Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abdullah Avcı: "Biz ilk yarıda Karabük'e yenildik. Karabük 2. yarıda küçülme kararı aldı. Buna Federasyonun müsaade etmemesi lazımdı." (NTV)

ağlama artık lan hıyar

karabüğe 5 atarken havandan geçilmiyordu kudur şimdi hıyar ağası

"Oyuncu sirkülasyonu olduğunu biliyoruz. Geçen haftaki Gençlerbirliği maçını analiz ederek hazırlandık bu maça. Oyunu set oynayıp baskı kuracaktık. 7, 8 opsiyonumuzu saha içinde kullanmak istiyorduk. Küçük maç büyük maç yoktur, 3 puan ve oyun gücü vardır. Oyuncularım maçın başından itibaren oyunu ciddiye alarak bunu hissettirdiler. Pas konusunda rekor kırdık. Her seferinde bunu geliştiriyoruz. Kaleciyi de kullanarak geliştirdiğimiz opsiyonlar var. Rakipten fazla koşup daha fazla sprint attık. Bu durum rakibi ne kadar ciddiye aldığımızı gösteriyor. İkinci yarıda biraz daha fazla topu hareket ettirdik. Skorun verdiği rahatlık da var bunda. 2 maçtır gol yemiyoruz. Ligin zirvesindeki yerimiz sağlıklı şekilde devam ediyor. Süreç çabuk geçiyor. Sonuna kadar ligin tepesinde olmak hedefimiz. Oyuncularımı özellikle oyun disiplini ve uygulama konusunda tebrik ediyorum. Rakibimize de çıktıkları yolda başarılar diliyorum"

Selcuk gidiyor mu harbiden!!? İnsallah

Selçuk umarım gider. 1.5 m’de çok fazla. Yerli sayısı arttılacak diyorsunuz da zaten Selçuk yabancı sayısı 8 olsa bile gitmeli bence. Misyonunu tamamladı artık.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ya sen ne demeye çalışıyorsun git yat allahını seversen...Selçük g i d e c e k !!!

az kaldı az 2.mahmut bile yeniçeri ocağını birden kaldırmadı gücünü azalttı önce bizdede aynı durum var selçuk gidecek ve yeniçeri ocağı komple bitecek kulüpte.

DdwvmH9VAAAtCk0.webp

2 kral

Gomis'in yanina bir kral daha almamiz lazim

Samuel Bastien'in videolarini izledim de temposunu, mücadelesini git gide arttırmış 2 sene içinde. iş yapabilir aslında yaşı da iyi

Stoper konusunda daha önce yazdıklarımı tanıyanlar bilir.

Chedjou, Dany, Semih, Cris falan derken baya takıntılı oldum bu konuda.

Bu senenin en fiyasko transferi maliyet/performans açısından bana göre Maicon.

Oyun tarzına falan tekrardan girmek istemiyorum ama şunu da söylemeden geçmeyelim.

Sorunu hantal falan olması değil. Sorun 29 yaşına gelmiş tecrübeli bir stoperin hala pozisyon alamaması.

Teklif gelir mi? Zannetmiyorum. Bizim verdiğimiz parayı kimse vermez orası kesin hem maaş hemde bonservis açısından.

Sol ayaklı veya kariyeri boyunca sol stoper oynamış biri şart bu takıma.

Ujfalusi'den sonra stoper mevkine yaklaşık 20 miyon euro harcadık bir tane sağlam stoper çıkmadı. Belki Serdar inşallah devamını getirir.

Velhasıl Maicon inşallah memleketini özler falanda belki öyle kurtulabiliriz.

Elano gibi alacaklarını vermedik kardayız diye siteden açıklama yapılır büyük ihtimalle.

Mis gibi 1 sene daha 2.9 milyon varken Selçuk nereye gidiyor yav???

Seneye Başakşehir'de yeri zaten hazır 2.9'u bırakacak kadar salak yoktur.

Stoper konusunda daha önce yazdıklarımı tanıyanlar bilir.

Chedjou, Dany, Semih, Cris falan derken baya takıntılı oldum bu konuda.

Bu senenin en fiyasko transferi maliyet/performans açısından bana göre Maicon.

Oyun tarzına falan tekrardan girmek istemiyorum ama şunu da söylemeden geçmeyelim.

Sorunu hantal falan olması değil. Sorun 29 yaşına gelmiş tecrübeli bir stoperin hala pozisyon alamaması.

Teklif gelir mi? Zannetmiyorum. Bizim verdiğimiz parayı kimse vermez orası kesin hem maaş hemde bonservis açısından.

Sol ayaklı veya kariyeri boyunca sol stoper oynamış biri şart bu takıma.

Ujfalusi'den sonra stoper mevkine yaklaşık 20 miyon euro harcadık bir tane sağlam stoper çıkmadı. Belki Serdar inşallah devamını getirir.

Velhasıl Maicon inşallah memleketini özler falanda belki öyle kurtulabiliriz.

Elano gibi alacaklarını vermedik kardayız diye siteden açıklama yapılır büyük ihtimalle.
Altına imzamı çaktım şak şak...

Bizim orta sahaya çağ atlatacak adamı yazıyorum. Hem genç hem tecrübeli hemde çok klas adam. Belki alamayız ama kiralayabiliriz. İki senedir takımda görmek istediğim bir adamdı. Evet arkadaş o futbolcu Youri Tielemans. Geçen sene Monaco da hep sonradan girdi oyuna. 24 maçta oynamış gözüküyor ama pek yararlanamadılar. En kötü kiralayabiliriz diye düşünüyorum. Umarım uçmadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt