Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nöbeti 3/4 gündür takip ediyorum. Şu ana kadar beni heyecanlandıran bir tane isim yazılmadı henüz. Chellini Wilshere gibi zaten olmayacak isimleri saymazsak çok felaket isimler geçiyor. İşin garip tarafı adı geçen oyuncular, kadromuzda bu da satılsın şu da satılsın denen oyunculardan çok daha kötü isimler. Yani şu transfer işini foruma verseler kadro bir yıl içinde çöpe döner net.
???
0x0-1.webp

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hani ne yalan söyleyim Belhanda 'nın geçiş oyununda bayağı katkısı var. Mevcut kadromuz o kadar kötü ki Belhanda 'nın olmadığı maçlarda onun işlerini yapacak 1 tane oyuncumuz yok. İş gelip asistin asisti diyerek dalga geçtiğimiz konuya bağlanacak ama ben iyi bir Belhanda 'nın takıma katkı sağlayacağından yanayım. Fatih Terim gelecek sene net şekilde Belhanda 'yı kullanacağını hatta 4-3-3 sisteminde devam edeceğimizi söylemişti Malatya maçından sonra

Keşkde Belhanda yerine net bir 10 numaramız olsa kilidi açacak gol atacak duran top ustası olacak sahanın diğer ucundaki adamın ağzının içine pas atabilecek ama maalesef ki yok. Madem Belhanda takımda kalacak sonuna kadar destek olmak zorundayız öyle veya böyle bu takımın 10 numarası bu adam artık bunu kabullenmek diğer futbolcularımız gibi Belhanda 'ya da sahip çıkmak zorundayız ...

Nöbeti 3/4 gündür takip ediyorum. Şu ana kadar beni heyecanlandıran bir tane isim yazılmadı henüz. Chellini Wilshere gibi zaten olmayacak isimleri saymazsak çok felaket isimler geçiyor. İşin garip tarafı adı geçen oyuncular, kadromuzda bu da satılsın şu da satılsın denen oyunculardan çok daha kötü isimler. Yani şu transfer işini foruma verseler kadro bir yıl içinde çöpe döner net.

heyecanlandıracak transfer olmaz hocam bu sezon , asker alınacak daha çok.

Özellilkle de bu adam çöp. Ben bu kadar potansiyel olup bu kadar az beyine sahip olan çok az gördüm. Düşün bu adama Dordmund 15 milyon verdi bir sene içinde vazgeçtiler. Bunu yapan kulüp Dortmund bak. İnşallah gelmez dua esiyorum özellikle gelmemesi için.
Dua etmemeni dilerim.

Yav para bayilmayacagiz ki satin alma opsiyonlu kiralasak kotu mu olur?

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

SON DAKİKA | Selçuk İnan Başakşehir'le anlaştı! [Fotomaç]

Yine sallamış fotomaç

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Forum da Belhanda gitsin Feghouli gitsin Garry gitsin yok Maicon gitsin olmadı Muslera satılsın diyen adam net KUŞ’TUR.

Muğdat ne yav.

Altyapı dan veletlere şans verelim bin kere daha iyi. Zaten oynayabileceği maksimum maç sayısı 10 falan olur böyle adamların bir sezonda.

sent via GSC

Abdullah Avcı: "Galatasaray maçında Donk'un yaptığı faul var. Donk'un burada sarı kart görmesi gerekirdi, maçın geri kalanında 5 faul daha yaptı. Bunu hakemi eleştirmek için söylemiyorum." (NTV)

Abdullah Avcı: "Galatasaray maçında Donk'un yaptığı faul var. Donk'un burada sarı kart görmesi gerekirdi, maçın geri kalanında 5 faul daha yaptı. Bunu hakemi eleştirmek için söylemiyorum." (NTV)
Peki neden soyluyorsun Apoş

Verstuurd vanaf mijn LG-H930 met Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt