Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Apo Avcı açıklamalarında bize nefret kusmuş resmen. Şampiyonluğumuzu şans gibi göstermeye çalışmış. Zaten hiç haz etmiyordum bu adamı, nefretim 2 katına çıktı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Apo Avcı açıklamalarında bize nefret kusmuş resmen. Şampiyonluğumuzu şans gibi göstermeye çalışmış. Zaten hiç haz etmiyordum bu adamı, nefretim 2 katına çıktı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

marinho reisin kibiri ve ukalılığı bu aponunkinin yanında tevazu kalır.Kendini beğenmiş şerronun tekidir

Umarım artık şu Apo denen iğrenç ezik herife sulanmaz bizim romantik taraftar.

Olmaz olsun bunun gibi Şenol gibi ezik kompleksli adamlarla gelecek başarı.

sent via GSC

Umarım artık şu Apo denen iğrenç ezik herife sulanmaz bizim romantik taraftar.

Olmaz olsun bunun gibi Şenol gibi ezik kompleksli adamlarla gelecek başarı.

sent via GSC

hamzaoglu.jpg

hamza23.jpg

3 kupali Hamza hocam hakkinda dusuncelerini duymak isterim

hamzaoglu.jpg

hamza23.jpg

3 kupali Hamza hocam hakkinda dusuncelerini duymak isterim
Kendi kendini bitirene kadar severdim ve desteklerdim Hamza yı.

Ne zaman mal mal ben bilmem büyüklerim bilir ayaklarına başladı ve yönetimin bir dediğini iki etmemeye başladı o zaman bitti daha doğrusu bitirdi kendini gerizekalı.

O yaz dönemi yaptırmadığı transferler aldıkları kararlar vs son 3 senede sportif olarak yaşadıklarımızın baş sorumlularından biri olarak kılıyor kendisini.

Yapması gereken çok değildi. 3-4 doğru transfer artı takımda kalan Melo ve Telles ile o takım CL de düştüğümüz gruptan çıkardı rahatça ligde de 6. olmazdık.

Gerisi de çorap söküğü gibi geldi zaten tuttuğu herşeyi bok eden Dursun sayesinde hiç birşey rast gitmedi.

sent via GSC

Kendi kendini bitirene kadar severdim ve desteklerdim Hamza yı.

Ne zaman mal mal ben bilmem büyüklerim bilir ayaklarına başladı ve yönetimin bir dediğini iki etmemeye başladı o zaman bitti daha doğrusu bitirdi kendini gerizekalı.

O yaz dönemi yaptırmadığı transferler aldıkları kararlar vs son 3 senede sportif olarak yaşadıklarımızın baş sorumlularından biri olarak kılıyor kendisini.

Yapması gereken çok değildi. 3-4 doğru transfer artı takımda kalan Melo ve Telles ile o takım CL de düştüğümüz gruptan çıkardı rahatça ligde de 6. olmazdık.

Gerisi de çorap söküğü gibi geldi zaten tuttuğu herşeyi bok eden Dursun sayesinde hiç birşey rast gitmedi.

sent via GSC

Hamza direk şöhreti yani başarıyı yönetemedi. Çok zor durumda inanılmaz işler yaptı ama medyanında gazı falan derken bir anda mantıklı düşünen adam gitti yerine saçma sapan demeçler veren biri geldi.

Kendi kendini bitiren adamlarda Arda Turan ile ilk sıra için yarışır.

Hamza hocami ben de severim. Bizde yeni bir buyuk hoca olabilirdi ama yonetimin her dedigini kabul etmesi ve masaya yumrugu vurmamasi kendini bitirdi. Bir teknik direktor buyuk takim calistiriyorsa biraz agirligini koymali. Yazik oldu.

Hamza direk şöhreti yani başarıyı yönetemedi. Çok zor durumda inanılmaz işler yaptı ama medyanında gazı falan derken bir anda mantıklı düşünen adam gitti yerine saçma sapan demeçler veren biri geldi.

Kendi kendini bitiren adamlarda Arda Turan ile ilk sıra için yarışır.
Geldiğinde bayağı duygusaldık hepimiz aynı kendisi gibi.

Babası yeni vefat etmişti imza töreninde ağlamıştı falan ben de bayağı tuhaf olmuştum üzülmüştüm o an ağlayacaktım neredeyse ben de.

Çok iyi hatırlıyorum inşallah uzun yıllar başımızda kalır Terim den sonra yetişen yeni bir Galatasaraylı teknik direktör yaratırız gibi birşeyler demiştim. Ama olmadı.

Bir yerden sonra taraftarlara laf atması falan tamamen ipleri kopardı zaten. Taraftar (haklı olarak) yeni forvet diye yırtınırken kameralar önünde kampa gelen Burak'a "aha yıldız geldi" demesi mesela tamamen bizlere yönelik provokatif bir söylemdi.

Taraftarla kötü olan teknik direktör hiç bir şekilde tutunamaz bir kulüpte, en aktüel örnek Tudor.

sent via GSC

sn haczonun kovulmasi buyuk bir hata idi. bunu o zamanlarda sn haczoya laf eden biri olarak kendimi esefle kinayarak soyluyorum. 2 ft donemi arasi en iyi hocamiz acik ara haczoid idi. hele yerine gelen zurnazen yuzunden resmen 2010 2011e donduk. yag suratin ilk yariyi idare edip devrede de melonun boslugunu dolduracak bir transfer yaparak sezonu nihayete erdirmesi lazimdi sadece (bu zurnazene nasip oldu donk ile).

Gelişme yok mu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bjk emre Ç. yi aldığına göre bu emre de bize kaldı. 2011 selçuk inan hamlemizi andırıyor her açıdan geliş yaşları da yakın.

Cl'ye direk katıldığımız için 15 milyon alıcaz orasi kesin fb katılmazsa 8 falan alicaz hikaye eğer fb gruplara kalamazsa tüm yayin geliri bize kalacak bu ara geçen sene Türkiye ligi yayın havuzu sanırım 22 milyon euroymuş bu senede en kötü 20-25 arasi bisey olsa tek başımıza gruplarda mücadele edersek en kötü ihtimalle 35 milyon euro kasaya girecek beyler.

Fransa altyapılı olması Emre'yi öne çıkarıyor. İlk önceliğimiz değil ama yerli kalitesi için alıp denememiz gerekiyor.

Galatasaraylı olduğuna göre Emre sorun çıkarmaz ama Alanya başkanı tam bir şerefsiz.

Bize de düşmanlık güdüyor. bjk'ye vermek için elinden geleni yapacak.

712

Kantalara: Xherdan Shaqiri ( 26 ) + Emre Mor ( 21) 2 sene kira
Orta Sahaya: Jack Wilshere ( 26 ) free + Emre Akbaba ( 26 )
Defans: Kjaer ( 29 ) + Denayer kira + Nagotamo olursa daha iyisi
Forvete: Ahmet Musa kiralik

Muslera
Mariano - Kjaer - Serdar - Nago
Wilshere - Fernando - Belhanda
Feghouli - Gomis - Shaqiri

Yedekler: Kale - Denayer - Linnes - Akbaba - Donk - Emre Mor - Ahmet Musa

Bence kurulmayacak bi kadro değil ama Shaqiri ve Wilshere Turkiye' ye gelir mi gelirse bu kadro kura şansıylada gruptan da çıkar bakarsin çeyrek final bile oynar.

JONATHAN BAMBAAAAAAAAA

Hadi sinerji beyler, soyle Garry 20milyon avro'ya satip 1.0 milyon avro imza para ve 1.3 milyon avro maas ile Jonathan Bamba'yi getirebiliriz.

2 sezln icerisinde en az 30 milyon getirir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt