- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
emre mor,emre akbaba vb lerini alır,mugdatı da alırsan sorun olmaz.ama ilkin mugdat hoş durmuyor
Sergen akbaba yi anladım da emre mor şu haliyle muğdat tan iyi performans göstermezemre mor,emre akbaba vb lerini alır,mugdatı da alırsan sorun olmaz.ama ilkin mugdat hoş durmuyor
Şöyle bi turnuvada, farklı kıtalarda maç yapmak isterdim doğrusu.
![]()
Bu arada bir yerde gördüm yayın akışında Arjantin-Haiti maçı 02.00 da Kanal 7’de yayınlayacakmış. Benim gibi hem sahuru bekleyen hemde dinlenen adamlar izleyebilir. Nasılsa çalışmıyoruz.![]()
Hahaha iyi güldüm bu posta. Nasıl düşünememişler bunu?Tabii yalnız gitmeyecek. Zaten Albayrak transfer görüşmesinde en az 3 kişi olmalı diye ısrarla üzerinde durdu.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Rakibi zayıf seçmişler demek ki İspanya hezimeti sonrası gol provası yapacaklar ...Bu arada bir yerde gördüm yayın akışında Arjantin-Haiti maçı 02.00 da Kanal 7’de yayınlayacakmış. Benim gibi hem sahuru bekleyen hemde dinlenen adamlar izleyebilir. Nasılsa çalışmıyoruz.![]()
seneye CL finalin de umarım Ramos, Muğdat'a da Salah'a yaptığını yapmaz, Muğdat acımaz buna... tehlikeli çocuk

Arjantin için izlenir Hayri. En azından uykumuz gelene kadar izlenir.arjantin haiti ha.
seneye CL finalin de umarım Ramos, Muğdat'a da Salah'a yaptığını yapmaz, Muğdat acımaz buna... tehlikeli çocuk
huzurumuz bozulmadan 20 gün önce.23 agustos malum,tff falan....