Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Felipe Mora bu forumda neden beğenilmiyor anlamadım. Videolarını izlerken bir benim hoşuma gidiyor sanırım hareketleri (bazı maçlarda yaptıkları da var bu arada). Bir kere gördüğüm top takibi, topun nereye gideceği sezgisi çok iyi bu adamın. Bu birçok futbolcuda görülmez kolay kolay. Bu da kolay pozisyona girmesini sağlıyor. En sevdiğim diğer özelliği iyi top tutup servis yapıyor. Gollerine baktığımda her türlü golü var adamın. Savunmayı tek başına delerek de atıyor. Kornerden kafayla da atıyor. Uzaktan şutla da atıyor. Tek soru işareti o ligin kalitesi kafamda. Yoksa videolarını izlerken büyük keyif veriyor bana.

bu ufak tefek cinayetler iyce poka sardı.ulan cinayeti bi göstermediler ya. :/

Muhtemelen Mora gibi birçok futbolcu uzun süre takip ediliyor ve fırsatı varken alınsın istendi. Ve Mora'nın scoutların programda bahsettiği ''iş yapması'' ya da ratingi yüksektir muhtemelen. Basit oynayan, kafasıyla oynayan bir tip çünkü.

Felipe Mora bu forumda neden beğenilmiyor anlamadım. Videolarını izlerken bir benim hoşuma gidiyor sanırım hareketleri (bazı maçlarda yaptıkları da var bu arada). Bir kere gördüğüm top takibi, topun nereye gideceği sezgisi çok iyi bu adamın. Bu birçok futbolcuda görülmez kolay kolay. Bu da kolay pozisyona girmesini sağlıyor. En sevdiğim diğer özelliği iyi top tutup servis yapıyor. Gollerine baktığımda her türlü golü var adamın. Savunmayı tek başına delerek de atıyor. Kornerden kafayla da atıyor. Uzaktan şutla da atıyor. Tek soru işareti o ligin kalitesi kafamda. Yoksa videolarını izlerken büyük keyif veriyor bana.

forumda beğenilmiyorsa iş yapar. bkz:elmander

Muhtemelen Mora gibi birçok futbolcu uzun süre takip ediliyor ve fırsatı varken alınsın istendi. Ve Mora'nın scoutların programda bahsettiği ''iş yapması'' ya da ratingi yüksektir muhtemelen. Basit oynayan, kafasıyla oynayan bir tip çünkü.
dar alanda yaptıklarından tekniğinin nasıl oldugunu anlarsın zaten

Dostlar scout transferleri duyurulmadan yapilmaya calisilir rekabetten kacinmak icin

Eger, hele de guney amerikadan, bir futbolcunun transferi hakkinda surekli spekulasyon donuyorsa bu Avrupaya pazarlamaya calisan menajerlerin isidir

DeZBOkGX4AAaO4D.jpg
bodrumdan...
DeZBPYgXcAARmyn.jpg

Bende scoutluk yapıp bir adam buldum hatta konusunuda açtım ama telden video nasıl koyuluyor bulamadım.

1 haftada 5.000 mesajı geçmişiz H.O

Yalan dolandır o iş ya. Galatasaray ne zaman Amerika kıtasından transfer yapmış ben hatırlamıyorum açıkçası, her transfer sezonu da ama böyle tanımadığımız arkadaşlar yazılır ne hikmetse.

ali koç aynı acıklamaları 10 tvde yaptı,artık gına geldi.kusacagım

Bu arada Monaco Dalbert’i 3 milyona kiralamak istiyormuş. Dortmund’da istiyormuş.Opsiyon 17 milyon.
Kaynak ligue 1 Türkye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt