Kjaer Yedek Türk kaleci= Serkan kırıntılı
2 Orta Saha=Ndiaye,Wishere,Fellaini,Yaya Toure,Nuri Şahin On numara=Shaqiri,Bernard,Emre Akbaba
Kanat=Emre Mor,S.Gürler Forvet=Ahmed Musa

Sol beke Nagatomo gelir
Stopere Denayer gelir
Orta sahaya bir transfer o da bunlarin hicbiri
On numara alinmaz
Kanat Emre Mor zorlanir ama cok zor
Forve Ahmed Musa denenir ama guc yetmez

Üstad yapma allah aşkına kadıköy final maçı tamam stresliydi kafayı yedik falan ama CL YARI FİNAL...
Üstad kaybedecek bir şeyi olmayan bi insanın ne kadar tehlikeli olabileceği mantığıyla hareket etmek lazım.
Atıyorum bizden daha güçlü olan bi rakiple oynasak, zaten elenme ihtimalimiz daha yüksek. Elensen kimse nasıl elendin diyemez.
Ama Kadıköy finali öyle değildi. Orada kaybetsek yıkım olurdu. 20 küsür senedir kazanamadığın bi yer, 40 bin taraftara karşı şampiyonluk maçı.
VS
CL çeyrek final maçı. (Yenersen yarı finaldesin)

Hangisi sence bu senaryoda daha stresli. :)

Üstad kaybedecek bir şeyi olmayan bi insanın ne kadar tehlikeli olabileceği mantığıyla hareket etmek lazım.
Atıyorum bizden daha güçlü olan bi rakiple oynasak, zaten elenme ihtimalimiz daha yüksek. Elensen kimse nasıl elendin diyemez.
Ama Kadıköy finali öyle değildi. Orada kaybetsek yıkım olurdu. 20 küsür senedir kazanamadığın bi yer, 40 bin taraftara karşı şampiyonluk maçı.
VS
CL çeyrek final maçı. (Yenersen yarı finaldesin)

Hangisi sence bu senaryoda daha stresli. :)

Üstelik normal sezonda 9 puan farkla şampiyon olduğumuz halde bi maçla bütün emek heba olabilirdi. Kazandığımız şampiyonluğu kaybedecektik..

Yalnız transfer dönemi resmi olarak başlamamışken şimdiden 50 oyuncu yazılmış olabilir hakkımızda. Transfer dönemi boyunca bu sayıyı merak ediyorum. Kaç oyuncu bulabilecekler acaba :D

Ben Aminununda bizde iş yapabileceğini onuda parlatıp iyi fiyatlara okutabileceğimizi düşünüyorum.Ayrıca Sol ve Sağ açık içinde sağlam bir yedek olabilir.Bu arada kasımpaşalı Mensahta o ayarda bir futbolcu bence

Yalnız transfer dönemi resmi olarak başlamamışken şimdiden 50 oyuncu yazılmış olabilir hakkımızda. Transfer dönemi boyunca bu sayıyı merak ediyorum. Kaç oyuncu bulabilecekler acaba :D
şimdilik ismi geçen futbolcular şöyle
?Sol Bek= Asamoah
??Stoper=Chiellini veya Kjaer
??Yedek Türk kaleci= Serkan kırıntılı
??2 Orta Saha=Ndiaye,Wishere,Fellaini,Yaya Toure,Nuri Şahin
??On numara=Shaqiri,Bernard,Emre Akbaba
??Kanat=Emre Mor,S.Gürler
??Forvet=Ahmed Musa

forvet konusunda uçmaya gerek yokk niasse gelir büyük ihtimal , parayı ortasahaya yatırcaz gibi

Jonathan Bamba ve Emre Mor gelsin.

Kanatlar :

Sofiane Feghouli
Sinan Gumus
Emre Mor
Jonathan Bamba

Ligde herkesi bombalariz.

Eğerki hedef bizim ligte iş yapabilecek adamlarsa scouting ekibi iki ülkeyi izlese yeter 1 kesinlikle Fransa çünkü karakterisitlik özeliiklerimiz aşırı benziyor.Fransadan top toplayıcı gelse başımın üstünde yeri vardır.Cuk diye oturuyor adamlar inanılmaz iş yapıyorlar.Örnekleri Gomis Bakambu ve Baroş lyonda bir sezon önce bize gelmeden önce orda 2 gol attı geldi bizde Gol kralı oldu.2 . sıra ise tabiki belçika inanılmaz bir alt yapıları var yelpazeyi genişletmek istersek ise furbolun yükselen değeri Polonya ve tabiki patlama olasılıkları göz önüne alınırsa Arjantin olmalı.

Fernando Muslera
Martin Linnes - Serdar Aziz - Diego Reyes - Yuto Nagatomo
Jack Wilshere
- Fernando Reges - Samuel Bastien
Sofiane Feghouli- Bafetimbi Gomis - Jonathan Bamba

Haydar Yilmaz
Mariano Perreira - Jason Denayer - Ozan Kabak - Sakib Aytac
Ryan Donk - Ozan Tufan
Emre Mor -
Sinan Gumus - Recep Gul
Okaka

BAMBAMBAM

Bonservissiz :
- Diego Reyes
- Jack Wilshere
- Jonathan Bamba
- Sakib Aytac

Bonservisli :
- Yuto 2.000.000 €
- Samuel Bastien 3.500.000 €
- Haydar Yilmaz 500.000€
- Jason Denayer 4.000.000 €
- Ozan Tufan 1.500.000 €
- Emre Mor 6.000.000 €
- Okaka 2.500.000 €
= 20 Milyon Avro

Son düzenleme:
Yarım kalan hikayeyi tamamlama vakti;

qDHeVUngQU-sJF0Y8kl15A.jpg

Kaçtır görüyorum Renktaşlarım Jason Denayeri hep 2. takıma yazıyorlar.Bence bu yanlış Jason Denayerde muhteşem bir stoperde olmazsa olmaz bir şey var Soğuk Kanlılık.Dünyaca ünlü stoperlere bakacak olursak Cannavaro balon d oru alan yegane stoperdir.Herif resmem mimiksizdi hakeza hummelste öyle bence Jason Denayarin yeri ilk kadrodur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt