- 15 Aralık 2011
- 18.561
- 7.316
- 1.513
Gomis bu sene mental olarak hazır olup kalsaydı Jardel'i geçerdi.
Jardel zaten yarım sezon oynamıştı ama fena golcüydü sorunları olmasa 40 gol atardı bu ligde.
Gomis onun kadar bitirici değil bana göre.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gomis bu sene mental olarak hazır olup kalsaydı Jardel'i geçerdi.
20 milyon ve şampiyonlar ligi gibi süreklilik göstere bildiysen önceki yıllarında....
Hagi den sonra Sneijder geldi sonuçta ayrıca. Futbolculuk kalitesi Bağının gerisinde bence ama kariyeri net daha parlak Sneijder'in. Şampiyonlar ligi şampiyonluğu olmuş adam sonuçta.
Jardel zaten yarım sezon oynamıştı ama fena golcüydü sorunları olmasa 40 gol atardı bu ligde.
Hagi bizim gibi hep amatördü oyuncu ruhu olarak. En büyük özelliği buydu belki de.Hagi çok daha özel futbolcuydu bana göre şartlar ve karakterinin keskin olması etkiledi çok kariyerini.
neco yoktu lan,
elmander de sakatti butun sene nerdeyse
O zaman da ben yoktum
Lobi çok önemli Yusuf.
İkisi de gibiSen keskinsin cogu zaman
Basin ondan yaniyor
Bu hafta nobet mi var yoksa Galatasaray mi uyutmuyor?
Sen keskinsin cogu zaman
Basin ondan yaniyor![]()
Yoksa durduk yere sataşınca normalde küfür edip ceza alırdım(ki sanal ortamdayız neden küfür ediyorsam artık) dedim hadi bu sefer ceza almayım kıro diyeyim. Yine yapıştırdılar 
Ben Izmirdeykden soyleyecektin onu
Tarihimizin en iyi ortasahasi
Katılıyorum gomis jardel klasında değil amaç gol atmaksa.Jardel duraydı Tanju nun rekoruda gömerdi tartışmasızJardel zaten yarım sezon oynamıştı ama fena golcüydü sorunları olmasa 40 gol atardı bu ligde.
Yarım nice uçağında çok önemli bir isim var , hayırlı olsun

sana da ustakolay gelsin ahboid