Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu işimleri okudukça başımızda hala Dursun varmış gibi bir hissiyata kapılıyorum. CL'de oynayacağız ama adı geçen kişilere bak: Azubuike, Serdar Gürler, çakma Trezeguet, Muğdat falan, filan. İç piyasadan alınması gereken tek isim Emre Akbaba olmalı. Gerisi fiyasko olur bizim için.

ucuza olursa Azubuike gelsin....Malatyaspor gibi topu rakibe veren bir savunma takımında pas yüzdesi yüksek,top kaptırması düşük,tempolu enerjik bir isim.....Nijerya milli takımında banko oynuyor....Serie B'de ki takımın orta sahası Bennacer'e burda tapılıyor sırf Malatyaspor'da oynuyor diye çöp muamelesi yapılıyor Azubuike'ye....2m bonservis 1m maaş bandında gelirse niye olmasın

1527518662645.webp

konuya girip yorum atmayan 1 kişi kim :D

Ceza olarak ne alacagiz acaba.

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ucuza olursa Azubuike gelsin....Malatyaspor gibi topu rakibe veren bir savunma takımında pas yüzdesi yüksek,top kaptırması düşük,tempolu enerjik bir isim.....Nijerya milli takımında banko oynuyor....Serie B'de ki takımın orta sahası Bennacer'e burda tapılıyor sırf Malatyaspor'da oynuyor diye çöp muamelesi yapılıyor Azubuike'ye....2m bonservis 1m maaş bandında gelirse niye olmasın
Katılıyorum serinkanlı bir oyuncu ama kalitesi ne onu tam kestiremiyorum

Şampiyon GALATASARAY yazdırdık

Nijerya a milli takiminda 1 maça çikmis

Katılıyorum serinkanlı bir oyuncu ama kalitesi ne onu tam kestiremiyorum

Sırf malatyada diye çöp damgasıda vurmak olmaz çocuk bu yaşta milli takimda oynuyor. Ki Nijeryada afrika standartlarinda kofti milli takim değil

Ölüm tehditleri alan Liverpool kalecisine Mia Khalifa'dan destek mesajı Liverpool kalecisi Loris Karius ölüm tehditleri alıyor CNN TÜRK Spor on Twitter

Vay be

Henüz ramos u tehdit eden yok dimi...

Realin Liverpol u yendiği maçın özeti gibi...
Çünkü taraftar, işini yapanı değil; yapamayanı hedef alır..

Şu işimleri okudukça başımızda hala Dursun varmış gibi bir hissiyata kapılıyorum. CL'de oynayacağız ama adı geçen kişilere bak: Azubuike, Serdar Gürler, çakma Trezeguet, Muğdat falan, filan. İç piyasadan alınması gereken tek isim Emre Akbaba olmalı. Gerisi fiyasko olur bizim için.

iyide yedek zaten bunlar fernando , feguli , gomis vs oynuyacak cl'de yedek kulübesinin hali düşünülünce ucuza geliceklerse hayır demek yanlış olur.

Sırf malatyada diye çöp damgasıda vurmak olmaz çocuk bu yaşta milli takimda oynuyor. Ki Nijeryada afrika standartlarinda kofti milli takim değil

Oynadığı takımın benim için bir önemi yok 21 yaşında olması muazzam çok olgun oynuyor

shaqiri instagramda erenle mesajlamis

sen gel ben gideyim demis

Beyler bu arada ndiaye ile kıyas yapmayın 8 numara değil azuike ön-libero ama teknik ve pire gibi bir oyuncu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt