Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valla sezon sonu 5 maç iyi oynadı diye ilk yarıdaki rezil performansını unutacak değilim 4 milyon euro alan adamın
gelen her ortayı çizginin üstünde izleyip içeri aldığını çabuk unutmuşsun
O nu ilk devrede yapti cok. Ondan sonra düzeltmisti. Bu sezon Ligde kafa golü yememisiz ( öyle yaziyordu bi ara). O konuyu baya düzeltti Nando yine.
Sacma sapan cikis( önündekilerine güvenmiyor)+ Oyunu cok yavas baslatmasi sinir bozuyor. Ki onlar da yine düzelir

masal anlatmayin yaw
joseyle carolu aldik da noldu edilen laflari hatirlamaktayiz
keza altyapidan cikan oyuncularin alayina gosterilen essiz sabir
hoca da bize geldiginde kac tane genc yabanci alip gelisimlerine sabretmis ya da oyle bir planlamada bulunmus
soylediklerinizin alayi fmde fln olur

Paramız olsa ve scout işine girersek bu kulüp batar.

Porto mesela scout işine girdi zamanında ve iflasın eşiğinde.
Porto o kadar sattigi oyuncular var her yil, cidden iflasin esigindemi ?

Tam bizim Uefayi aldigimiz sezon gibi desene, yonetememisler o zaman bizim gibi

Su forumdan 10 kisi toplayip bir ekip kursalar (scout gorevini layikiyle yerine getirebilecek arkadaslar var) . Accayip oyuncular bulurduk.

Iskandinav liglerini, buyuk liglerin genc ve 2. liglerini, Afrika, guney Amerika ve hatta Asyadan pirlanta gibi oyuncular bulur bizimkiler.

Kesinlikle ucuz 4 transfer yaparsın 2 si tutar , 1 sene sonra birini 10 a satsan digerini 20 ye al sana bütçe

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

masal anlatmayin yaw
joseyle carolu aldik da noldu edilen laflari hatirlamaktayiz
keza altyapidan cikan oyuncularin alayina gosterilen essiz sabir
hoca da bize geldiginde kac tane genc yabanci alip gelisimlerine sabretmis ya da oyle bir planlamada bulunmus
soylediklerinizin alayi fmde fln olur

zaten şu takıma genç koysan sırıtır gibi kemik bi kadron olucak 2 3 tane genç koyucaksın sırıtmaz sistemde oynar ama şuan yapamayız bunu

Scout ekibi de yatırım ister renktaşlar scout adama 2-3 bin tl maaş verirsen oda ona göre iş yapar.
Su forumdan topla 10 kisi yukarida belirttigim gibi. Baska bir yerde 2000 liraya calismasa da Galatasaray da ve Galatasaray icin calisirlar.

Bana butce versinler, ben isimi gucumu birakirim haril haril oyuncu ararim Hollanda, Belcika ve Almanya da yemin ediyorum. Birde her sezon en az su kadar oyuncu olacak diye bi kural felan da koymayacaksin. Olagan ustu yetenekleri arayacagiz ve 2-3 yilda adam basi 1-2 tane bulsa eder 20 oyuncu. Sonra al sat al sat al sat. Parayi da dogru yoneteceksin tabiki

zaten şu takıma genç koysan sırıtır gibi kemik bi kadron olucak 2 3 tane genç koyucaksın sırıtmaz sistemde oynar ama şuan yapamayız bunu

Orta sahaya bir Hagi
Defansa bir Popescu

bulup bunlarin etrafinda kuracaksin takimi iste

Porto o kadar sattigi oyuncular var her yil, cidden iflasin esigindemi ?

Tam bizim Uefayi aldigimiz sezon gibi desene, yonetememisler o zaman bizim gibi
En son ffp sınırlaması gelmişti bunlarada...

Yanılgıya geldiğiniz en büyük örnek Porto takımıdır scout konusunda zaten.

Adamlar dediğin gibi çok iyi paraya satış yapıyor ara sıra ama gel gör ki scouta harcadıkları maddiyat korkunç seviyelerde.

Brezilya'da bir çok oyuncunun halklarına sahipler ve her yıl yeni oyuncuları alıyorlar. Tam menajer cenneti. 30-40 scout transferi yap sonra bir tanesini yüksek fiyatta sat...

Zararı kapatır belki o bir yıl için

Su forumdan topla 10 kisi yukarida belirttigim gibi. Baska bir yerde 2000 liraya calismasa da Galatasaray da ve Galatasaray icin calisirlar.

Bana butce versinler, ben isimi gucumu birakirim haril haril oyuncu ararim Hollanda, Belcika ve Almanya da yemin ediyorum. Birde her sezon en az su kadar oyuncu olacak diye bi kural felan da koymayacaksin. Olagan ustu yetenekleri arayacagiz ve 2-3 yilda adam basi 1-2 tane bulsa eder 20 oyuncu. Sonra al sat al sat al sat. Parayi da dogru yoneteceksin tabiki
Hocam dediğin yapılır yapılmasına da o zaman bu kulüpten mamalanan yönetici ve menajerler ne olacak :red: 100 bin Euro ederi olan adamı 5 milyon euroya kim alacak ya da 100 bin Euro maaş alması gereken adama 1.5-2 milyon Euro kim verecek.İzin vermezler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt