Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şöyle bi turnuvada, farklı kıtalarda maç yapmak isterdim doğrusu.

DcBOZVaX4AAyoNK.jpg

Daha mantikli olan oneri

Emirates Cup gibi bir sey tertip etmek icin saglam sponsor destegi gerekiyor

Hos boyle etkinliklere katilmak icin de ciddi prestij ve baglantilar lazim ama Galatasaray gibi bir markayla o kadar da zor olmamali

Soyle 3 mac yapsak bir kitada taraftar + forma satisi da yaratmis oluruz, onun disinda 1-2 mac da kamp donemi icin ayarlanir tamamdir

Bu arada bir yerde gördüm yayın akışında Arjantin-Haiti maçı 02.00 da Kanal 7’de yayınlayacakmış. Benim gibi hem sahuru bekleyen hemde dinlenen adamlar izleyebilir. Nasılsa çalışmıyoruz.:)

Muğdat konusunda baya olumlu düşünüyorum Yasin Öztekin bencil bir futbolcudur fakat Muğdat tam tersidir mesela Engin Baytar gibi mücadeleyi kolay kolay bırakmaz. Rotasyon için aldığımız bariz belli hem kanat hem de 4-4-2'de kısa forvet de baya etkili oynayabiliyor. Akhisar'la büyük takım tabi ki ölçü olmaz ama bu mücadeleyle rotasyondan gelip iyi bir etki bırakacağını düşünüyorum hele ki Fatih Terim gibi bir hocayla çalışacağını düşünürsek delici bir rotasyon oyuncusu olabilir.

önce emre mor acıklansın,sonra mugdat gelsin

Hahaha iyi güldüm bu posta. Nasıl düşünememişler bunu? :D Tabii yalnız gitmeyecek. Zaten Albayrak transfer görüşmesinde en az 3 kişi olmalı diye ısrarla üzerinde durdu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Demek istedigim, Galatasaray gibi elit kulubun uluslararasi sportif direktoru olmali. Monchi degil de onun ayarinda iste

Bu arada bir yerde gördüm yayın akışında Arjantin-Haiti maçı 02.00 da Kanal 7’de yayınlayacakmış. Benim gibi hem sahuru bekleyen hemde dinlenen adamlar izleyebilir. Nasılsa çalışmıyoruz.:)
Rakibi zayıf seçmişler demek ki İspanya hezimeti sonrası gol provası yapacaklar ...

seneye CL finalin de umarım Ramos, Muğdat'a da Salah'a yaptığını yapmaz, Muğdat acımaz buna... tehlikeli çocuk

Muğdat reis Nazilli'de kafe de hayranlarıyla buluştuğu zaman, güzel bir röportaj vermiş.. Helal olsun yerli salah

huzurumuz bozulmadan 20 gün önce.23 agustos malum,tff falan....

Drogba'nın topuk kontrolünden sonra topla buluşması anında karşılayan stoper: Maicon. Koşsa alıcak yerinden kıpırdamamış. Yanındaki stoper de Mangala. Penaltı yaptıran. Ağır bir stoper hattı olmuş. Sneijder dahi stoperlerin arasına girip pozisyon bulmuş. Savunma içine pek giren oyuncu tipi olmadığı için söylüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt