Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sa

wilshere geldimi

A.s yolda

images

Bu cünüp herifi ekibimize kazndırması faciaydı.
Adam Beşiktaş dan gitti herifler 2 sene şampiyon oldu. Bize geldi biz çöktük. Bizden gitti bu sezon biz şampiyon olduk, Malaga ya geldi Malaga bu sezon küme düştü.

Gerçekten adam cenabetliğin vücut bulmuş hali.

sent via GSC

Adam Beşiktaş dan gitti herifler 2 sene şampiyon oldu. Bize geldi biz çöktük. Bizden gitti bu sezon biz şampiyon olduk, Malaga ya geldi Malaga bu sezon küme düştü.

Gerçekten adam cenabetliğin vücut bulmuş hali.

sent via GSC
Milli takıma çağrılmıyor ama milli takımı komple bıraktım diye 1 açıklama yapsa 2020 ve 2022 kupalarına katılmamız yüzde 70 oranında artar :D

Wilshere olur Bennecar olur ama orta sahaya 1 tane solak topçu alınmalı artık

Fatih hocam bodrum'da olduguna göre kebabci selo'yu bir kez daha kucaga almaya gidebilir

Wilshere'nin sözleşmesinin bitimine 1 gün kala Fatih Terim Wenger ile buluşmasını sosyal medyada paylaşıyor ve dostluğa vurgu yapıyor.
Wilshere'nin sosyal medya hesaplarını inceledim. Duygusal birisine benziyor. Yayınladığı mesajlarda en azından bu gözüküyor.
Wilshere denen kişi ise Wenger'in 16 yaşında forma verdiği ve Wenger'i babası olarak tanımlayan bir isim. Wenger'in yakın dostları ve onlar hakkındaki görüşleri önemli olur diye tahmin ediyorum.

Wenger gitti, Arsenal Şampiyonlar Ligi'ne katılamıyor, kendisi Dünya Kupası'na çağrılmadı. Emery'nin Torreira ve Seri'yi istediği haberleri var. Wilshere'nin Galatasaray'a doğru yolu gözüküyor.

Aspor'a göre Ndiaye+Donk karışımı olan Ndong Galatasaray'a önerilmiş. Şu tip fırsatlar varken bitirmek gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt