- 12 Aralık 2018
- 1.376
- 934
- 608
Garanti konuşma bence renktaş Brezilyalı oyuncular bizim Türkler gibi ülkelerini sever özlerFlamengodsadkhgsadhsad
Ne işi var adamın Flamengo'da? Geçiniz. O transfer bitti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Garanti konuşma bence renktaş Brezilyalı oyuncular bizim Türkler gibi ülkelerini sever özlerFlamengodsadkhgsadhsad
Ne işi var adamın Flamengo'da? Geçiniz. O transfer bitti.
Iste oyle olmayacak, denetim olacak. Mesela Baskan olacak ve onun uzerinde de herseyi denetleyen bi grup olacak (bunlar liseliler olmayacak)Hocam dediğin yapılır yapılmasına da o zaman bu kulüpten mamalanan yönetici ve menajerler ne olacak100 bin Euro ederi olan adamı 5 milyon euroya kim alacak ya da 100 bin Euro maaş alması gereken adama 1.5-2 milyon Euro kim verecek.İzin vermezler.
Saka mi bu ?!?!
Biz görmeyiz onu belki gelecek nesiller.Iste oyle olmayacak, denetim olacak. Mesela Baskan olacak ve onun uzerinde de herseyi denetleyen bi grup olacak (bunlar liseliler olmayacak)
o 2001 rdas o yuzden saymadim yoksa haklisin benimde aklima geldiİlerdede jardel
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
10 gün de bu arkadaşla oyalarlar biziGalatasaray Ighalo transferine büyük ilgi duyuyor.
Ighalo May Team Up With Onyekuru At Gala - Latest football news in Nigeria
Toptan mentalite degismeli, buda pek olacak gibi durmuyorBiz görmeyiz onu belki gelecek nesiller.
o 2001 rdas o yuzden saymadim yoksa haklisin benimde aklima geldi
Hepsi satardi yine tipki o gun oldugu gibi. Bizde aval aval bakardik arkalarindanŞimdiki piyasada o uefa 11 olsa ne satış yapardık avrupaya
Jardel gibi golcü bir daha gelmez,adam bir şekilde topu içeri atıyordu.
Adamların elinde oyuncak koskoca spor kulübü.Yeme içme beleş aidat yatıran da yok.Kendi adamlarını da yönetime sokuyorlar ordan da komisyonları götürüp zengin oluyorlar.Kralı gelse bırakmaz adamlar bu düzeni.Toptan mentalite degismeli, buda pek olacak gibi durmuyor
Hagi gibisi gelmez , jardel gibisi gelirde bence
Bafétimbi Gomis - Oyuncu profili 18/19Hagi gibi futbolcu kesinlikle gelmez bir daha buralara.
Jardel gibi bitirişi olan adam gelir mi ?
10 gün de bu arkadaşla oyalarlar bizi
20 milyon ve şampiyonlar ligi gibi süreklilik göstere bildiysen önceki yıllarında....Hagi gibi futbolcu kesinlikle gelmez bir daha buralara.
Hagi gibi futbolcu kesinlikle gelmez bir daha buralara.