Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Mor ve Emre Akbaba kesinlikle alınmalı yerli kalitesi gerçekten çok düşük o yüzden bu iki isim kaçırılmamalı ...

Mugdatla 1 liraya anlaşırsın 5 lira isteyen yasini yollarsın. Madem piyasada ise yarar yerli yok ve mecburen kadronda yerli bulundurman lazim o zaman bu taktiği izlersin.

Yasin 1 milyon euro alıyordu o zaman ki kurla 3 milyon tl falan ediyor.

Futbolcuya yapılacak ödemeler, sözleşmenin imza tarihinde geçerli olan TCMB Euro Döviz Alış kuru üzerinden Türk Lirası'na çevrilerek, tüm sözleşme boyunca Türk Lirası olarak ödenecektir.

muğdata 500 bin euro versek ki bence daha yüksek ister ama hadi 500 diyelim 2,850 milyon ediyor aşağı yukarı aynı oldu.

ha yok tl üzerinden alacaz bundan sonra yerlilere fazla para vermiyecez diyolarsa alsınlar lafım olmaz.

Hoca Juan Bernat'ı cidden istiyor galiba. Devre arası da bir yoklanmştı. Şimdi de adı çıkıyor. İnşallah olur.

Yasin 1 milyon euro alıyordu o zaman ki kurla 3 milyon tl falan ediyor.

Futbolcuya yapılacak ödemeler, sözleşmenin imza tarihinde geçerli olan TCMB Euro Döviz Alış kuru üzerinden Türk Lirası'na çevrilerek, tüm sözleşme boyunca Türk Lirası olarak ödenecektir.

muğdata 500 bin euro versek ki bence daha yüksek ister ama hadi 500 diyelim 2,850 milyon ediyor aşağı yukarı aynı oldu.

ha yok tl üzerinden alacaz bundan sonra yerlilere fazla para vermiyecez diyolarsa alsınlar lafım olmaz.
Zaten mugdat tarzi topculara öyle 500 bin euro, milyon euro falan yok. Max sabit 2 milyon tl vereceksin. Geliyorsan gel kardeşim yoksa bak dalgana. Bu kadar basit. Tr kupasında oynayacak adamlara böyle paralar verme devri bitmeli.

tumblr_p9eopqnT7X1rff6qio1_500.jpg

Zaten mugdat tarzi topculara öyle 500 bin euro, milyon euro falan yok. Max sabit 2 milyon tl vereceksin. Geliyorsan gel kardeşim yoksa bak dalgana. Bu kadar basit. Tr kupasında oynayacak adamlara böyle paralar verme devri bitmeli.

bana kalsa zurna cup topçusu almamda işte geliceksede tl sözleşmeye tamam diyecek.

Mugdat celik is yapar, bizim yedek kulubesine acil kalite katmamiz lazim.

Birde sözleşmeler hep opsiyonlu yapılmalı bak Lato da şu kadar maç oynarsa diye opsiyon koydun sözleşme uzamadığı için kolayca yolları ayırdın...2 senelik doğrudan sözleşme yapmış olsan yollamak için illa ki para verip gönderecektin hatta adam diretse hepsini vereceksin paranın bu işi artık öğrenmemiz lazım ...

Bennacer kimmiş la ilk defa duyuyorum adını. Sol ayaklı 10 numaraymış. Belhanda apaçisi gidici herhalde.

Juan Bernat tam Terim topcusu ama kontratinin son senesi olsa bile bonservisi ucuz olmaz, isteyen bir suru baska kulup cikar

Maas konusunda avantajimiz var gerci, 7-8m'ye oluyorsa alinsin derim ben, cok daha fazlasina satilabilir cunku

Bernat gelirse sol kanat oynatmaya gerek yok. Orta sahayı kalabalıklaştırırız.

Muğdat kaç sayfa konuşuldu ya :D Adamı çevresi konuşmamıştır bu kadar ahahah

Bu arada Belhanda kalacaksa diğer önerim Denis Suarez.

Arthuro da geldi 37373 tane orta saha oldu. Belki kiralayabilir ya da 7-8e kapatabiliriz.

Nöbeti 3/4 gündür takip ediyorum. Şu ana kadar beni heyecanlandıran bir tane isim yazılmadı henüz. Chellini Wilshere gibi zaten olmayacak isimleri saymazsak çok felaket isimler geçiyor. İşin garip tarafı adı geçen oyuncular, kadromuzda bu da satılsın şu da satılsın denen oyunculardan çok daha kötü isimler. Yani şu transfer işini foruma verseler kadro bir yıl içinde çöpe döner net.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt