Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selçuku bu yaz mutlaka gönderip orta sahaya 2 oyuncu almalıyız.Thomasson boşta ve tutmazsa bile yaşı genç olduğundan mutlaka piyasası olur.

Dortmund da Werder Bremen den Thomas Delaney yi aliyormus. Bonservis 20-25 Milyon diyorlar.

Ulan su adami biz alacaktik zamaninda orta sahaya ilac gibi gelirdi. 2 Milyona aldilar 1,5 sezon oynattilar simdi de 10 katina satacaklar.
celtice giden dembele miydi. o da var gunahlarin adami dursun

Yazılıp çizilem Emre Mor ve Akbaba öncelik olarak mutlaka rotasyona alınmalı.Gary giderse Bamba ve Mor alınmalı.

Niasse izlediğim kadarıyla Everton’da biraz daha ağırlaşmış vaziyetteydi.

O kafanızdaki sprinter golcü değil yani, çok net söylüyorum.

Aradığımız adam olduğunu düşünmüyorum. Top tekniği vasat, kanatlarda zorlanır yani. Duvar özellikleride yok.

Niasse’den önce bence Vincent Janssen için yoklama yapılmalı. Şampiyonlar Ligi oynuyoruz sonuçta. Kiralayabilirsek süper olur. Hem solak kendisi.

Bilmiyorum tabi hayırlısı olsun..

Jansen kronik sakat. Ameliyatla da geçmeyecek bir durumu var. Bizim tolga gibi. Ayrıca niasse'ın yapamadığı özellikleri belirtmişsin de olumlu olduğu hiçbir özelliğinden de bahsetmemişsin. Bu adam bu kadar eksik ve kötüyse nasıl premier ligde 8 gol 3 asistle oynuyor madem?

Birakin artik X’i CL’de mi oynatacagiz olayini her transfer ilk 11’e yapilmaz

Engin Baytar, Necati Ates vs. CL’de mi oynadilar? Is yaptilar mi peki?

Sizde yerli balonları bırakın Ozan kötü kumaş sahibi bir isim değildi ancak çürüdü , öldü , bitti.

Fatih Terim adam eder , Fatih Terim adam eder başka bir teziniz yok , 8 numara desen değil 6 numara desen değil.

Nedir bu Ozan'ın özelliği ? Ne iş yapar , kime ne faydası olmuştur ?

Bonservisi olmayacak yada çok düşük olacak amenna , Fatih Hoca'nın da elinde değnek yok ki dokunsun adam oynamaya başlasın.

Selçuk - Melo (2011-2012) gibi bir orta saha ikilin olur , 10 numaralı sistem istemezsin 4-3-3 veya 4-5-1 oynayacaksındır ,

Eyvallah ona bir lafımız yok oda Bursa'da ki son 1-1.5 sezonu için konuşuyorum şuan ki hali değil.

Zamanında Selçuk - Melo - Ozan da olurdu , Selçuk - Melo - Alper de ama geçti artık geçti.

O son evrimi tamamlayıp nasıl bir oyuncu olacaklarına karar veremedi bu isimler arada ; her şeyden az biraz , istikrarsız , günü gününü tutmayan birer futbolcu oldular çıktılar , yine keza Emre Çolak da buna örnek.

Yiğit iyi misin CL oynayacağız torbalardaki takımları mı yazayım buraya şimdi seni ikna etmek için.

Lütfen saçmalayalım.
Muslera,Mariano,Maicon,Nagatomo,Fernando,Feghouli,Belhanda,Gomis

Bunlar oraları hep oynamış oyuncular. Serdarda Danynin oynadığı yerde hayli hayli oynar. Rodrigues giderse oraya Emre Mor gelecek birde Fernandonun yanina 8 numara gelecek bu kadar. Ben saçmalamiyorum kardeşim sen çok uçuyorsun.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

gerekirse oynatırız ozan kötü oyuncu değil akbaba colak gelecegine ozan gelsin

Tabi Çolak'tan Oğuzhan'dan Alper'den ziyade Ozan'ı tercih ederim , Akbaba ile mevki , katkı , stil itibariyle farklı isimler ama.

Onun dışında bu sezon oynadığı futbol , Fransa altyapısı , çift ayaklı oluşu , sol ayağını iyi olması farklı referanslar.

Demem o ki : 4-4-1-1 yada 4-2-3-1 gibi taktikler ile oynayacaksak ki , hoca Belhanda'dan vazgeçmeyecek gibi duruyor.

Fernando'nun yanına Ozan Tufan ligde dahil sırıtır , istediğimizi vermez , veremez kanaatindeyim.

Ha Selçuk ile yollar ayrılır Ozan çok daha cüzi bir yıllık ücret ve maliyet ile gelir , önüne de katkı yapacağından kimsenin şüphe duymayacağı kalibre de potansiyelli veya biraz daha tecrübeli bir 8 numara gelir o zaman ayrı. Ama direkt Ozan'a 11 için yatırım yanlıştır bunu kimse kabul ettiremez bana.

Selman Öztürk yazmış

E.Mor’un menajeri Bektaş Demirtaş’ın izniyle kendisine sorduğum sorunun yanıtının bir kısmını paylaşıyorum: Emre G.Saray’da oynamak istiyor. Biz hazırız. Kulüpler de anlaşırsa (ki anlaşacaklarına inanıyorum) gelecek sezon Emre Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istiyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gelmedi mi hâlâ

bernard-duarte-shakhtar-donetsk.jpg

bocuruk reis.

Emre ve menejere tmm, sadece celta kaldi

-Muslera'nın arkasını sağlama almak isteyen Galatasaray, Altınordu'dan Erce Kardeşler'i yakın takibe aldı. (Fanatik)

-Galatasaray, Cruz Azul forması giyen 23 yaşındaki sağ kanat Martin Rodriguez için 4 milyon euro'yu gözden çıkardı. (Vamos Cruz Azul)

-Fenerbahçe, St Etienne ile sözleşmesi bitecek olan Jonathan Bamba'ya senelik 2.5 milyon euro'dan 4 yıllık sözleşme önerdi.(Goal)

-Beşiktaş, Shakhtar Donetsk ile sözleşmesi sona erecek olan Bernard'a yıllık 3 milyon euro önerdi. Menajeri 2 milyon euro imza parası da isteyince, Beşiktaş teklifin yalnız 1 hafta geçerli olacağını belirtti. (AMK)

Galatasaray, Premier Lig'den düşen Stoke City'den Xherdan Shaqiri'yi kiralamak için futbolcunun menajerini İstanbul'a çağırdı. (Fotomaç??)

İkisini de biz almalıyız , çok yönlü isimler mevki itibariyle aynı zamanda kısa ve orta vadede güzel bonservis ücretleri kazandıracaklardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt