Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray ve West Ham, Manchester City''li 20 yaşındaki orta saha Phil Foden ile ilgileniyor. City ise oyuncusuna haftalık 25,000 £'tan 5 yıllık yeni kontrat önerecek. [@EPL_Goleador]

Şampiyon GALATASARAY yazdırdık

Avci: ‚Gomis'in bizim maçlarda golü yok. Fenerbahçe ve Beşiktaş'a karşı yok. Sezonun oyuncusu diyemem. Etkili bir performans diyebilirim. Bence Emre Belözoğlu, sezonun oyuncusu olabilir.‘

Bu Adam mal mi?

DeQt25gXkAA2S05.jpg

JONATHAN BAMBAAAAAAAAA

Hadi sinerji beyler, soyle Garry 20milyon avro'ya satip 1.0 milyon avro imza para ve 1.3 milyon avro maas ile Jonathan Bamba'yi getirebiliriz.

2 sezln icerisinde en az 30 milyon getirir.
Abi dediğin fiyatlara alabiliyorsak Jonathan Bamba'yı, neden Garry Rodrigues'i sattırıyorsun ya kalsın 1 sene daha şampiyonlar ligi sonrası fiyatını katlayacak nasıl olsa yaşı daha genç

Emre Akbaba
Trezeguet
Serdar Gürler
ben bu üçlünün alınacağını düşünüyorum

Carrasco ve Eray ikisi de gideceğine göre Muslera'nın yedeği iyi bir kaleci almalıyız. Mümkünse 25 yaşını geçmemiş genç ve gelecek vaat eden bir Türk kaleci, Altınordu'daki 18 yaşındaki Berke Özer ya da İstanbulspor'daki 22 yaşındaki Okan Kocuk zaten milli takım kalecisi olabilir. Diğer kalecimiz ise Galatasaray u21 takım kalecisi Batuhan Şen olur zaten 3. kaleci olacak.

Serdar gurleri gördükçe sınır krizi geçiriyorum

Şampiyon GALATASARAY yazdırdık

Nagatomo yu 3 Milyona almak çok büyük iş bilmezlik olur.

Adamın Inter de hiç bir geleceği yok, 1 sene kontratı kalmış, 31 yaşında ki Eylül ayında 32 olacak.

Bu transfer taş çatlasa 2 Milyona bitmeli, hatta daha da düşüğe. Beşiktaş Caner'i 750 bin € ya aldı.

Inter puştluk yapmasın transferin son günü kalbimizi söküp aldılar 3 sezon önce bir de Telles'i. Nagatomo yu 1-1,5 Milyona versinler unutalım o meseleyi.

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt