Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sene 1993

Yuvana dönme vakti geldi evlat Ekli dosyayı görüntüle 36640

Bu adam kucukken fb liyim dememis miydi ? Hadi profesyonellik diye geldin , forma opmek ne riyakarca bir sey .

Gümüş Hidrosol (Kolloidal Gümüş) inceleyin derim. Tıp dünyası şiddetle karşı çıksa da denenebilir birşey. AIDS dahil tüm virüsleri öldürebildiği iddia ediliyor. Tabi ki tıp dünyası karşı çıkacak :)

Gecen bir tanesinin hemogramina baktim , devami nerede bunlarin dedim , artik e nabizdan bakilabiliyor herhalde , gitti bir yerden elizaya da gondermisler , eliza da hbs ag pozitif , cocuk genc anne seropozitif

Bana ayni soruyu sordu , yok mu su virusleri emip yok eden bir sey diye . Bir ara ben efsaneyim diye bir film patlamisti , kanseri viruslerle mi enfeksiyonla mi ne onlemeye calisiyorlardi

Krippin virus :) gidisimiz oraya zaten

Hayır bu Albayrak eskiden Türk oyunculara etki ederdi. Şimdi kulübün en katkısız oyuncusu Selçuk en çok maaşı alıyor, Tarık Çamdal iliğimizi sömürüyor bundan tık yok. Sonra I lav yu hojam. Lots of swear words...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ulan bu yiğit midir nedir fazla oldun sen ha. Sabrında sınırı var adam ol başlarım lan forumun düzenini bozma.Defol git survivor mı izliyorsun masterchef mi izliyorsun ne izliyorsan izle

Ne halt yediniz be yazın yaşattığınız facia transfer döneminden sonra...?? Yetti artık... istifa!

Basket takımının ırzına geçmemişler miydi?

Hayir yahu , derbi canavariyiz . Millet derbi olunca skora bile bakmiyor . Gecen bjk deplasmanindayiz , cocuklar mac bitti diyince bjk yetisti , hadi oradan dedik aldik maci

Sonra fb maci , yok 12/12 yapmislar euroleague de dediler , tek haneli farki kabul etmem dedim ,neyse 10 farka bagladilar

Sonra bir kac mac yattilar sanki ama yine gecen derbi varmis , cekmece maci , 100 luk yapmaya yaklasmislar ama 2-3 atis kacinca 90 larda kalmisiz

Ezcumle , eger uleb sacmaligi olmasa ve lig sampiyonlugunun sonunda bir havuc olsa ciddiye aliriz ve boyle ortalarda dolanmayiz

Şurada transfer bekleyen renktaslarimi görüyorum üzülüyorum
Bunlar bakkaldan ekmek bile alamaz

Galatasaray Düşmanlarının .........

Bu kadar sakız edersen sözleşme de uzatır tabi.

Ulan beceriksizler yatacak yeriniz yok.

Yok, iddia geçen yıl, 1 yıl daha uzattığı ve bunun bilinmediği yönünde.

Transferin son günlerinde Trezeguet ve Diagne teklifimizle Kasımpaşaya kulübün anahtarını veririz bunlar panik yapacak tepkilerden kurtulmak için saçmalayacaklar...

1731952_Galatasaray_SK.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt